WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

30kg do zrzucenia, bo się odezwała dziecka chęć urodzenia :) + dieta od dietetyka

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3449

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 9 Wiek 39 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 21
Martucca
A jeszcze nam, moja droga, powiedz, ile pani dietetyczce zajęło czasu opracowanie diety dla Ciebie?

Mnie osobiście, opracowanie założeń diety dla podopiecznej zajmuje minimum 1 dzień, a jeśli sprawa jest bardziej skomplikowana (problemy hormonalne, przygotowanie do ciąży, wyjście z głodówki, przygotowanie do zawodów sportowych), to nawet i tydzień.

A może dietunia już gotowa była, ładnie wydrukowana i spięta spinaczem, albo nawet zszywką i tylko czekała na wyjęcie z szuflady?

No z godzinę u niej siedziałam, wypełniała masę formularzy, pomierzyła mnie wszędzie, pogadała o bieganiu, tętnie (mam gdzieś zapisane), dbaniu o skórę i następna wizyta ma być za 2 tygodnie.

Dobrze, dziękuję za odzew. Ile kalorii przyjąć? Siłownia: jaki trening?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 3448 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 31332
Alicjo miło mi, że tak sądzisz
Co do kalorii to nie chcę doradzać, bo jestem zbyt mały pikuś na to, ale jeśli chodzi o trening to pewnie ten dla początkujących z regulaminu będzie ok. Ja z nim zaczynałam i bardzo dobrze mnie przygotował do dalszych ciężarów. No i tak jak Obli radzi - marsze, na pewno dużo Ci dadzą
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 9 Wiek 39 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 21
Aineko, nie muszę sądzić, wystarczy spojrzeć na kolejne pomiary :)
Mam nadzieję, że będziesz mnie wspierała, jak napisałam - najbardziej brakuje mi ciepłego słowa otuchy, motywację mam, ale potrzebuję jeszcze życzliwej duszy, która zagrzeje do boju jak będzie trzeba.

A jakie te marsze? Coś się przy nich specjalnego robi czy po prostu wychodzę z domu i idę szybkim marszem na pograniczu truchtu?

Zmieniony przez - Alicja86 w dniu 2013-04-02 16:33:04

Zmieniony przez - Alicja86 w dniu 2013-04-02 16:33:57
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 73 Napisanych postów 26831 Wiek 20 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 283202
Do boju mogę pozagrzewać

Powodzenia

A ja nie jestem za ciężka jak na swoją wagę?
http://www.sfd.pl/Ruda_DT_/_Debiuty_2015-t1044538.html

...
Napisał(a)
Bull Administrator
Ekspert
Szacuny 930 Napisanych postów 55374 Wiek 52 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 336896
Ja uwielbiam szybki marsz, zdecydowanie najlepiej to oceniam ze wszystkich aerobów ( bieżnia)
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 3448 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 31332
Alicja - masz jak w banku, tylko nie zniknij aby za miesiąc

Nie wiem czy marsz musi być jakiś konkretny, pewnie dobrze, żeby był dość żwawy, przynajmniej ja przy szybkim marszu i to najlepiej pod górkę czuję jak mi się tłuszcz topi
...
Napisał(a)
Początkujący
Nie zniknę :) Zrobiłam zakupy, zaraz miski będę kombinować.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1693 Wiek 39 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 32707
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 4595 Wiek 49 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 43352
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 623 Wiek 38 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 11640
Alicja86

No z godzinę u niej siedziałam, wypełniała masę formularzy, pomierzyła mnie wszędzie, pogadała o bieganiu, tętnie (mam gdzieś zapisane), dbaniu o skórę i następna wizyta ma być za 2 tygodnie.

jestem ciekawa co jej powiesz "Zwiększyłam kalorie, bo się pani nie zna " powodzenia!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

skutki ćwiczeń siłowych na diecie niskokalorycznej (GŁODÓWKA)

Następny temat

Konkurs/Manzanares

electro
Polecane artykuły