SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[BLOG] Krzyżu w kuchni czyli dieta bez diety.

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 276189

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5281 Napisanych postów 3170 Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 53093
Zwariowany dzień, to i żarcie na szybkiego ;)
Pierogi oczywiście u mamy ;p


Tosty z serem light i krakowska. + kakao.



Pierogi ze szpinakiem i feta, krupnik



Potreningowy mix płatków, banan i wpc z mlekiem



Pizza



Shake - twaróg, jogurt naturalny wpc i banan.



Zmieniony przez - krzyzu9218 w dniu 2018-03-29 15:59:04
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
DJ_DoDo Doradca
Ekspert
Szacuny 29912 Napisanych postów 27250 Wiek 32 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 384534
zapraszam do mnie, żebyś mi przetarł matrycę ze śliny, bo to ewidentnie Twoja wina
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3185 Napisanych postów 15808 Wiek 36 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 146709
Heheheh przy okazji do mnie też, pizza wygląda obłędnie, ojejjjj Mniam!
1

W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5281 Napisanych postów 3170 Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 53093
Dodo - podrzucę Ci parę ściereczek do ekranu ;p

Blue - w smaku też nie najgorsza ;)




Jak tam u Was, pościcie dzisiaj? ;)


Strucla serowa, wpc z mlekiem



Gzika i pyrki


Makaron z jajcami


½ pizzy 4 sery, bułery i pomarańcz




Zmieniony przez - krzyzu9218 w dniu 2018-03-30 22:43:58
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3185 Napisanych postów 15808 Wiek 36 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 146709
Makaron z jajcami - ojejjjj zmora mojego dzieciństwa
1

W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
DJ_DoDo Doradca
Ekspert
Szacuny 29912 Napisanych postów 27250 Wiek 32 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 384534
ta pościcie.... dobre sobie... chciałbym ale próbuję dość nisko ww do jutra utrzymać zanim się zacznie
ten makaron jak blue, zajadałem non stop za dzieciaka aż będzie trzeba zrobić tak mi smaka zrobiłeś
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3185 Napisanych postów 15808 Wiek 36 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 146709
Dodo, tylko ja za nim nie przepadałam Ojjj wolałam szpinak z cebulą niż to
Hehehe
3

W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2447 Napisanych postów 2779 Wiek 54 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 252680
A ja tego nie znam. Jak to sie robi ? jakie dodatki, przyprawy itp.?
3

"Niektórzy widzą rzeczy takimi, jakimi są, i pytają : dlaczego ? Ja śnię rzeczy, które nigdy nie istniały , i powiadam : czemu nie ? "
G.B. Shaw
http://www.sfd.pl/Alhambra_nowe_wyzwania-t1037040.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3185 Napisanych postów 15808 Wiek 36 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 146709
U mnie z tego co pamiętam, to gotowało się makaron al'dente i na patelni podsmażało z wbitym jajem, sól, pieprz, mama dodawała czasem koperku...dla mnie smak yhhhhh - musiałabym na nowo się do tego przekonać, dzieciństwo było masakryczne ;rzez tę potrawę
1

W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
DJ_DoDo Doradca
Ekspert
Szacuny 29912 Napisanych postów 27250 Wiek 32 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 384534
a ja uwielbiałem u mnie jak zostawał makaron obojętnie jaki, to podsmażało się np. boczek w kostce, później w to makaron, i wbijało jaja plus sól i pieprz, pamiętam jeszcze kilka lat temu dobrych robiłem jak u dziadka mieszkałem w wakacje to dodawałem więcej przypraw, typu zioła, curry itp. Jedynie, że moja mama jak robiła (i do dzisiaj to ma) to strasznie dużo tłuszczu daje i wtedy było mi niedobrze, ale jak już sam robiłem to było ok
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Torcik low carb bez glutenu

Następny temat

Ciasto na pizzę.

WHEY premium