Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Jeśli jestem w trakcie cyklu kreatynowego (jestem w 3 dniu) i jesli pojade dzisiaj na dyskoteke to czy zburze wszystko w organiźmie , doradcie czy jechać czy nie, uprzedzam nie bede pił alkocholu tylko soczki winogronowe i bananowe.
Szacuny
5
Napisanych postów
1810
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
6143
jedz stary , tylko sie pozniej wyspij , jesli masz zamiar zrobic mase w sterylnych warunkach to twoja sprawa a,ale jesli nie pijesz , tonie widze przeszkod,
Szacuny
11
Napisanych postów
1828
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
29115
Dokładnie, przecież życie nie kręci się tylko wokół ćwiczeń - to nie ma być jakieś umartwianie. Nie pijesz alkoholu, uzupełniasz inne płyny i będzie ok. Poza tym karnawał jest.
Szacuny
4
Napisanych postów
1199
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
10867
Przy kreatynie uwazaj z piwkiem, ja podczas cyklu wypilem ostatnio jedno piwko i zaczely sie od tego problemy z zoladkiem, musialem wszystko odstawic. Ale jak mowisz ze nic nie pijesz to loozik.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
ja jestem na kreatynie 4tydzien i wczoraj wypilem se rozcienczane piwko - tak na oczyszczenie wątroby i nerek
i co sie okazalo - chodziłem pijany po jednym pivku!!!!!!!!
normalnie takei reakcje są umnie po 6pivach wypitych na szybko!!!!
nadodatek okropny bol w zoldasie
niepolecam chyab ze ktos chce sie nawalic tanim kosztem to polecam 2-3piva i wyniosa Cie z imprezy
TEXT ROKU:
"A co mam zrobić z tymi cholernymi bąkami !!! Ten smród jest nie do wytrzymania!!! Koledzy chcą mnie skazać na banicję, bo nawet maski gazowe nie potrafią powstrzymać tego smrodu, a druga sprawa to to że co chwile puszczam bąki i nawet nie mogę iść do mojej dziewczyny na 2 godziny bo chyba by mi dupsko rozerwało. A jak rozerwie to ona już nie będzie mnie chciała!!! POMOCY" https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=63552&whichpage=1&crc=2513441#post3
Szacuny
8
Napisanych postów
408
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
6500
A ja jestem w trakcie cyklu kreatynowgo i wypilem z kumplem 0.75 wyborowej i 0.5 zubrówki. Bylem pijany, ale nie bylo tragicznie. Czy to cos szkodzi, bo czuje sie dobrze?
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Hehe to powodzenia stary z cyklem !! Przecież juz od niepamiętnych czasów na tym forum tyle ludz pisze ze kreatyna i alkohol to nie ma sensu ! Jak będziesz pił więcej takich trunkó to mozesz spokojnie otstawic kreatyne bo ona nic Ci nie da . Kreatyna dostarcza wode do mięsni a alkohol na odwród , odwadnia organizm !! Tu akurat koledzy podali przyklad jak moze negatywnie wplywac alkohol podczas cyklu na głowe i zołądek , ale na cykl kreatynowy alkohol to najgorsze co moze być !