Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Która kreatyna jest lepsza Monohydrat Olimpu czy Monohydrat Nutrenda? Obecnie biore kreatyne Nutrenda zacząłem w czwartek i biore z fazą nasycenia. Ale na razie nie widze żadnych zmian siłowych i masowych czy to jest normalne na początku? Me wtorek bede miał kreatyne Olimpu czy można zmienić w 6 dniu kreatyne z nutrenda na olimp? Chyba że nutrend zadziała puźniej! Biore z glutaminą , glukozą i białkiem.I bardzo często sikam tzn co godzine czy to jest normalne.
Szacuny
49
Napisanych postów
11477
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
94174
W najnowszym "Muscle" są pokazane opakowania nowości Olimpa. Moim zdaniem są dosyć brzydkie. Być może w rzeczywistości wyglądają lepiej niż na zdjęciach, ale na reklamie nie wyglądają za ciekawie.
Mnie akurat nie przeszkadza to w ogóle, kolorowe etykietki nie robią na mnie żadnego wrażenia, liczy się zawartość, ale fakt że te nie są zbyt ładne
Szacuny
4
Napisanych postów
1199
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
10867
Czekaj cierpliwie , po 9 dniach czasami niczego sie nie odczuwa. Jesli chodzi o Nutrenda to calkiem dobra kreatynka, po ktorej mialem pewne efekty po 4 tygodniu , oraz zupelnie po skonczeniu cyklu. Ja bym na Twoim miejscu nie zmienial na Olimpa. NIe zapomnij tez o diecie.
Szacuny
5
Napisanych postów
1810
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
6143
powiem tak , jesli sa to twoje pierwsze cykle to zostan przy tym co bierzesz , ja bralem mono nutrenda i uwazam ze to calkiem niezly wybor , na pewno nowa olimpa bedzie jeszcze lepsza , ale jesli twoj organizm jest swierzy jesli chodzi o kreatyne , to ta i tak zadziala , a olimpa zrobisz nastepny cykl i efekty bedzuiesz mial rownie dobre a moze i lepsze
Szacuny
6
Napisanych postów
107
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
3129
Nutrend to dobra firma sam kupowałem duzo odzywek tej firmy,ale przy wyborze pamietaj zobacz na skład i na stęzenie mg/1 kaps. Olimp ma mocniejsze składy niz Nutrend
Szacuny
6
Napisanych postów
107
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
3129
Nutrend to dobra firma sam kupowałem duzo odzywek tej firmy,ale przy wyborze pamietaj zobacz na skład i na stęzenie mg/1 kaps. Olimp ma mocniejsze składy niz Nutrend, a jezeli chodzi o kreatyne ja uwazam ze w Polsce lepsza ma Hi-Tec...
Szacuny
8
Napisanych postów
2561
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
14340
to jest zupełnie nowy prodookt o nazwie creapure monohydrate(poczytaj w dziale olimpa)-jest to ta sama kreatyna ,ktoorej uzywaja firmy muscletech,ultimate,kaizen....tylko cena jest b.przystepna ...
kreatyna bedzie dostepna w tym tygodniu
Szacuny
8
Napisanych postów
2561
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
14340
locek?tzn co ..etykietki Ci się nie podobią:)???
jesli tak to nieprzesadzałbym...muscletech np to jarmark jak s.....n,labrada podobnie....kwestia goostoo)))
a totalnie brzydactwa to pytochem