"..im Bewußtsein der Verantwortung vor Gott oder vor dem eigenen Gewissen.."
robie formę na euro 2012
potrzebujesz pomocy - pisz.
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
jesli dopiero zaczynasz trening na silowni to wstrzymaj sie z kreatyna
20 g oliwy to zdecydowanie za malo tluszczu zdrowego na takiego chlopa, zmien mleko na chudsze, wywal tego sledzia, daj orzechy, nasiona, oliwe do posilku na noc (10 g wystarczy)
ogolnie mozesz zwiekszyc tluszcze do 100 g nic sie nie stanie
omega-3 tez bym dolozyl, jak masz kase to bierz 6 g dziennie
reszta good
Zmieniony przez - michal_bas w dniu 2006-08-27 22:06:52
20 g oliwy to zdecydowanie za malo tluszczu zdrowego na takiego chlopa, zmien mleko na chudsze, wywal tego sledzia, daj orzechy, nasiona, oliwe do posilku na noc (10 g wystarczy)
ogolnie mozesz zwiekszyc tluszcze do 100 g nic sie nie stanie
omega-3 tez bym dolozyl, jak masz kase to bierz 6 g dziennie
reszta good
Zmieniony przez - michal_bas w dniu 2006-08-27 22:06:52
...
Napisał(a)
Michal dlaczego uwazasz ze na poczatek kreatyna nie dobra ? Ogolnie to cwiczylem ok rok temu na silce okolo 6 miesiecy, pozniej musialem przestac, teraz natomiast chce wrocic i podejsc do sprawy bardziej profesjonalnie
Nie wiem czy cie dobrze zrozumialem, sugerujesz zebym bral 6 g omega-3? czyli zakladajac ze jedna ma 0,5g tluszczu to powinienem zjadac ich dziennie ok 12?
Z kasa problemu nie mam wiec nie bede oszczedzal na produktach, grunt zeby przyniosly one efekty
Nie wiem czy cie dobrze zrozumialem, sugerujesz zebym bral 6 g omega-3? czyli zakladajac ze jedna ma 0,5g tluszczu to powinienem zjadac ich dziennie ok 12?
Z kasa problemu nie mam wiec nie bede oszczedzal na produktach, grunt zeby przyniosly one efekty

...
Napisał(a)
ok, jezeli chcesz to wez kreatyne, pozwoli szybciej wrocic do formy
a czemu sie nie poleca na poczatku? bo przy dobrym treningu i diecie efekty same przychodza, poza tym warto troche pocwiczyc 'na sucho', potem jak sie zaaplikuje cos to calkiem inaczej niz od poczatku na wspomagaczach
tak, zgadza sie co do omega-3, niektorzy tu na forum zreszta eksperymentuja z wiekszymi ilosciami, ale 6 g to ogolny standard
a czemu sie nie poleca na poczatku? bo przy dobrym treningu i diecie efekty same przychodza, poza tym warto troche pocwiczyc 'na sucho', potem jak sie zaaplikuje cos to calkiem inaczej niz od poczatku na wspomagaczach
tak, zgadza sie co do omega-3, niektorzy tu na forum zreszta eksperymentuja z wiekszymi ilosciami, ale 6 g to ogolny standard
...
Napisał(a)
No i spoko
mam jeszcze takie smieszne pytanie, nigdy nie mialem diety i chcalem zapytac jak to jest? czy te posilki wystarcza mi na tyle zebym nie czul glodu? czy bede czesciowo na glodniaka chodzil ? 

...
Napisał(a)
jezeli bedziesz chodzil glodny to cos jest nie tak, ja na redukcji nawet rzadko bywam glodny
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!