O tym już było
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
jak ktoś ma kasę, to i tak tego nie kupi, a kupi coś bardziej zaufanego... nie ekonomiczne to strasznie ...
A jest o tym wzmianka na stronie treca bo coś nie widziałem ??
A jest o tym wzmianka na stronie treca bo coś nie widziałem ??
...
Napisał(a)
dokladnie lepiej kupic cos sprawdzonego ... no chyba ze ktos spi na pieniazkach to moze ryzykowac
, podobno kto nie ryzykuje ten nie wygrywa 

;))))))
...
Napisał(a)
ja sobie kupie bo nie patrze na skład tylko na to co piszą na opakowaniu i wierzę w każde słowo

...
Napisał(a)
12g kreatyny w dziennej porcji wiec pewnie.. dawka 3 razy dziennie..
rano na czczo , przed trenigiem i po treningu..
z tym ,że jak ktoś ćwiczy wieczorem to nie bedzie zachwycony.. bo sen nie bedzie spokojny po takich dawkach pobudzaczy..
No busterów tez nie jest za wiele , jeśli tą dawke podzielimy na 3..
jedyne co mi sie spodobało na pierwszy rzut oka to 10g BCAA itd.. ale jak widać też nie jest kolorowo dzieląc na 3.. nawet jeśli to estry..
nie jestem raczej zaintersowany tym stakiem. ale fajnie ,że wychodza nowości..
pozdr.
rano na czczo , przed trenigiem i po treningu..
z tym ,że jak ktoś ćwiczy wieczorem to nie bedzie zachwycony.. bo sen nie bedzie spokojny po takich dawkach pobudzaczy..
No busterów tez nie jest za wiele , jeśli tą dawke podzielimy na 3..
jedyne co mi sie spodobało na pierwszy rzut oka to 10g BCAA itd.. ale jak widać też nie jest kolorowo dzieląc na 3.. nawet jeśli to estry..
nie jestem raczej zaintersowany tym stakiem. ale fajnie ,że wychodza nowości..
pozdr.
...
Napisał(a)
Chyba po to ten produkt w swojej nazwie ma dopisek "Energizer", żeby nie był przed snem. Swoją drogą, są tacy ludzie (jak ja), którzy po wypiciu kilku kaw mogą iść spać 

...
Napisał(a)
sicilia nie jesteś sam ja wypije 3 energy i też normalnie ide spać :PP, no to czekamy na kogoś (kto może se pozwolić) kto przetestuje nowy cud trec'a

...
Napisał(a)
Jak mi ktos go da za darmo to moge przetestować 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!