możesz smażyć na takim oleju PAM - dużo lepszy niż tradycyjny i zdrowszy. Poza tym woda + przyprawy + pierś kurczaka, to wszystko na teflon i też wyjdzie Ci niezły posiłek.
Zamiast oleju może być PAM - bezkaloryczny preparat do smażenia. Jakbyś smażył na oleju, to najlepiej go wylać odrazu po smażeniu. I wtedy to chyba lepiej w grubej panierce, a później ją zeskrobać.
PAM jeśli rzeźba to na samym teflonie lub maśle - jeśli z wyliczeń wynika, że możesz sobie pozwolić na tłuszcz w tym posiłku to śmiało na masełku... Zmieniony przez - saib__ w dniu 2005-08-14 23:23:21
Usmazyc mozesz sobie cos od czasu do czasu, wtedy najlepiej na smalcu/oleju kokosowym/pam/oliwa z oliwek. Zmieniony przez - domer w dniu 2005-06-19 21:47:52