SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

hmb opinie

  • Suple do 400zł na dobry przyrost masy mięśniowej.

    Post
    Odżywki i suplementy

    a z tych które bys polecił ? 1) ENGN – EVLUTION NUTRITION 2) FORMEXPLODE 3) C4 50x – Cellucor 4) Universal Storm 5) Nitrobolon II Powder i 6 własnie to co poleciłeś? :) nie patrząc na $ tylko na to co mocniej kopie i daje najlepsze efekty i co do takiego stacka dorzucic poza BCAA i białkiem dla uzupełnienia brakow w diecie. HMB jest sens dodaw

    Odpowiedzi: 26 Ilość wyświetleń: 5795 Data: 2017-11-06 21:29:18 Liczba szacunów: 1
  • Bieganie .. ważne pytanie

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    Po pierwsze dzieki a odpowiedz Po drugie myśle że dam radę bez problemów tylko takie pytania jak: - czy aeroby raz w tygodniu to mają być w dni treningowe czy bez treningu, jeżeli w treningowe to przed czy po? - HIIT czytałem żeby nie wykonywać na czczo, czy tak?? - HIIT czy można wykonywać równierz w dni treningu (wiem że można kiedy sie chce bo t

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 990 Data: 2008-02-17 16:31:19 Liczba szacunów: 0
  • Bieganie .. ważne pytanie

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    Po pierwsze dzieki a odpowiedz Po drugie myśle że dam radę bez problemów tylko takie pytania jak: - czy aeroby raz w tygodniu to mają być w dni treningowe czy bez treningu, bez treningu. - HIIT czytałem żeby nie wykonywać na czczo, czy tak?? - HIIT czy można wykonywać równierz w dni treningu (wiem że można kiedy sie chce bo to moja sprawa tylko cho

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 990 Data: 2008-02-17 16:40:34 Liczba szacunów: 0
  • 2 Nowe cykle

    Post
    Odżywki i suplementy

    czyli Podstawowe suple : Kreatyna: mono i 2 cykl orotan (mono cos mi nie idzie lepiej mi cm3 dal) Stack: massacra 2 , horse power w 2cyklu clout storm no boster:no-xplode lub white flood dodatkowe suple: Hmb: bez Zma: olimp glukozamina: Bcaa: olimp albo xtra omega3: olimp Białko potreningowe: mutant a co do tego reanimator ?opinie sa niezle..

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 1997 Data: 2009-08-09 15:43:55 Liczba szacunów: 0
  • Jak wyglada Twoja redukcja?

    Post
    Doping

    aha zapomnialem o srodkach : WPC 80 BCAA HMB ( poprostu mam i zjem sobie choc opinie ma kiepskie dostalem gratis wiec zjesc nie zaszkodzi ;)) Pro Longatum zincas forte filomag b6 cell pump kompleks witamin B sylimarol mniej dozwolone: wino z la pharma 100 tab meta scan 150tab prop 60 amp 30farmak/30 farmadon 100tab clenu 100tab tussi

    Odpowiedzi: 37 Ilość wyświetleń: 3440 Data: 2006-04-24 20:45:58 Liczba szacunów: 0
  • Suple, proszę o pomoc

    Post
    Odżywki i suplementy

    o to ciekawy zestaw :). To nie są mocne suple, akurat dla mnie :)... tylko to HMB... różne opinie o tym słyszałem, a HiTec to dobra firma?

    Odpowiedzi: 22 Ilość wyświetleń: 1190 Data: 2010-02-14 23:10:27 Liczba szacunów: 0
  • Plan treningowy do sprawdzenia

    Post
    Trening dla zaawansowanych

    Specjalnie dla kolegi "georgu" wiek:20 lat wzrost: 188cm waga: 87-88kg staż treningowy: od 07.2005 do 11.2005 przerwa od 02.2006 do 06.2006 przerwa od 09.2006 do teraz odzywki: obecnie biorę NitroBolon, Bcaa, Hmb i B12. Kolego "Gwjazdor" na pewno wyrzucić ostatnie ćwiczenie? Słyszałem ,że na dużą partie mięśni a taką jest klatk

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 768 Data: 2007-07-14 19:56:53 Liczba szacunów: 0
  • Olimp vs Trec

    Post
    NUTRIFARM&OLIMP

    nkurencja) by obalac inne wyniki?Przeciez wszystkim zalezy na zysku..stąd badania dementujace popularne zapewnienia(np. przyrost w grupie kontrolnej 3 kilogramy po spożywaniu hmb i 0.7 kilograma na placebo) sa dla mnie bardziej wiarygodnym źródłem informacji.I popełniasz błąd jeśli sądzisz ze opieram się tylko na badaniach...po jednej wypowiedzi w

    Odpowiedzi: 76 Ilość wyświetleń: 16594 Data: 2004-01-05 23:11:01 Liczba szacunów: 0
  • ocencie mnie to ja w wieku 18 lat!!!!!!

    Post
    Galeria Zdjęć

    ja bralem krete mega mas ale mi nie poszlo po tej mega mass hmb oczywiscie dieta na rzezbe nie wolno o tym zapomniec.dzienki za opinie szkoda ze nie mam teraz fot swoichna czasie to bys mogl mnie zobaczyc jaki jestem teraz . jezeli do mnie jakies pytanka czy cos w tym stylu to podaje swoj nr gg1478255

    Odpowiedzi: 102 Ilość wyświetleń: 16997 Data: 2003-11-24 17:35:34 Liczba szacunów: 0
  • Planowanie cykli

    Post
    Odżywki i suplementy

    opinie sa faktycznie różne, więc odniosę sie tylko do właśnego doświadczenia- a choc nie jestem poczatkujący to wlaśnie na jakość masy, troszke sile i ogólnie lepsza regeneracje wpływa u mnie hmb.

    Odpowiedzi: 38 Ilość wyświetleń: 2407 Data: 2009-01-23 21:27:31 Liczba szacunów: 0
  • Forma Na Latooo :):)

    Post
    Hi Tec Nutrition & Peak Performance

    super Natalia , dziekuje bardzo! kiedys wlasnie tak kazal mi robic Robert szczepanski Maximus jak u niego kupowalem odrzywki, ale potem zmienilem na posilek zaraz po treningu a jeszcze pozniej na masowke... ale widze, ze jednak tak jest najlepiej... ok, tak bede robil i zaraz sie zaopatruje w sprzet :) witaminy tez dokupie bo kosztuja tylko 20zl al

    Odpowiedzi: 43 Ilość wyświetleń: 3016 Data: 2011-03-12 10:15:25 Liczba szacunów: 0
  • Dieta do oceny , Prosze pomocy

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    nut treningu siłowego + 60 min. treningu aerobowego np.: bieznia ruchoma, tempo 7 km/h, tetno na poziomie 130 uderzeń na minutę./ tak jak mówiłem przed aerobami antykatabolik(hmb które chcuałeś kupiś przydałoby się Godzina 19:15 - IV posiłek - potreningowy. 150 g indyka gotowanego na bulionie + 70 g kaszy gryczanej + 2 pomidory surowe Godzina 21:

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 886 Data: 2007-01-10 22:17:25 Liczba szacunów: 0
  • Mój trening i moje rzeczy na mase

    Post
    Trening dla początkujących

    sl moze tego reanimatora.... tutaj mozesz poczytac opinie: http://www.sfd.pl/REANIMATOR__TOTALNA_REANIMACJA-t508925-s35.html Ja doszedlem do polowy opakowania PS: odżywkom/suplementom poświęcone jest osobne podforum Aha, jak koniecznie chcesz brać hmb to może zainteresuj się hmbolonem olimpu Zmieniony przez - Cursed666 w dniu 2010-01-19 21:53:01

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 934 Data: 2010-01-19 21:51:35 Liczba szacunów: 0
  • Mój pierwszy cykl...

    Post
    Doping

    c tkanke tluszczowa? - Wiem czy poslugujesz sie indeksem glikemicznym? Nie czy znasz wartosc bv produktow bialkowych ktore spozywasz? Nie SUPLEMENTACJA: czy wiesz jaka dawka hmb jest odpowiednia do twojej wagi by dzialac anabolicznie? Nie czy wiesz ktorych aminokwasow organizm nie jest w stanie syntetyzowac samodzielnie? Nie czy wiesz w jaki sposo

    Odpowiedzi: 26 Ilość wyświetleń: 1838 Data: 2007-11-18 11:19:30 Liczba szacunów: 0
  • 18 lat, 188cm, 92 kg- dieta i trening

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    Nt HMB (podobnie jak na temat innych supli, no może oprócz kreatyny) są podzielone opinie. Jak już masz to jedz :). Na redukcji na pewno przed i po treningu. Czy brać dziennie częściej - nie odpowiem :). Zalecana dawka to do 3g dziennie. Ja biorę 2g dziennie w porcjach po 1g przed i po treningu. W dni beztreningowe 1g w porze treningowej.

    Odpowiedzi: 19 Ilość wyświetleń: 2705 Data: 2008-05-07 09:53:56 Liczba szacunów: 0
  • oxandrolone - cykl na 39 dni

    Post
    Doping

    prop to testosteron propionicum co do winka, to jest to srodek typowy na sile, polecam (nie na mase) hmb radze odsprzedac bo szkoda brac, zobacz w suplach opinie,

    Odpowiedzi: 75 Ilość wyświetleń: 10754 Data: 2005-05-13 13:41:14 Liczba szacunów: 0
  • THYROTHERM CZY DYMA BURN???

    Post
    Odżywki i suplementy

    atny na tycie, ale na brzuchu mam troszkę tłuszczu, a chcę na wakację zrobić kaloryfer. Aby nie stracic masy mięśniowej kupiłem sobie białeczko czyste i aminokwasy, dodatkowo hmb, lkarnitynę i witaminy. Jeśli chodzi o dyma burn to po pierwszej tabletce nie zasnąłem całą noc. Teraz biorę po 2 dziennie, ale niestety masa mi nie spada, a tłuszcz z brz

    Odpowiedzi: 87 Ilość wyświetleń: 11893 Data: 2007-05-22 02:04:15 Liczba szacunów: 0
  • HMB -placebo, czy nie?

    Post
    Odżywki i suplementy

    yly mnie wywody niektorych forumowiczow, zdajesz sobie sprawe w jakim ekstremalnym stanie znajduje sie organizm przewd zawodami i dlatego bralem tak duze ilosci bo nie mialem pojecia o dawkowaniu(byl to nowy produkt). co wiecej zawsze kozystam z produktow olipu i mam gdzies opinie innych. co do hmb biore teraz 6 M.C I JESTEM ZADOWOLONY! POZDRAWIAM

    Odpowiedzi: 126 Ilość wyświetleń: 9136 Data: 2005-05-14 11:52:22 Liczba szacunów: 0
  • Czemu nie HMB?

    Post
    Odżywki i suplementy

    Spajdi sa roxne opinie na ten temat. Masz link do postu o HMB poczytaj sobie http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=117011

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 1041 Data: 2004-03-13 11:02:36 Liczba szacunów: 0
  • Dieta do oceny Redukcja

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    BCAA i bulk nie działają tak samo bcaa to aminokwasy rozgałęzione które występują białku czyli mięsie, rybach, jajkach, twarogu czy właśnie odżywkach, tyle tylko że akurat tych aminokwasów jest mało w jednej-dwóch porcjach mięsa/ryby/jajek i w odżywkach typu bulk, białko, gainer. Dlatego są odżywki BCAA gdzie masz od razu spore dawke tych aminokwas

    Odpowiedzi: 21 Ilość wyświetleń: 1551 Data: 2009-07-15 08:31:39 Liczba szacunów: 0