SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

hmb opinie

  • HMB - działa antyanabolicznie!

    Post
    Badania naukowe

    hehehe biniu - czy inni - wiadomo ze beda pimpowac co swoje proste ja tez jakbym mial jakas linie produktow - hmb byloby tam czolowka i zachwalalbym pewnie pod niebo ...zartuje co do badan to wiesz - zeby przeczytac te kilka zdan expertem nie trzeba byc - znac podsatwe angileksiego - jesli zdanie jest proste,nie wnikajace zbytnio w dziwne 'okreslen

    Odpowiedzi: 67 Ilość wyświetleń: 17092 Data: 2011-06-03 20:49:13 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    Witam prosze o pomoc 1) cel- jakosciowa masa miesniowa 2b) nazwa produktu/produktów, oczekiwania*: Trec ZMA Original 90 kapsułek -Trec TriBulon 60 kapsułek- Trec CM3 1250 360 kapsułek 3) staż: 2 lata 4) dokładny opis problemu/konkretne do nas pytanie: Jak najlepiej stosowac owe prodykty by i czy mooge dozucic jakies białko lub HMb i czy wgl j

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-04-09 20:58:59 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    araty kreatynowe i opinie na ich temat: olimp mc 1250- b. dobrze działał dlatego wybieram go po raz drugi, nanovapor- b. chvjowo podziałał 6) dokładny opis problemu/konkretne pytanie: Jak brac owy preperat? co moge dodac by spotegowac dzialanie kreatyny? 7) uwagi biore do tego hmb, witaminy, aminokwasy, moja dieta jest ociekająca za***istoscią

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-04-21 13:03:02 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel: zwiększenie masy mięśniowej i siły 2a) nazwa produktu/produktów*: OLIMP CREATINE MEGA CAPS 1250 (MONOHYDRATE) / OLIMP PROFI BCAA MEGA CAPS 1100 / OLIMP HMB MEGA CAPS 1000 3) staż: 4 lata lekkich nieregularnych treningów, 7 miesięcy intensywnych treningów 4) przerwa od ostatniego cyklu kreatynowego: będzie to pierwszy mój cykl 5) stosowane w

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-07-29 14:22:10 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel: beztłuszczowa masa 2b) nazwa produktu/produktów, oczekiwania*: HMB + monohydrant albo kre alkalyn niewiem czy nie za mocny/przyrost masy, cześciowo stały po skońceniu cyklu 3) staż: 1,5 roku 4) dokładny opis problemu/konkretne do nas pytanie: niewiem jaką kreatynę najpierw/co polecacie, dokładnie produkt 5) stosowane wcześniej preparaty kre

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-08-26 14:48:36 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    jak najmniej ;) no ale powiedzmy 400zl z mozliwoscia rozszerzenia ;) 7) uwagi : Cykl planuje rozpoczac za jakis miesiac jak tylko skoncze redukcje. Aktualnie biore anadrox + hmb, planuje dorzucic jakis fat burner na dniach. Mam tendecje do latwego przybierania fatu, dlatego wsrod dodatkow do kreatyny przydaloby sie cos trzymajacego przyrost tlusz

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-10-18 19:51:20 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    opinie na ich temat: 3x mono, z dietą poszła masa 6) dokładny opis problemu/konkretne pytanie: jaki propozycje dawkowkowania na 110kg masy ciała. Moja szkoła to 5 dni nasycania sie po 25g dziennie, potem 10g do 7 tygodnia. Macie jakies inne propozycje? Uwzględnijcie to 110kg w dawkowaniu cm3 trecka:), dziękówa 7) uwagi: jest wpc, bcaa, carbo i hmb

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-01-18 11:27:29 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) Masa mięśniowa , siła 2b) nazwa produktu/produktów, oczekiwania*: Kreatyna monohydrat ( chyba lepsza od jablczana) + pompa + (nie koniecznie) BCAA lub HMB, moze jeszcze jakas propozycja? 3) około 1,5 roku 4) dokładny opis problemu/konkretne do nas pytanie: Z jakiej firmy najlepsze? Moze jakąś inną kreatyne teraz juz jest tyle wynalazkow? Pompa m

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-02-22 15:47:04 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel: masa mięśniowa 2a) nazwa produktu/produktów*: xpand, messomorph,mono dymatize,hmb activlab 1250, glutamina 4000 fitmax,białko matrix syntrax, animal flex bcaa dymatize 3) staż:2 l 4) przerwa od ostatniego cyklu kreatynowego: 2,5 msc 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat:xpand bardzo duży pozytyw(wrost siły pobu

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-02-22 16:10:27 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel: masa i ładna rzeźba 2b) nazwa produktu/produktów, oczekiwania*: Biogenix Cell Pump 665g . 3) staż: 2 lata z przerwami. 4 miesiace intesywnego cwiczenia 4) dokładny opis problemu/konkretne do nas pytanie: Nie wiem zczym połaczyc Pumpa, czy z HMB czy z jabłczanem. Brak pomysłu 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich te

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-03-30 20:51:56 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel: masa mięśniowa 2a) nazwa produktu/produktów*: xpand post, messomorph,mono dymatize,hmb activlab 1250, glutamina 4000 fitmax,białko ON whey, animal flex bcaa x-tend animal rage kapsułki 3) staż:2 l 4) przerwa od ostatniego cyklu kreatynowego: 6 tyg 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat:xpand bardzo duży pozyty

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-04-20 22:35:13 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    22lata 169cm 76kg 1) cel: MASA 2a) nazwa produktu/produktów*: OLIMP CREATINE 1250 + OLIMP HMB 3) staż: 4/12 4) przerwa od ostatniego cyklu kreatynowego: BRAK CYKLI WCZESNIEJ. 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat: BRAK 6) dokładny opis problemu/konkretne pytanie: ILE STOSOWAĆ, JAKIE DAWKI, KIEDY, CZYM POPIJAĆ :) 7) uwagi

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-05-04 19:49:47 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    Witam! 1) cel sucha masa mięśniowa (podkreślenie definicji mięśni) 2b) nazwa produktu/produktów, oczekiwania*:Storm, No-xplode ,Horse,Shock Teraphy , HMB(nie bralem nigdy z chęcia sprobowałbym) 3) staż 16 miesięcy 4) dokładny opis problemu/konkretne do nas pytanie:Chciałbym mieć ostrego kopa przed treningiem i nie wiem jaki preparat bylby najlepszy

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-05-28 16:28:45 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel: czysta masa ( dieta jest ) 2b) nazwa produktu/produktów, oczekiwania*: olimp monohydrate mega caps , horse power , BCAA 3) staż 20 msc 4) dokładny opis problemu/konkretne do nas pytanie: Nie wiem czy dobrze mam zamiar dawkować podane przeze mnie produkty 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat: Kre-Alkalyn 2500 oli

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-08-07 14:48:35 Liczba szacunów: 0
  • CYKLE KREATYNOWE - TUTAJ DOBIERAMY PRODUKTY I DAWKI PREPARATÓW KREATYNOWYCH

    Post
    Odżywki i suplementy

    1) cel- czysta masa mięśniowa 2b) nazwa produktu/produktów, oczekiwania*:Olimp monohydrate , Olimp BCAA. 4) dokładny opis problemu/konkretne do nas pytanie: Chciałbym dodać Horse Powera do wyżej wymienionego zestawu . Jak to brać ? 5) stosowane wcześniej preparaty kreatynowe i opinie na ich temat: Kre-alkalyn + HMB , bardzo dobrze , 3 kg czystej ma

    Odpowiedzi: 3062 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-11-29 08:24:00 Liczba szacunów: 0
  • Zestaw na ok. 2 miesiace - da sie cos z tym zrobic?

    Post
    Odżywki i suplementy

    czo 1 ml HMB 2. drugi posilek + bialko okolo 1,5 godziny przed treningiem. 3. 30 min. przed treningiem porcja x panda + 1 g. l -karnityny 4. bezposrednio po treningu: carbo, hmb(ok. 1,5 ml.) + 2 g l - karnityny. 5. 15 min. po treningu porcja x panda 6. 30 min. po treningu (silowym), trening areobowy (40 min.) 7. 70 min. po treningu silowym (a bezp

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 1376 Data: 2006-08-07 16:57:16 Liczba szacunów: 0
  • NOWOŚĆ - OLIMP HMBOLON NX!!!

    Post
    NUTRIFARM&OLIMP

    apokalipsa, nie bardzo rozumiem co tam jest nieprecyzyjnego i co się wyklucza. uznałem, że by potraktować wynik ankiety jako "nienajgorszy" potrzeba choć odrobiny entuzjazmu. ja entuzjazmu nie wykazuję i uważam wynik za zły. oczywiscie można się z taką tezą nie zgadzać, zaprezentowałem po prostu swoje zdanie, uzasadniłem mysle w miarę prz

    Odpowiedzi: 323 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2007-03-07 17:04:38 Liczba szacunów: 0
  • Dziennik treningowy fifi35 - moja walka o sylwetkę

    Post
    Po 35 roku życia

    Dzięki xzaar, Czytałem opinie o HMB i wiem o co chodzi, zażywam bo dostałem sporą porcję niejako w spadku/w gratisie :) Może chociaż jako placebo zadziała :) Zmieniony przez - fifi35 w dniu 2013-07-25 12:00:09

    Odpowiedzi: 697 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-07-25 11:55:42 Liczba szacunów: 1
  • MASZ JAKIES PYTANIA/SUGESTIE ODNOSNIE DZIALU LEKSYKON ... PISZ!

    Post
    Leksykon suplementów

    Witam, mam pytanie: da radę zarzucić te HMB do opini i fotek - http://www.sfd.pl/sklep/Hmb_HMB_1250_XXL_Tabs-opis2112.html wprawdzie jest HMB 500 z Activita, ale jestem ciekaw jakie są opinie na temat mocniejszego produktu tej firmy. Pewnie pomogło by to w decyzji czy zakupywać w/w produkt w sklepie sfd czy też pomyśleć o czymś innym, a muszę przyz

    Odpowiedzi: 813 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-01-09 17:50:47 Liczba szacunów: 0
  • dziwaczne opinie na temat hmb

    Post
    Odżywki i suplementy

    ACTIVITA ACTIVLAB HMB 1250 XXL może ktoś testował to HMB? prosiłbym o opinie:)

    Odpowiedzi: 25 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-03-01 17:08:12 Liczba szacunów: 0