SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

hmb opinie

  • Które HMB wybrać?

    Post
    Odżywki i suplementy

    Chłopaku, ustalmy pewne założenia. Apropos wieku, mógłbym być przypuszczalnie Twoim ojcem. Apropos HMB, czytaj ze zrozumieniem, autor nie pyta o to czy działa, tylko pyta który. Apropos wzroku ,gdzie widzisz moją opinie czy stosować czy nie. Oświecenia mogę szukać w autorytetach do których Twoja persona nie należy.

    Odpowiedzi: 36 Ilość wyświetleń: 4802 Data: 2006-08-18 23:55:39 Liczba szacunów: 0
  • Porada w sprawie suplementow!!!

    Post
    Odżywki i suplementy

    sorry, ale uwaga 'Nic mnie tak nie wkurza, jak madrosci pisane przez osoby, ktore np. HMB nawet nie mialy w zoladku.' dotyczy rowniez mnie, nie zatruwam sie swinstwem (ale to inna bajka) '...without seeing any benefit from doses higher than 3 grams per day...' czy przyjrzales sie tym powyzszym slowom na czyms musimy budowac nasze opinie, a do teg

    Odpowiedzi: 27 Ilość wyświetleń: 1674 Data: 2002-12-18 12:25:57 Liczba szacunów: 0
  • Coś do kreatyny

    Post
    Odżywki i suplementy

    no znakomity wybór, białko - nie, bo nie chcesz masy, mono - tak, bo przecież na rzeźbe nie ma nic lepszego niż zalac sie wodą, hmb ok - bo przecież wszyscy znamy opinie userów. jakąkolwiek logiką się kierujesz, jest mi ona obca. proponuje podstawy - dział odżywianie, ułożenie diety redukcyjnej i kompletowanie wiedzy na temat składnikow pokarmowych

    Odpowiedzi: 18 Ilość wyświetleń: 1680 Data: 2007-03-05 16:54:24 Liczba szacunów: 0
  • Kasa jest teraz pora myśleć o dobrym cyklu :)

    Post
    Odżywki i suplementy

    i to tak na legalu sprzedają? :D czekam na opinie odnośnie tego co napisałem wyżej? Zrobie chyba tak: 1-8 CP 1-8 Jabłczan cytruliny 1-8 Mono 1-8 HMB

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 1131 Data: 2005-07-07 10:15:24 Liczba szacunów: 0
  • Jakie HMB?

    Post
    Odżywki i suplementy

    wogóle panuje uprzedzenie co do hmb, w sumie cos w tym jest bo daje wymierne efekty raczej tylko przy stałej suplementacji a kosztuje nie mało więc wiadomo... a przy okazji czy dobre białeczko może mieć właściwości odtłuszczające?? bo taka opinie usłyszałem od jednego ze sprzedawców supli...

    Odpowiedzi: 21 Ilość wyświetleń: 4312 Data: 2007-09-26 23:27:48 Liczba szacunów: 0
  • Trening na masa/siła jakie suple?

    Post
    Odżywki i suplementy

    dzięki chłopaki co do stażu i wymiarów są w moim profilu a co do hmb to biorę i mam zamiar pobrać do wakacji - zobaczymy -czytałem różne opinie więc sprawdzę - no mój organizm przeżywa szok hahaha

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 1238 Data: 2008-10-28 22:13:10 Liczba szacunów: 0
  • Miał ktoś to hmb?

    Post
    Odżywki i suplementy

    Chodzi mi bardziej o opinie osób, które miały akurat to hmb z pewniejszego źródła.

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 1176 Data: 2006-09-29 17:32:36 Liczba szacunów: 0
  • Suplementy dla instruktorki fitness

    Post
    Odżywki i suplementy

    HMB w mojej opini to suplement wątpliwy, ale opinie jak wiadomo są różne. Najkorzystniejsza opcja na rynku jesli chozi o Mace jest ta firmy NOW. Rhodiola rosea - niestety nie wiem, nie pamietam jakiej firmy. To są jednak skromne dodatki. Jeszcze raz zwaracam uwagę na jadlospis, być moze nie jest on dostosowany do trybu życia, a moze po prostu potr

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 1314 Data: 2008-02-13 13:53:20 Liczba szacunów: 0
  • cykl kreatynowy

    Post
    Odżywki i suplementy

    Ano właśnie, w sumie niewiele istotne, ale do tego zestawu wchłaniam wpc dla uzupełnienia diety. Reasumując Olimp Creatine MC (150caps + ...?) + Olimp HMB (ok 500caps mi zostało) + Activita HGH Night (110kaps) + WPC 80 (jakieś 1,2kg). Planowany cykl na 5 tygodni. Czekam na opinie pozdro

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 951 Data: 2008-04-20 11:26:54 Liczba szacunów: 0
  • Co się opłaca?

    Post
    Odżywki i suplementy

    o powiedzieć co działało najlepiej bo bez jednego nie byłoby takiego efektu innych supli, rzadko bierze się jakiś jeden, zma ma u mnie pozytywną opinię, ma ją również ryboza, hmb, kreatyna i ogólnie większość supli które stosowałem... dużo zal;eży od wiedzy na temat danego supla i jego działania a co za tym idzie oczekiwań, trzeba poprostu wiedzieć

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 899 Data: 2004-11-16 22:52:56 Liczba szacunów: 0
  • co do HMB?

    Post
    Odżywki i suplementy

    kazdy ma inny organizm....OK...ale na wiekoszosc osób hmb nie działa,wiec opinie na temat tego suplementu nie są bezpodstawne

    Odpowiedzi: 110 Ilość wyświetleń: 5544 Data: 2004-11-26 22:03:12 Liczba szacunów: 0
  • kreatyna plus hmb olimp

    Post
    Odżywki i suplementy

    HMB ma podzielone opinie. Niby w długim okresie czasu przynosi efekty z tym, że w długim okresie czasu to efekty i tak będą z samej diety i ćwiczeń.

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 3204 Data: 2011-05-04 20:57:47 Liczba szacunów: 0
  • Moge już masować? Szybkie pytanko do ogarów

    Post
    Po siłowni, o siłowni

    HMB to antykatabolik tak po pierwsze a po drugie badania wykazaly ze dziala bardzo slabo ze nie warto kupowac. Schorch np dobre opinie zbiera

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 1014 Data: 2013-04-29 22:20:01 Liczba szacunów: 0
  • Creatine Micronized 200 mesh

    Post
    Trec

    siema Juz od pewnego czasu hmb posiada opinie bardzo słabego suplementu i dość przereklamowanego , ja bym w to kasy nieładował.

    Odpowiedzi: 75 Ilość wyświetleń: 3450 Data: 2009-10-13 18:30:02 Liczba szacunów: 0
  • Shock + Xp + HMB + Glutamina + BCAA + Optimum Gold 100% Whey Protein

    Post
    Odżywki i suplementy

    HMB zbedne.. tu opinie sa podzielone, ja zaczelem je juz brac wczesniej, biore gdzies z 2 miesiace i widze jakies efekty. :]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 933 Data: 2009-06-06 10:45:26 Liczba szacunów: 0
  • Stack + No-boster

    Post
    Odżywki i suplementy

    ogranicza mnie trochę cena :D dlatego CP + Shock Teraphy było by dla mnie dobrym rozwiązaniem cykl ma trwać 2 miechy. Kolejne pytanie mi się nasówa :D czy mogę dodać do tego hmb chciałbym wziąść również coś po cyklu na podtrzymanie. Ostatnio gadalem z użytkownikiem peepeek i powiedzial mi że najlepiej 3 razy w roku brac stacki i odżywki kreatynowe

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 1484 Data: 2009-08-23 21:38:00 Liczba szacunów: 0
  • Sports one-Aminokwasy-dobre??

    Post
    Odżywki i suplementy

    co do kreatyny to zalezy serwatka spox ale jak masz diete ktora dostarcza ci juz 2g/kg czy nawet ponad to nie ma sensu.glutamina i hmb mam mieszane uczucia co do tych suplementow,jak sprobuje to sobie wyrobie opinie.ja bym wziol aminokwasy od cybera (dimitrii)

    Odpowiedzi: 28 Ilość wyświetleń: 4796 Data: 2002-03-29 23:12:53 Liczba szacunów: 0
  • Uczulenie na HMB

    Post
    Odżywki i suplementy

    NIE PYTAŁEM O WASZĄ OPINIĘ NA TEMAT HMB. PISZCIE NA TEMAT ALBO WOGÓLE!

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 1217 Data: 2010-02-22 23:26:00 Liczba szacunów: 0
  • 19 lat redukcja <~

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    http://img835.imageshack.us/img835/681/img2119l.jpg"> http://img715.imageshack.us/img715/4613/img2122l.jpg teraz zastanawiam się nad sumplementami ( kreatyna, białko, hmb) czekam na opinie pozdrawiam. Zmieniony przez - DUDA_ w dniu 2010-08-08 11:25:08 Zmieniony przez - DUDA_ w dniu 2010-08-08 11:26:15

    Odpowiedzi: 32 Ilość wyświetleń: 4941 Data: 2010-07-30 01:34:27 Liczba szacunów: 0
  • Tauryna - warto?

    Post
    Odżywki i suplementy

    tak przelecialem okiem, pisalo, ze bcaa poprawia znacznie sen i takie tam, w komentarzach bylo, ze ktos spal jak niemowle. To tak jak z ta tauryna, dlatego zawsze wole spytac na sfd, niz czytac te wszystkie opinie jeleni w internecie i potem kupowac hmb 500 kaps + serwatka 5zl/kg z allegro. Zmieniony przez - jakis ktos w dniu 2009-08-20 09:49:43

    Odpowiedzi: 28 Ilość wyświetleń: 2839 Data: 2009-08-20 09:45:47 Liczba szacunów: 0