Szacuny
11149
Napisanych postów
51567
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
cześć ! :)
ostatnio usłyszałem, że OLIMP Gold Omega-3 kapsułki są nic nie warte, bo podczas produkcji występuje wysoka temperatura, która niszczy omega3. Co o tym myślicie?
pozdrawiam :)
Szacuny
128
Napisanych postów
9767
Wiek
3 lata
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
23574
Przecież w komponencie lipidowej błon komórkowych kwasy tłuszczowe występują zawsze wspólnie z witaminą E. No, chyba że ktoś ma głęboki niedobór tej witaminy, ale wtedy pojawiają się też niekorzystne zmiany zdrowotne.
Mehler, nazwałeś ten cytat po imieniu. Ja użyłem eufemizmu: "demagogia".
Szacuny
11
Napisanych postów
625
Wiek
30 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
8862
chłopie o czym ty mówisz, urwałeś się jak z choinki i reklamujesz swoje strony sprzedające suple użytkownikom na priv. Mówisz, że olimp to firma niższej półki a ludziom polecasz nie konkretne firmy ale sklep? Gdzie sens, gdzie logika? Widać że zakładasz konto za kontem do czasu wyłapania bana i szukasz głupich. Poza tym chętnie wysłucham chociaż kilku z tych "wielu" powodów.
Opakowania termoizolacyjne są potrzebne o3 jak świni siodło bo wszystko zależy w jakich warunkach suple są przechowywane i takie termoizolacje nie mają tu nic do rzeczy. Omega 3 przechowywana w opakowaniu bez dostępu światła i w temp. nie przekraczającej 30 stopni nie jest narażona na rozpad.
Ja kupuję o3 w aptece i to jest gwarancja najwyższej jakości.
Cóż danitez, w Polsce dość restrykcyjnie podchodzi się do składu supli. Jeśli na opakowaniu tak znanej firmy jak olimp jest napisane że jest tyle i tyle o3 to musi tyle tam być i nie mogą pozwolić sobie na nawet najmniejsze błędy bo konkurencja jest spora, natomiast na próżno doszukiwać się konkretów od osób które mówią, że jest inaczej.
Zmieniony przez - acidrinker w dniu 2013-05-15 11:46:43