SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[BLOG] COD w kuchni

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 132879

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
nightingal Moderator
Ekspert
Szacuny 6529 Napisanych postów 36038 Wiek 45 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 679863
takie smakowitości - strach wchodzić tak rano.
1

BEZ BÓLU NIE MA EFEKTÓW !!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3185 Napisanych postów 15808 Wiek 36 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 146709
Lody z bananów, całkiem o nich zapomniałam... Pycha. Gofry też, takie pulchne
1

W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1727 Napisanych postów 2707 Wiek 33 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 241162
dzisiaj na śniadanie gofry na dole też obiad czwartkowy i piątkowy- pulpeciki z pieczarkami w sosie musztardowym i wczorajsze lody z mango i pieczona kaczucha










...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94931 Napisanych postów 364912 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1670438
Jakis mega duzy ten gofr sie wydaje
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5281 Napisanych postów 3170 Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 53093
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3185 Napisanych postów 15808 Wiek 36 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 146709
Cod, jak robisz kaczuchę? Nie jest sucha w środku? Kupujesz gdzieś u sprawdzonego sprzedawcy, czy w markecie? Ja w Biedrze kupuje, z piekarnika zawsze wchodzi mi jakaś ....taka...sucha ;/ zjadliwa, ale nie jest soczysna.
1

W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1727 Napisanych postów 2707 Wiek 33 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 241162
Pieke w 180 stopniach 2,5 godziny. Z tego 2 godziny jest przykryta w naczyniu żaroodpornym, a pół godziny pieczona bez przykrycia i polewana co jakiś czas tym tłuszczem co wyleciał. W środek dałam jabłka i wysmarowałam majerankiem, a z wierzchu majeranek, i trochę sól i pieprz. Kupowałam w Lidlu, ale to była jakaś niby z wolnego chowu i wyszła dobra. Była miękka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1727 Napisanych postów 2707 Wiek 33 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 241162
Pizza z patelni z szyneczka i parmezanem

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 734 Wiek 27 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 41953
Można przepis na tą pizzę z patelni?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1727 Napisanych postów 2707 Wiek 33 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 241162
Pizza z patelni:
1 jajo
50 g mąki gryczanej (lub innej)
1/3 łyżeczki proszku do pieczenia
Woda
przyprawy
koncentrat pomidorowy
mozarella lub inny ser
Opcjonalnie szynka itp
olej kokosowy

jajo, mąkę, proszek i ulubione przyprawy- ja dałam mieszankę włoską wymieszać, dodać wodę tak aby rozrzedzić ciasto, ale trochę, ma być gęste ale takie żeby można je wylać na patelnie.
patelnie wysmarować olejem kokos, wylać ciasto i smażyć kilka minut pod przykryciem. zdjąć z patelni i wysmarować koncentratem, posypać przyprawami- ja dałam sól, pieprz, czosnek, zioła, posypać mozarellą. Patelnie ponownie nasmarować olejem i smażyć na najmniejszym ogniu pod przykryciem do roztopienia sera.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Ra faello

Następny temat

Podwojnie zielony omlet

WHEY premium