mam 16 lat moge wziasc ZMA? koledzy z silki mi to polecali ale nie jestem pewien czy moge to juz brac...dzieki za wszelkie rady
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Możesz ale super efektów sie nie spodziewaj . ZMA działa bardziej na starszych. Przemyśl to może lepiej wydać kase na coś innego.
...
Napisał(a)
nie dziala bardziej na starszych (chyba ze chodzi ci o libido), tu chodzi o regeneracje w czasie snu...
...
Napisał(a)
Regeneracja podczas snu zgodze sie . Ale starsi czasmi mają za niski poziom testosterony a ZMA pomaga go podnieść . Co do kasy , to polecam przeliczyś ile wyjdzie kasy na to przez miesiąć i przemyśleć czy nie lepiej zainwestować w coś lepszego.
...
Napisał(a)
to polecam przeliczyś ile wyjdzie kasy na to przez miesiąć i przemyśleć czy nie lepiej zainwestować w coś lepszego.
wyjdzie około 12 zł na miesiąc jeśli mówimy o aptecznym, więc chyba nie tak dużo...
wyjdzie około 12 zł na miesiąc jeśli mówimy o aptecznym, więc chyba nie tak dużo...
NIE DAWAĆ MI SOGÓW !!
...
Napisał(a)
nie wyjdzie zadne 12zl bo filomagu trzeba ze 3 paczki przy 4 tabsach dziennie
czyli kolo 25zl za miecha
czyli kolo 25zl za miecha
...
Napisał(a)
j/ koledzy wyzej kupuj apteczne i lykaj...
pozdr.
pozdr.
www.pajacyk.pl - kliknij to nic nie kosztuje
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Pomoc przy wyborze supli na mega cykl :)
Następny temat