mam 3 kg gainera,jak mi sie skonczy to jeszcze dokupie,mam okolo 150zeta ktore chce przeznaczyc na bcaa nutrendu w plynie(1000g)-1l........i myslalem jescze kreatynke do tego tak ze 250gr.uwazacie ze to dobry wybor,chodzi mi tylko i wylacznie o mase.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Gainer is cool, jesli potrzebujesz masy, zamien te bcaa na bialko, kreatyna hmmm, napisz jaki masz staż treningowy ?
pozdrawiam

pozdrawiam
...
Napisał(a)
Jak masz juz zastój to kreatynę spoko możesz brać, ale250gram to za mało na cykl.
Leniwy i d****nie eksperymentujący Słabeusz
Doradca w dziale Suplementacja
...
Napisał(a)
odpuśc sobie bcaa w płynie - są nie opłacalne jak już coś to bcaa z tauryną treca , kreatyna też może być z treca - creapure 250g starczy, bierzesz 8g w dni treningowe, 6g w nietreningowe
DORADCA W SUPLEMENTACJI
GG 1844256
...
Napisał(a)
8g w dni treningowe a 6 w nietreningowe???przeciez kretke bierze sie najpierw 5dni nasycenia czyli 4 razy lyzka(20g w sumie)a potem 2 razy dziennie czyli po 10gram...czy cos pomylilem?czy ta kreatyna o ktorej ty napisales jest jakas inna(inne da3wkowanie)........
...
Napisał(a)
Stan nasycenia to strata kreatyny. Jezeli masz tylko 250g to bierz 8g w dni treningowe, 6g w nietreningowe
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
To że na opakowaniu pisze że należy z faazą nasycenia to producenci tak piszą żeby ludzie więcej kreatyny kupowali.
Leniwy i d****nie eksperymentujący Słabeusz
Doradca w dziale Suplementacja
...
Napisał(a)
dawki 4-5g na dzien wystarcza w zupelnosci.Dzieki temu cykl bedzie troche dluzszy i mozna lepiej wykorzystac dzialanie kreatyny.
A takto napompujesz sie woda zrobisz pare treningow i po cyklu ;]
A takto napompujesz sie woda zrobisz pare treningow i po cyklu ;]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!