ja oliwe w biedronie zawsze 0.7l chyba 11zł, dziś zayebisty pstrąg tęczowy 19.90zł za kg, ładny świeży wołowina krojona na gulasz idealnie czysta, czerwona 14zł za 500g Zmieniony przez - kamils31 w dniu 2013-01-22 14:06:02
Ja nie mówię, że kupuję bo mnie nie stać :P Ale kuszą bo nie jadłem nigdy polędwicy wołowej :-) Na razie mixuję sobie z moją wołowiną z lokalnego sklepu. Poprzerastana nie jest i kosztuje 26zł/kg :-)) Zmieniony przez - rkarpinski w dniu 2013-02-19 13:59:42
Dzien treningowy : Barki : -wyciskanie hantli na łąwce pionowej 4x 10kg na jednym hantlu -Podciąganie sztangi wzdłuż tułowia 4 x 12,5 kg -Unoszenie ramion w przód ze sztangielkami 4x 5kg na jednym hantlu KAPTURY: -szrugsy 4x 10kg NOGI: -wypychanie na maszynie -bezposrednio po treningu 45 min na orliku BRZUCH: -brzuszki na podłodze DIETA: 2 jaja [...]
są różne smaki - to np. całe drugie danie typu-ziemniaki, warzywa, wołowina / ziemniaczki hot pot/, nasi goreng - ryż, krewetki, morele, rodzynki , warzywa itd - nie powinnam może podawać nazwy firmy - ale proszę - travellunch - są pojedyncze i podwójne porcje - cena 25 i 35 zeta świetne na wypad w plener - żeby niewiele dźwigać - mając palnik, [...]
Witam po przerwie Ula, jakoś mnie ten liof nie przekonuje. Ja ogólnie jestem anty na czarodziejskie jedzenie /i nie tylko/. Dla mnie kura/schab/wołowina z makaronem/ryżem to miazga i tyle DD
ale naszprykowany skurviel wołowina sama w sobie długo się robi(w ogóle) poza tym biorąc pod uwagę szkodliwe substacje i wolne rodniki, które powstaną przy procesie smażenia, wybrałbym duszenie albo grillowanie ale tego drugiego nie mam w piecu też mozna aka bombowiec robilem tak raz i smacznie wyszła.
Mi zawsze najwięcej siana idzie na czit mile. Jeden weekend czitowy i kilka stów mniej w portfelu. A tak to mieszczę się w 50 zł ED. Chyba, że wolowina pójdzie to na samo mięso leci ponad 40 zł.
Pisząc że wołowina to katorga, miałem na myśli smak. Smażona oczywiście jest wyborna, a gotowana już taka pyszna nie jest. Chyba że jest to kwestia przypraw. Podsumowując, przygotowanie posiłków może zajmować w chvj czasu, chyba że ma się patenty
jka chlopaki zrobic zeby wolowina byla bardziej krucha?bo jak smaze taka ze sklepu to kurva jak podeszwa jest,moze w czyms ja moczyc albo moze ugotowac,albo moze upiec w piekarniku?jak to robic?bo teraz bede jadl pol kilo wolowiny dziennie i musze to jakos zmienkczyc
Ankieta Wiek 22lata Waga103 kg Staż treningowy2 lata Najbliższy cel sportowyrozwój masy mieśniowej, bez zbednego zalewania tłuszczem, później redukcja Dieta[/b B 2,5 W 4-4,5 T 1-1,5 okolo 4000kalori Posiłki staram sie urozmaicac, zazwyczaj mój jadlospis codziennie wygląda inaczej. Spożywam głównie sery białe, jajka, mieso(kurczak, schab, wołowina [...]
wiek : rocznikiem 19 lat waga : 90kg staz treningowy: ok. 2,5 roku najblizszy cel sportowy : redukcja do konica sierpnia planowana dieta zgodna z celem: - 1 posiłek: jajecznica + tuńczyk 2 posiłek: Ser biały + oliwa+wołowina 3: makrela + piers z kury 4: piers z kurczaka z warzywami +orzechy 5: ryba robiona na „parze” +warzywa [...]
Wiek: 18 Waga: 70 Staż: 2 lata i 4 miesiące Cel: Masa głównie, siła może być efektem ubocznym Dieta: Masowa 1. Śniadanie - Mleko - Płatki owsiane - Twaróg 2. Śniadanie w szkole - Kanapki - Szynka z indyka - Ser - Warzywo - Banan/Jabłko 3. Obiad - Ryż - Pierś z kurczaka/Wołowina - Warzywa 4. Obiad II - Kasza kus kus - 4-6 Całe jajka - [...]
Kilka pytań zanim naniosę poprawki na mój jadłospis - płatki owsiane powinny być na mleku (chudym) czy na wodzie ? Nigdy nie jadłem, także ciekawi mnie to. Jeżeli moim przedtreningowym posiłkiem jest posiłek nr IV, to w takim razie muszę zmodyfikować skład posiłku nr V, dodając do niego trochę węgli. Tylko wtedy będę chyba musiał wyrzucić z V [...]