Up Your Mass - to odżywka węglowodanowo-białkowa wzbogacona o zdrowe tłuszcze. Skład Up Your Mass stanowią: trzy frakcje białek, mieszanka węglowodanów złożonych oraz kompleks zdrowych tłuszczy. W skład Up Your Mass wchodzą: Mieszanka Węglowodanów (Owies, Jęczmień, Błonnik Owsiany) – zapewniają organizmowi dopływ wysokiej jakości [...]
[...] i było im dobrze. Nagle słyszy, że mąż wraca z tygodniowej delegacji. Więc kazała kochankowi wleźć do szafy. Mąż spragniony miłości nie wychodził z łóżka dzień, dwa, trzy, pięć... Po pięciu dniach ruszył się do łazienki, a żona korzystając z chwili otworzyła szafę i ujrzała swego kochanka. Zdumiona radośnie zakrzyknęła: - Ty żyjesz! Na co [...]
Skończyłam ten okrutny maraton zimowych polkolonii :/ miska czysta. Nawet trzy razy udało mi się zaliczyć trening plus codziennie duzo chodzenia. W sobotę miał być powrót do żywych - ale niestety. Jestem chora. Dziś już się jakoś podniosłam. Mam nadzieje, ze do pt będę na siłach :/
[...] Chinke w salonie urody w anglii,dala mi tylko mala buteleczke z preparatem do plukania,,powiedziala,ze zero papierosow,alkoholu,pikantnych rzeczy i kruchych,ze mam jesc zupy trzy tygodnie a potem wrocic po krotszy kolczyk-to cala rozmowa,,,a jak juz mi przeklula to nie moglam jej za bardzo wypytywac,bo zaczelam cierpiec z bolu wiazadelka i kazde [...]
hej,to znowu ja,mija trzy tygodnie od chwili przeklucia,wciaz mam dluga sztange,,bylam tydzien temu w studiu tatuazu wymienic kolczyka ale bylo nieczynne,potem sobie tak wygielam kolczyka ze bolalo wiec juz nie poszlam,mialam isc dzis,ale czasu brakowalo,,,a teraz wlasnie probowalam go wystawic tak by obie kulki byly na wierzchu i mam jakis glupi [...]
[...] wskazówki dane przez piercera na czas gojenia - trafiła do szpitala z zapaleniem jednego z nerwów twarzowych. Kolczyk usunięto chirurgicznie (przekłucie septum). To tylko trzy historyjki, których nie wzięłam z internetu ale które poznałam mniej lub bardziej bezpośrednio podczas swojej pracy w otoczeniu piercerów. Kolczyki są fajne, nawet [...]
[...] do konsumpcji, a tu np. na 10 osób 4 jajka krojone na ćwiartki %-). Wtryniałam tak po ćwiartce, jak doszłam do dwunastej to mi się głupio zrobiło ;-D. A to przecież ledwo trzy jajka. Sery krojone w kwadraciki 2 cm x 2 cm, wędliny swojskie co prawda, ale też niedużo... Przynajmniej pomidorów i ćwikły zacnie. Obiecanych śledzi brak, buuuuuuuuuu [...]
1) sztangę ze stojaków może podać Ci obsługa pomostu/ możesz też zdjąć sama (opcja pierwsza zawsze lepsza, bo łatwiej dobrze się ułożyć i utrzymac pozycję) 2) jak masz sztangę już nad głową, ręce wyprostowane a łokcie zablokowane dostajesz komendę start - w tym momencie opuszczasz sztangę do klaty 3) jak sztanga znieruchomieje choć na chwilę na [...]
jak jeszcze Obli nie zaleciła mi ww równo rozkładać, to robiłam takie omlety na 100 ww :-D były zarąbiste. podczas regenracji zjadłam takich ze trzy naraz :))
[...] czułem że dobrze pracują dwójki. MC – robiłem podobnie jak ostatnio, gdzie skończyłem w 4-tej serii na 1x170 i dobiłem 10x120 w serii 5. Jednak dzisiaj 170 udało się wrzucić trzy razy, potem już serio opadłem z sił. Oglądając filmik, zauważyłem ze ciut za wysoko dalej tyłek trzymam. Łydki sztanga - bardzo zmęczony, polazłem na „łydki siedząc na [...]
Aaaa... Dziewczyny - przypomniało mi się coś... Nie wiem jak to u Was wygląda.. Ale w naszym Intermarche jest dostępny indyczy cyc w obłąkanej cenie 14,99/kg.. Zakupiłam trzy kilo :-D Tak niskiej ceny to nigdy nie widziałam.
[...] zrażało mnie hermetyczne zaknięcie ale jednak widze ze można je spożywac(pistacje) tym bardziej ze są słone i bez tłuszczu... jeszce jedno pytanko poniewaz przygotowałem sobie kisiel w przygotowaniu pisałem ze trzeba dać trzy łyzeczki cukru a ja nie dałem czy taki kisiel z samej paczki na gotowanej wodzie bez cukru jest dobry od czasu do czasu??
Jeśli przygotuje ze świerzych warzyw sałatkę powiedzmy grecką, podzielę na 3 porcje aby mieć ją gotową przez trzy dni to straci ona dużo właściwości odżywczych? To samo np. jeśli zostawię połowę pomidora, cebuli, etc. to ile straci wartości odżywczych i jak je przechowywać, żeby straciły możliwie jak najmniejszą ilość cennych składników? @Creative [...]