[...] jest aktywatorem niektórych enzymów. Źródła: Mąka sojowa, kasza jęczmienna, orzechy, kasza gryczana, czekolada, kakao, pestki dyni, fasola, groch, kukurydza, soczewica, szpinak, mąka pełnoziarnista. Zapotrzebowanie: Magnez wyraża się w tabelach żywieniowych w miligramach . Aby nie dopuścić do możliwości przedawkowania, źródłem tego [...]
[...] "Warzywa", posortować według zawartości węglowodanów i kaloryczności i zobaczyć co ma w przybliżeniu tyle samo weglowodanów i kalorii w 100 gramach co brokuły i szpinak (gwarantuję że jest pełno zamienników) w duchu szamanizmu można zwrócić jeszcze uwagę na to aby zamiennik był zielony tak jak szpinak i brokuły oraz aby broń boze nie [...]
na noc najlepiej białko z odzywki albo sery twarogowe lub jajeczka bo to wolno wchłanialne białka warzywa wszystkie są dobre...najwięcej błonnika mają liściaste brokuły,sałata,kalafior,szpinak...baerdzo dobre są pomidory
<rzuca pauleqowi szpinak> Ej nie bij go bo grzesiu ma tylko 15 lat.... Dobra a tak serio to sie nie wyzywajcie wszyscy jestemy jak rodzina <daje kazdemu namietnego buziaka w usta> <szepcze sprosne rzeczy do ucha> Pozdro Peace and Love
[...] już ta dietke stosowałam z wami ale niestety wielu rzeczy zapomniałam... a nie chce mi sie na prawde tych 283 stron czytac;/ wiec gdybyś mógł mi przypomniec 1. czym moge zastąpić Befsztyk, szpinak, marchewke? 2. Czy sałata moze byc sama świeża? 3. Jak ma wygladac ten kompot? 4. Czy do tej porannej kawki moge dodawac efedryne? dziekuje z góry