[...] już thrustery bardziej kocham %-) W treningu póki co robię jeszcze single unders, ale double przed treningami też już mi wchodzą. I takie tam żarełko /fasola czerwona, makaron gryczany, szpinak, sos pomidorowy, cebula, czosnek + przyprawy/: /SFD/2018/1/11/2308b44d617c47e9a0ec9e709c9fdc29.jpg Zmieniony przez - Iness w dniu 2018-01-11 10:29:34
[...] tak trochę komplusywno-obsesyjnie brzmi. Jedzenie z tego zrzutu nie wygląda najlepiej. Co to jest pieczeń rzymska? Sama robiłaś? Jeśli tak, to ok. Sos pieczarkowy? Z torebki - do wyrzucenia. Zrobiony osobiście ok, tylko wtedy nie wpisywałabym gotowego "sosu pieczarkowego" tylko użyte składniki Zmieniony przez - deja vu w dniu 2018-01-13 16:49:24
Zrozumiałam, tylko wydawało mi się, że 1,5 l to minimum. Jednak po doliczeniu zupy, powinno być OK. Z solą, wiem, że nie całkiem eliminować, ale ja chyba przesadzam i powinnam ograniczyć. Pieczeń rzymska, to pieczone mielone mięso z indyka, z jajkiem na twardo w środku. Mama robiła. Sos pieczarkowy też jej produkcji i nie wiem dokładnie ile miał [...]
[...] tylko w weekendy, bo w sobotę kupuję normalny, żytni chleb. jajka plus awokado, jajka plus twaróg, jajka plus ryba = pasta do kanapek Pastella skład Jaja gotowane (50 %), sos majonezowy (olej roślinny, woda, cukier, żółtko, musztarda , ocet spirytusowy, sól spożywcza, zagęstnik: guma guar i guma ksantanowa, regulator kwasowości: kwas mlekowy, [...]
[...] makaron, indyk, pesto 3. jaglane, kukurydziane, chocapic,mango, SFD WHEY PLUS 4. makaron, indyk, passata, olej z dyni 5. makaron, indyk, warzywa, musztarda, oliwa 6. twaróg, sos AN czeko-orzech, oliwa, maslo orzechowe B 275(+15GR aminów w trakcie tren) T 75, WW 510 Waga nie ruszyła praktycznie wcale w tym tygodniu (200-300gr) wiec doloze nieco [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
Pasta z wątróbki to jest cud:D jak robiłem pierwszy raz to troche niepewności, ale okazuje się, ze dorzucasz cebulę, jabłko, marchewkę, cynamon, pieprz, sos sojowy, czosnek i szaleństwo!
[...] znalazłem tu wiele inspiracji dla swoich posiłków. Po tygodniu jedzenia ryżu i mięsa pod każdą możliwą suchą postacią.. Chciałbym podzielić się z Wami przepisem na schab w sosie cebulowo-pomidorowym zapiekanym pod serem. Najlepiej zastosować mozzarelle z dodatkiem parmezanu. (Użyłem Edamskiego ale jak się makro zgadza to można i takiego [...]
Siemka, zapewne zdarza się wam robic np jakieś sosy typu sos pieczeniowy ciemny z proszku, no i tu pojawia się moje pytanie, czy robiąc taki sos też liczycie z tego makrosy ? No i z gotowego już sosu czy wlasnie liczycie makro z prochu?
Hejo sportowe świrki, pytanko mam.. Jak wiadomo podstawa to ryż z kurą.. ALe, no właśnie jest pewne ale.. Nie do końca wiem, jak to sobie wliczyć, bo uwielbiam sos pieczeniowy z torebki, teraz pytanie jak to sobie wliczyć w dzienne zapotrzebowanie i ile najczęsciej wam wychodzi takiego sosu z 1 torebki ? Na 1 worek kaszy gryczanej nie będzie taka [...]
[...] urozmaicenie, ale nie żadna podstawa. Podstawą jest urozmaicenie., Sosy z torebki z zasady są złe, bo są chemiczne, nienaturalne, przetworzone (nie wiem, może teraz są dobre sosy, ale ja tego nie kupuję). Nie są dobre - skład pieczeniowego: skrobia ziemniaczana, mąka pszenna 17,0%, sól, suszone warzywa 10,2% (pomidor, cebula 3,6%, czosnek 2,1%), [...]
Witam. Chciałem zapytać jak wygląda u Was stosowanie różnego rodzaju 'Pomysłów na..' czy innych produktów tego typu. Wziąłem przykładowy sos: Pomysł na kurczaka w sosie śmietanowo ziołowym. I teraz moje pytanie. W tabelce kalorii jest makro i kcal gotowego dania (po dodaniu kurczaka i śmietany). Czy jeżeli dodam np. jogurt grecki o niskiej [...]
Cukrzyca to jedna z tych chorób, która coraz to częściej dotyka naszej populacji. Występuje bez względu na płeć. Niestety, jesteśmy poniekąd odpowiedzialni za jej wystąpienie. Złe wybory dietetyczne, nałogi czy brak aktywności fizycznej to przyczyny zachorowań na cukrzycę. Występuje ona również genetycznie. Jak widać, jest wiele symptomów, które [...]