sos czosnkowy jest git i nie robi się go wcale długo, ale pół na pół z majonezem to trochę przeginka, wystarczą do 200ml jogurtu naturalnego z 2 łyżki majonezu wtedy nie jest tyle niezdrowych tłuszczy w tym wszystkim, no chyba że zastosujemy majonez domowej roboty z jajek i oliwy to git
1 jak dasz ww złożone dobrej jakości nic sie nie stanie 2 możesz tłusczem albo rozdzielić 3 tak możesz dodać patrząc na antyoksydanty wskazane 4 wkładasz i parujesz ew jakiś sos
Hm... zaraz CI cos wymysle na biegu Kurczaka kroisz na dlugie paseczki,dodajesz sos sojowy,miod,slodka i ostra papryke, imbir do teggo cebual i duzo czosnku.Wszystko to podsmazasz na woku zeby nie bylo mieso surowe, potem dodajesz warzywa np. mieszanke chinska albo papryke ,marchewke i np. groszek curowy,nastepnie dodajesz do tego przygotowany [...]
[...] btw przyjąłeś? 1 posilek 7:20 -platki owsiane 100g+350ml mleka 2,0%+50g twarogu chudego (moze byc tez twarog pol tlusty?)+orzechy włoskie 2. 10:35 posilek w szkole 100g ryzu+sos nie ze sklepu oliwa mięso 3. 12:25 (nie wiem co tu moge sobie zjesc na przerwie, moze bialko?) czytaj link w moim podpisie 4. 15:00 100g kaszy gryczanej+100g piersi z [...]
pierosejks: Do ryżu możesz dać sos na bazie jogurtu naturalnego z czosnkiem, przecier pomidorowy, różne przyprawy. korona73: Tak serek ma pełnowartościowe białko, jogurt, kefir owoce morza.
[...] kiełbachę ! Kura miała SMAK ! i potężny zapach kiełbachy - kwestia przypraw. Unikaj jednak tych przypraw gdzie 50% to sól B-50 podał tez fajny przepis na chicken curry EDIT: wszysztkie przyprawy ktore wybierzesz mieszasz z 1 łyzką stołową jogurtu jakiegos niby...naturalnego i masz gotowy sos. Zmieniony przez - Detoxik w dniu 2010-05-26 18:19:57
[...] to tak: 1. 100g owsianych, 50g rodzynek, 50g orzechów włoskich, 5 jaj kurzych klasy "L" i z tego plackensy na teflonie robie 2. 100 ryżu/makaronu+200g cyca + 50g sosu konorr/uncle ben's (dodatkowe ~5-6g wegla wiec bez wiekszego znaczenia a lepiej przechodzi przez gardlo) warzywa oliwa 3. to samo co 2 "4". po treningu porcja [...]
warzwa może być szpinak albo brokuly lniany mam bytle w lodówce oliwa mi nie przejdzie, tylko lniany bede dodawal. sos sam ? jeszcze powiedz że może robić go z dziadostwa o nazwie koncentrat pomidorowy ? jak tak to eot hmm wartosci. nie chce mi sie, na oko pi razy dzwi jest. ponad 220g białek ZWIERZĘCYCH, węgli ~ 380, tłuszczy bedziez tym [...]