Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
[...] treningu Szama 1-4. 50g B + 25g WW + 15g T 5. Po treningowy 50g B + 50g WW dziś 3 takie same posiłki wpadły , ziemniaki sa dobre bo troche wiecej niż ryżu wychodzi i moge rozłozyć sobie sol na nie i ogórki :-) https://iv.pl/images/61655384214688462552.jpg rano omlet poleciał z masłem orzechowym :-) https://iv.pl/images/09808843291046244827.jpg
Ta jeest! Trzeba z wiaderka kupować z solanki, na godzinę -2 przed spożyciem wrzucić do wody z łyżką octu ( sól wypłukuje, jędrności dodaje), wyciągnąć, opłukać i zrobić jak się lubi..w oleju, śmietanie czy w czekoladzie;-) Te lisnerowskie nawet obok takich nie leżały;-)
ale Ty nie masz żadnych innych węgli poza glukozą i fuktozą Czyli wg Ciebie powinienem uciac trochę tłuszczy i dorzucić węgli? Zaczyna się sezon na bób, kukurydzę i młode ziemniaki. Będą ok? LC może być ok dla osób z wysokim BF i niby łatwiej na tym kontrolować łaknienie i lepiej leci fat więc jak Ci pasuje to jedź LC, ale zamień węglowodany na [...]
Czołgu, ale w Lisnerze a'la Matias co Cie tak przestraszyło? Benzoesan sodu? "80% filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)* olej rzepakowy substancja konserwująca (benzoesan sodu)"
[...] konserwująca (benzoesan sodu)" To nie były chyba te bo skład by zdecydowanie dłuższy :-) był na pewno glutaminian monosodowy i coś jeszcze. I to były takie z wiaderka z solanki a nie z olejem. Jakoś tak mi smaki się nie mieszają - ale też daleka jestem od budowania teorii, ze czymś takie połączenie skutkuje... Ziemniaki tu by były dobrym [...]
Ta jeest! Trzeba z wiaderka kupować z solanki, na godzinę -2 przed spożyciem wrzucić do wody z łyżką octu ( sól wypłukuje, jędrności dodaje), wyciągnąć, opłukać i zrobić jak się lubi..w oleju, śmietanie czy w czekoladzie;-) Te lisnerowskie nawet obok takich nie leżały;-) No właśnie tak robiłem... póki nie przeczytałem skłądu tej solanki :-)
6/02/2016 BUDYŃ CAFFE LATTE Z NUTKĄ KOKOSOWĄ :-P /SFD/Images/2016/2/6/6b7b2fc6ef5546e6a7a80a6641922155.jpg kasza jaglana, mus proteinowy caffe latte, śmietana kokosowa, olej kokosowy, woda, banan, orzechy brazylijskie jest radość bo w końcu udało mi się uzyskać bardzo delikatną w smaku konsystencję ;-) PASTA JAJECZNA Z MAKRELĄ :-P [...]
jak pieczesz szparagi? sól, pierz zmielony na świeżo, odrobina oliwy z oliwek piekarnik 200st, 15 minut ;-) termoobieg czy góra-dół? Zmieniony przez - Nene87 w dniu 2020-05-28 12:20:30
jak bede chcial miec bardziej dczekoladowy to se czekolade wkrusze haa :-) Sol powoduje to, ze kakao/czekolada jest bardziej czekoladowa. Taki trick kucharski.
jak bede chcial miec bardziej dczekoladowy to se czekolade wkrusze haa :-) Sol powoduje to, ze kakao/czekolada jest bardziej czekoladowa. Taki trick kucharski. ja tam soli nie bede uzywac :-) trikerzysta sie znalazl hehe