SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

sol

  • DT/DŻ - Flourish

    Post
    Ladies SFD

    MISKA Przyprawy: sól, pieprz czarny, pieprz kajeński, papryka słodka i ostra Prochy: Omega3, rutinacea, Garlicin, ZMA, Chela Mag B6 forte, Arthroblok forte /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD/5daa32b8dc8d4beaac8fcedc0ac29ad5.png Dzisiaj jedzenie było dla mnie przykrą koniecznością. Wszystko rosło mi w ustach, więc na wieczór dobiłam się prochem, żeby bilans [...]

    Odpowiedzi: 155 Ilość wyświetleń: 13302 Data: 2012-10-19 19:03:19 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • DT/DŻ - Flourish

    Post
    Ladies SFD

    Dzisiaj miał być DNT, ale była taka piękna pogoda, że nie mogłam się oprzeć i wyszłam pobiegać. Nie wiem jak długo biegałam, bo zapomniałam zegarka %-) Ale dystansowo koło 12 km. Tempo biegu może nie było oszałamiające, ale bardzo komfortowe na moje mega zakwasy... Jednak wczorajsze machanie sztangielką zniszczyło mi łapy. Biegłam prawie jak [...]

    Odpowiedzi: 155 Ilość wyświetleń: 13302 Data: 2012-10-20 18:44:44 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • DT/DŻ - Flourish

    Post
    Ladies SFD

    Bunia, przy takim człapaniu, to nie wyczyn ;-) _______________________________ Pomiary z dzisiaj /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD/01930746d6ec4a93b06ca34c0acaeef8.png :-| Nie wiem co się dzieje z moim zadem. A właściwie udami. __________________________________ edit MISKA Przyprawy: DUŻO cynamonu, sól, pieprz czarny, zioła prowansalskie, imbir, majeranek, [...]

    Odpowiedzi: 155 Ilość wyświetleń: 13302 Data: 2012-10-21 07:41:52 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Oszukać grawitacje.

    Post
    Po 35 roku życia

    http://m.sfd.pl/Typy_Budowy%2CWzrokowa_Ocena_%25_BodyFat-t891653.html I wszystko jasne. Przyjrzyj się swojej budowie stosunkowo krytycznie w lustrze i porównaj ze zdjęciami. Co do wody w organiźmie to różne czynniki mogą powodować jej zatrzymanie. Przede wszystkim glikogen powoduje zatrzymanie wody w mięśniach. Dlatego po przejściu na dietę LCHF [...]

    Odpowiedzi: 3605 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-10-16 22:54:36 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] tzn. zmieszalam wszystko i wyszedl pasztet U mnie bylo tak: 200g soczewicy (gotowac) 200g ciecierzycy (moczyc, gotowac etc.) cebula posiekana gotowana marchew ---> to wszystko rozdrobnic w tym czyms w robocie kuchennym od rozdrabniania na papke do papki wbilam 4 jaja, przyprawy typu sol, pieprz, majeranek pieklam w 200 stopniach 45 minut

    Odpowiedzi: 792 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-08-09 16:01:17 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Póki co to nie mam problemu nawet z tym tłuszczem Mysle że póki będzie dla mnie komfortowe jedzenie węgli to będę ich dodawał a tłuszcze będę trzymał na tym 'magicznym' 1g/kg mc Później będę dodawał z tłuszczy Z tym czitem to trochę podpatrzyłem u Ciebie tak patrzę na tą rozpiske to co 2 tyg coś extra wpada Teraz może być intensywniejszy okres [...]

    Odpowiedzi: 2839 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-07-11 17:40:19 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Niedługo zejdziesz poniżej 60kg jak tak dalej pójdzie... %-) Heh nie strasz %-) Chociaż 2 tyg LCLF i by było :-D Pięknie Ci to wychodzi wychodzenie z redukcji. Co znaczy trzymanie się założeń? Jak na wagę to już lecą spore ilości kcal aby nie było że waga zacznie iść albo nadal spadać jak będziesz miał 3000kcal+ hehehe A ja się bałem że przy 300 [...]

    Odpowiedzi: 2839 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-07-25 16:37:44 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Każdy treningowy = hc.3 to 3 ,5 to 5.Z fatem to zależy od Ciebie.Ale imo im mniej różnic tym lepiej bo nie ma kombinowania .Masz tylko węgle i tyle.Oczywiście możesz kombinowac i fatem i białkiem ale po co? Czyli dodając 5 dzień HC nie robię kroku wstecz cofając się np. z 400 na 350 ww mimo że tak jakby dodaję 1400 kcal? W sumie przy takiej [...]

    Odpowiedzi: 2839 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-07-25 21:27:25 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Heh bez przesady :-) Ale nie powiem taką formę czy nawet pół takiej formy jaką ma Sol biorę w ciemno :-)

    Odpowiedzi: 2839 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-08-22 10:14:06 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Ok przeczytałem to co edytowałeś Sol Rzeczywiście chyba powinienem zrobić sobie przerwę, szkoda bo mogłem to zrobić w zeszłym tygodniu teraz nie ukrywam że trochę jestem zajarany nowym treningiem W zasadzie to nie robiłem większego offa miałem jedynie w czerwcu 5 dni wolnego jak pojechałem na amp Czyli zostawić tak jak mam w dnt czyli 50 ww 130 [...]

    Odpowiedzi: 2839 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-09-30 20:15:33 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Tak jest. Ale jeszcze jedno. Jak sypniesz te 110g zamiast 100 to nie wyjmuj tego z garnka ;-) bo za chwile gdzieś indziej sypnie Ci sie 46 zamiast 50 i wiadomo nie bedziesz dosypywal. To o czym Sol pisze zawsze +-10% Zmieniony przez - WojtekA4 w dniu 2016-10-01 16:08:38

    Odpowiedzi: 2839 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-10-01 16:06:48 Szacuny postu: 1 (cały temat: 0)
  • Ja bym na redu zrobił jako 200, a na masie jako 150 :D A tak serio, zobaczymy co Sol powiem, bo ja nie jem bananów i winogrona więc nie bardzo wiem jak temat ugryźć :) Ale bez skórki 170g banana to jakiś wielki musi być? Zmieniony przez - WojtekA4 w dniu 2016-10-01 22:09:59

    Odpowiedzi: 2839 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-10-01 22:08:58 Szacuny postu: 1 (cały temat: 0)
  • Pozwolę sie wtrącić :-) pieczywo liczysz tylko wegle 50% masy całego produktu. Np bułka 100g = 50g węgli. Nic wiecej. Kurczak. 20g/100g. Czyli dla 300 jest 60. Ale to mało ważne bo białko sie nie liczy w sensie liczenia ;-) Sol. Sorry ze sie wcinam ;-) i makaron to tez prosukt węglowodanowy czyli tylko ww liczysz. Zmieniony przez - WojtekA4 w [...]

    Odpowiedzi: 2839 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-10-02 01:21:53 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Święte słowa Wojtek :-) Mnie póki co się podoba ten sposób z kilku powodów Wygoda uczę się ile czego ma dany produkt W sytuacjach 'awaryjnych' nie ma paniki bo mogę policzyć Oczywiście musi być tak jak mówi Sol i Wojtek nie można oszukiwać bo to prowadzi jedynie do ulania

    Odpowiedzi: 2839 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-10-05 12:35:34 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Tak więc dziś ostatni dzień offa, strasznie się cieszę na jutrzejszy trening, a ostatni trening był w czwartek tydzień temu więc 8 dni totalnego odpoczynku. Odpocząłem, chociaż skłamałbym gdybym napisał że całkowicie bo w moim przypadku to pewnie minimum 2 tygodnie bym musiał dać sobie luzu, ale już zwyczajnie w świecie tęsknie za treningiem. [...]

    Odpowiedzi: 2839 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-10-07 21:59:10 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • 18.10 Większość dnia na uczelni, ale spoko pomasowaliśmy się trochę, później terapia manualna także całkiem szybko zleciało Trening w porządku, ale kurcze jednak jakbym miał możliwość trenowania tą godzinkę chociaż wcześniej byłoby super, a w czwartki będę jeszcze później trenować niż dziś, no ale niestety nie ma chyba innej możliwości Dziś [...]

    Odpowiedzi: 2839 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-10-18 22:00:53 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Jeszcze ci coś napiszę nie jest dobre to co robisz (to tylko z doświadczenia moje zdanie)..., od dawna lecisz założeniami Sola, ciężko ci zbudować masę mięśniową (wyniki z tabelek same świadczą za siebie), a czytałeś stare dzienniki twojego mentora, gdzie zrobił największy progres w roku 2013/14 chyba bez podziału na dnt 50ww/dt załóżmy 400ww.., [...]

    Odpowiedzi: 2839 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-10-26 22:02:34 Szacuny postu: 1 (cały temat: 0)
  • Sol tym systemem trzyma w ryzach formę, ale TY tego nie rób tylko zacznij się budować i tyle..., Zmieniony przez - Leon_ee w dniu 2016-10-26 22:07:05 Ja właśnie dziś gadałem z takim ogarniętym kumplem na wykładzie i właśnie tak doszedłem do wniosku, że kurcze woda jak u mnie podejdzie przy malutkiej masie mięśniowej to od razy wyglądam jakbym [...]

    Odpowiedzi: 2839 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-10-26 22:15:33 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • kcal in > kcal out = rośniesz - nie ma innej filozofii. Wrażliwość masz zaj**ista bo nic nie idzie. Flaki? Po 3 dniach jedzenia? Zrozum. Sol to maszyna. On zna siebie z precyzja jakiej my nie osiągniemy. Podbijaj, obcinaj, sprawdzaj. Zmieniony przez - WojtekA4 w dniu 2016-10-26 22:42:07

    Odpowiedzi: 2839 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-10-26 22:41:50 Szacuny postu: 1 (cały temat: 0)
  • Mnie to Sol ostatnio tłukł do głowy. Odnośnie białka. Dodaj z 200-300g mięsa. https://www.t-nation.com/diet-fat-loss/protein-will-not-make-you-fat Jakie problemy żołądkowe?

    Odpowiedzi: 2839 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-10-26 23:42:38 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)