ale korwa kogo to obchodzi jakas gowniana soczysta wolowina co podajesz kazdy daje przepis jaki lubi mi odpowiada z kebabem a czy tobie bedzie odpowiadac z gownem psim czy z szczochami to twoja sprawa wiec mozesz zalozyc temat z takim daniem
mysle ze wiekszosc z nas jadla shorme w restauracji sphinks i mysle tez ze nie tylko mi ona smakowala. wiec postanowilem wyciegnac ten ich przepis na doprawienie miesa. mysle ze bedzie to mile urozmaicenie dla codziennego kurczaka na ktorego czasem juz nie mozemy patrzec. typ nie chcial dac ale jakos go tak ladnie poprosilem ze dal przepis jest na [...]
To dziwne, ze typ wydal przepis, restauracje generalnie chyba tak nie robia ale przyjmuje do wiadomosci wersje pana wyzej wypróbuje z checia E: moze ja sie nie znam, ale... "maga w plynie" ? Zmieniony przez - angel... w dniu 2009-01-21 20:09:30
obiad z dzis 2 dania barszcz z uszkami i ziemniaki,watrobka,surowka obiad z wczoraj kowal9891 konkret to ciasto daj przepis Zmieniony przez - koles08 w dniu 2009-01-22 19:35:59 Zmieniony przez - koles08 w dniu 2009-01-22 19:36:42
Krzykacz, nie wiem...tego masła odrobinę się daje Taki na to przepis dostałem, więc pije i powaga, zaczynam już dochodzić do siebie... Wam również polecam. Pozdro!
[...] rozmrożeniu i obróbce termicznej jest fatalne w smaku 2. Nie przejmowałbym sie tak bardzo dokładnymi wagami - do "domowej porcji" filetów po prostu trzeba dodac po szczypcie wymienionych przypraw, trochę oleju i magi i jest ok. Robiłem tak wczoraj - i rzeczywiście w smaku przypomina to potrwę sfinksową. dziękuje Autorowi za przepis R
Jest to mieszanina kilku przepisów z sfd, w tym trochę mojej twórczości kulinarnej, więc wierzę szczerze, że się Wam spodoba. przepis: 150 gram granulatu sojowego (zalewamy wrzątkiem, przykrywamy talerzykiem i czekamy 10 minut, potem go odcedzamy tak żeby był na maksa suchy) 100 gram mąki razowej 500 gram serka twarogowego waniliowego (w takich [...]
[...] i powiem że smaczne, tylko troche ostra ta przyprawa do kebabu ;] za 1 razem taka jakaś surowawa mi wyszla, za drugim razem podsmażyłem i wrzuciłem jeszcze do garnuszka podlałem wodą i pod przykryciem dusiłem pare minut, potem troche poszatkowanej kapusty pekińskiej dodałem, taki fajny sosik sie zrobil z wody ;] dzieki za przepis, sog ;D pozdro