paski dobra rzecz ;) zwykle plecy i pośadki jeszcze mogą, a ręce już nie, a jednak jak czujesz, że chwyt puszcza to i technika siada - przynajmniej mi ;) a niestety przechwyt dla mnie się nei nadaje
z techniką trudniej, ale jak przy każdym powtórzeniu ktoś czuwa to jest ok :-) tak czy inaczej niedługo zacznę wykorzystywać paski, bo już teraz jest na granicy wytrzymałości dla moich rąk
ok, to mam tylko wyciać tę postać czy coś jeszcze dodać na av? Może być postać z tym opisem. Ja jak próbowałam nieudolnie wsadzić go w awka to nie dość że nieczytelny to jeszcze białe paski po bokach były.. Zobacz czy działa link :-) http://fotozrzut.pl/zdjecia/d144695a4b.jpg
witam czesto chodze po sklepach i szukam nowych produktow z ciekawymi wartosciami odz. mianowicie ostatnio zaciekawilo mnie krojona piers z kurczaka w paski gotowe juz ,nie surowe. bez zadnych przypraw itd sklad 98% piers z kurczaka.zamrozone. wystarczy rozmrozic i gotowe do jedzenia moje pytanie czy to tak samo jakbym jadl ugotowana piers z [...]
Hej Kasiu dawaj! będziesz miała motywatora, pokibicuję:-))Fajne zdjęcia gratki jeszcze raz. I jakie paski:-> nic nie zauważyłam , ja się takimi rzeczami martwiłam jak miałam 15 lat:)
Makaron, makaron.... 2 jaka (100-110g) + 170 mąki gryczanej, przyprawy do smaku. Wybełtać, wyrobić, rozwałkować (podsypać suto mąką, bo nie dość, ze lepki, to jeszcze nieelestyczny). Rozwałkować, wycinać wzorki (ostatnio zrobiłam kokardki do szpinaku z czosnkiem), czy tam kroić w paski. Rewela! Spód do pizzałki też robię z gryczanej:)