[...] do pierogów by cod123 /SFD/2016/12/24/beb0a0ea03fa4e8ba02bc70baebeda98.jpg Składniki na ok 50 sztuk: 240 g mąki gryczanej 120 g skrobii 300 ml wrzątku 3 łyżki oleju Przygotowanie: 1. Mąki zmieszać, dodać wrzątek. wstępnie wymieszać. 2. Po wystygnięciu dodać olej i wyrobić ciasto. 3. Rozwałkować (trochę grubiej niż normalne) i [...]
[...] dnia, gdy np. nie mamy czasu na zjedzenie konwencjonalnego posiłku. 6. Optimum Serious Mass 5500g http://www.sfd.pl/sklep/produkt_img/Serious_Mass_i3187_d400x400.jpg Kolejny produkt firmy ON w naszym arsenale, który chętnie wybierają klienci. Wszystko za sprawą składu, który serwuje nam koncentrat białek serwatkowych wsparty mieszanką [...]
[...] smakowały %-) Eveline co do pierogów: była to mieszanka mąki gryczanej i skrobii ziemniaczanej. Ok 50 sztuk: 240 g mąki gryczanej 120 g skrobii 300 ml wrzątku 3 łyżki oleju mąki zmieszałam, dodałam wrzątek, wstępnie wymieszałam, po wystygnięciu dodałam olej i wyrobiłam ciasto. Później już rozwałkować (trochę grubiej niż normalne) i [...]
Wykopie stary temat bo jestem ciekaw czy coś się zmieniło w obecnych czasach. Pierwsze posty sa lat 2004 i lniany mocno przegrywa z tranem według użytkowników a jak jest teraz?? TRAN vs LNIANY OLEJ
[...] i estetyce brzucha, ale też w samopoczuciu i sprawach żołądkowych. Jeżeli wzdęcia, zaparcia, biegunki nie są Ci obce, to również na tym polu może nastąpić pozytywna zmiana. Kolejna sprawa to regularność posiłków. Nie ma sztywnych zasad typu „5 posiłków dziennie”, „równe odstępy między posiłkami”. Oczywiście jeśli nam pasuje jedzenie pięciu [...]
Olej słonecznikowy to doza omega-6 przez co łatwo można zaburzyć prawidłowe proporcje kwasów tłuszczowych i rozwinąć stany zapalne. Orzechowe masło pokroju sante z orzeszków ziemnych jako stały element się nie nadaje jedynie od czasu do czasu dla smaku. Staraj się w głównej mierze spożywać warzywa w formie surowej ( to właśnie wtedy zachowują [...]
Dzisiaj na szczęście off od siłki bo na klacie mam jeden wielki zakwas :-P Masakra,całą klatkę czuję %-) Z rana wleciał omlet z białej fasoli,budyniu i owsianych a polewa z twarogu i WPC no i oczywiście kawusia :-) /SFD/2016/12/29/9fc8e7a4ef8040f28e005166894239a8.jpg Później już leciał schemat: 2x Kurczak,Boczek i Olej Lniany + warzywka Sernik [...]
[...] : prop ,cypio,T400 nandromix wszystko bardzo dobre godne polecenia tribold - masakra nogi urywa a dupa tak bolała że na boku ciężko spać było odstawiłem po 3 strzałach (może jakaś reakcja alergiczna na olej czy inny ch.. ale wyrobić się nie dało) Obecnie doszedł master E ale za krótko na opinie Od znajomych wiem że meta i wino oral też b.dobre
[...] bo wygląda na wartość ok 90cm, ale to nieistotne. Możesz smażyć na oliwie. Szczególnie produkty, które nie wymagają dłuższego smażenia. Np jaja, mięso w kostkę, rybę, podsmażenie ziemniaków, warzywa, itp. Jednak najlepsze będą masło klarowane, smalec i olej kokosowy. http://potreningu.pl/articles/2146/ranking-najlepszych-tluszczow-do-smazenia
[...] smakowały %-) Eveline co do pierogów: była to mieszanka mąki gryczanej i skrobii ziemniaczanej. Ok 50 sztuk: 240 g mąki gryczanej 120 g skrobii 300 ml wrzątku 3 łyżki oleju mąki zmieszałam, dodałam wrzątek, wstępnie wymieszałam, po wystygnięciu dodałam olej i wyrobiłam ciasto. Później już rozwałkować (trochę grubiej niż normalne) i [...]
[...] mak zalać wrzątkiem do pokrycia, odstawić na wystudzenia, po wystudzeniu odcisnąć z nadmiaru wody najlepiej przez ręcznik kuchenny. Umieścić w misce, zmieszać z miodem, olejkiem i skórką. Białka ubić i delikatnie wymieszać z makiem. Mak umieścić na spodzie, na nim ułożyć delikatnie, równomiernie konfitorę i resztę ciasta. piec ok 45minut w [...]
Sroda-28.12.2016- Masa 2 tydzień 3 Dzisiaj tak jak pisałem wczoraj umówiłem się z Tomkiem na wspołny trening,dołączył do nas także jeden znajomy. Głównie zrobilismy trening na hammerach (sprzęt Hammer Strenght),poszły 4 ćwiczonka na klatę i 2 na triceps+ 1 ćw na łydki. Po treningu pozowanie,cardio i chwile pogadaliśmy. Jutro off od siłki,w piątek [...]
[...] w ostatnim posiłku, ryż biały wymieniaj na parabolied, basmatii, jaśminowy, kurczaka na tłuste ryby i mięsa, waż produkty przed obróbką termiczną, szynki wywal. Dodaj olej kokosowy, masło klarowane. Banana możesz zjeść w ciągu dnia, w szkole dobrze sprawdzają się szybkie do wykonania placki owsiane./ jaglane (jajka, banan, migdały lub [...]