nie sądzę by była to trzustka, mało realne, ale mozesz iść jesli objawy są typowe: usg i tomografia komputerowa, enzymy (amylaza, lipazy) - badan jest wiele najpierw jednak nalezaloby wykluczyc zoładek i np H. pylori
[...] oliwa z oliwek, często siemię lniane do posiłków, sporo pieprzu i innych rzeczy podkręcających metabolizm 7.STAN ZDROWIA(choroby, problemy z ciśnieniem, leki etc.): objawy astmatyczne/alergiczne - sezonowo na pyłki 8.WRAŻLIWOŚĆ NA KAWĘ/NAPOJE ENERGETYCZNE?: energetyków nie pijam, kawę bardzo sporadycznie 9 10.STOSOWANE WCZEŚNIEJ [...]
[...] ce jest to ze przy moich dolegliwosciach(mam cos w rodzaju brzusznej migreny ktora trwa np tydzien albo dwa-non stop)nie powinnam jesc slodyczy bo moga nasilic moje objawy-wiec mam szanse wyjsc z nalogu :) wreszcie zaczal sie sezon na truskawki i poziomki!! macie jakies fajne przepisy? moze ktos umie zrobic jakis pyszny torcik z [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany jest [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany jest [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany jest [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany jest [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem „celulitu” (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany jest [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem "celulitu" (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego polecany [...]
[...] białek, przy ograniczonym odkładaniu się tkanki tłuszczowej, opóźniając m.in. procesy starzenia się skóry. Spożywanie CLA poprawia wygląd skóry , likwidując stopniowo objawy określane mianem „celulitu” (efekt skórki pomarańczowej). Zapewnia ponadto większą wytrzymałość, siłę, wydolność i odporność organizmu, dlatego [...]