SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

nitro białko

  • Nitrobolon - opinie

    Post
    Odżywki i suplementy
    PRO

    Ja biore nitro2 i białko (nitroprogen) i efekty są zarą*****. Nitro dawkuje jak pisze na opakowaniu.

    Odpowiedzi: 45 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2006-06-22 18:16:28 Szacuny postu: 0 (cały temat: 27)
  • Redukcja 24lata, 82kg, 182cm

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    Nitro wziąłem z tego względu ponieważ kiedyś dobrze na mnie wpłynęło po treningówce nie odczułem takiej różnicy. Jeśli chodzi o suplementacje robiłem metoda prób i błędów. A jeśli chodzi o białko na noc to pytam czy lepiej w godzinach około treningu czy na noc .

    Odpowiedzi: 55 Ilość wyświetleń: 10835 Data: 2018-04-01 17:53:56 Szacuny postu: 0 (cały temat: 14)
  • Białko tanie a dobre??

    Post
    Odżywki i suplementy
    PRO

    Witam własnie mi sie skonczył nitro pro gen 1,5kg i kosztowało to 120zł a to mi starczyło na ponad 10 dni ,z tego co wiem ze białko i weglowodany i witaminy mozna brac cały czas i dlatego szukam jakis tanich odzywek zeby je kupowac cały czas.

    Odpowiedzi: 48 Ilość wyświetleń: 13301 Data: 2008-08-10 09:57:39 Szacuny postu: 0 (cały temat: 1)
  • Odżywka białkowa - jaką wybrać?

    Post
    Odżywki i suplementy
    PRO

    [...] czy tak jest dokładnie z tym produktem, o który pytasz ,ale tak robili kilka lat temu, bo byłem tego świadkiem - sprzedawaliśmy też MT u siebie w sklepie i po prostu nagle zaczęły przychodzić te same produkty typu cell tech , nitro tech itd ale o zupełnie innych składach (dużo gorszych) niż wcześniejsze. Coś takiego dla mnie skreśliło markę.

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 908 Data: 2022-08-18 11:43:43 Szacuny postu: 0 (cały temat: 3)
  • Boostery testosteronu: Kolejny po DAA http://www.sfd.pl/Hardkorowy__NIE_HORMONALNY__zestaw_suplementów!-t638787-s7.html#post2 2) Avena Sativa Avena Sativa – w Polsce znana pod nazwą Owies Zwyczajny. Gatunek zbóż należący do rodziny wiechlinowatych. Uprawiany jest powszechnie w strefie umiarkowanej Eurazji oraz Ameryki Północnej. [...]

    Odpowiedzi: 556 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-09-10 18:09:15 Szacuny postu: 0 (cały temat: 14)
  • [...] temacie (tylko tyle co przeczytalem na rożnych forach - 0 praktyki) wiec zdalem sie na opinie typa ktory siedzi i sprzedaje odzywki hehe. dał mi carbo - to akurat rozumiem i nitrobolon 2 limited edition o ktorym poczytalem i sie zawiodlem bo nie zalezy mi na pompie ktora schodzi po siłce czy po treningu. nie wiem co z tym fantem zrobic czy brac [...]

    Odpowiedzi: 32 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-04-12 01:59:19 Szacuny postu: 0 (cały temat: 1)
  • "Dawkowania Różnych Kreatyn"

    Post
    Odżywki i suplementy

    [...] z suplementami ( 2 lata treningu na "sucho" ) Mam ułożoną dietę. Zakupiłem do tej pory - MASS XXL białko, Nitrobolon II treca, Kreatynę Animala oraz Dekstrozę. DT: nitro przed treningiem 5g kreatyna po treningu ( + dekstroza ) rano bialko, gdzies po poludniu oraz wieczorem DN: 5g kreatyny z rana na czczo ( + dekstroza ) nitro gdzies po [...]

    Odpowiedzi: 866 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2008-01-06 00:38:19 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Posilek I Platki owsiane 80g Jajka 2szt Bialko 15gr Kakao do smaku Posilek II Piers z kurczaka 130g Makaron durum 100g Orzechy włoskie 15g Posilek III Przedtreningowy Piers z kurczaka 130g Makaron durum 100g Posilek IV bialko 30g Carbo 50g Posilek V Potreningowy Piers z [...]

    Odpowiedzi: 201 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-03-22 20:50:54 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Posilek I Platki owsiane 80g Jajka 2szt Bialko 15gr Kakao do smaku Orzechy włoskie 15g Posilek II Platki owsiane 80g Jajka 2szt Bialko 15gr Kakao do smaku Orzechy włoskie 15g Posilek III Przedtreningowy Platki owsiane 80g Jajka 2szt Bialko 15gr Kakao do smaku [...]

    Odpowiedzi: 201 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-03-16 20:14:27 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Posilek I Platki owsiane 80g Jajka 2szt Bialko 15gr Kakao do smaku Posilek II Piers z kurczaka 130g Makaron durum 100g Orzechy włoskie 15g Posilek III Przedtreningowy Piers z kurczaka 130g Makaron durum 100g Orzechy włoskie 15g Posilek IV bialko 30g Carbo 50g Posilek V [...]

    Odpowiedzi: 201 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-03-14 19:36:37 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Posilek I Platki owsiane 80g Jajka 2szt Bialko 15gr Kakao do smaku Posilek II Piers z kurczaka 130g Makaron durum 100g Orzechy włoskie 15g Posilek III Przedtreningowy Piers z kurczaka 130g Makaron durum 100g Posilek IV bialko 30g Carbo 50g Posilek V Potreningowy Piers z [...]

    Odpowiedzi: 201 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-03-23 21:18:26 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Posilek I Platki owsiane 80g Jajka 2szt Bialko 15gr Kakao do smaku Posilek II Piers z kurczaka 130g Makaron durum 100g Orzechy włoskie 15g Posilek III Przedtreningowy Piers z kurczaka 130g Makaron durum 100g Posilek IV bialko 30g Carbo 50g Posilek V Potreningowy Piers z [...]

    Odpowiedzi: 201 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-03-26 21:40:10 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Posilek I Platki owsiane 80g Jajka 2szt Bialko 15gr Kakao do smaku Posilek II Piers z kurczaka 130g Makaron durum 100g Orzechy włoskie 15g Posilek III Przedtreningowy Piers z kurczaka 130g Makaron durum 100g Posilek IV bialko 30g Carbo 50g Posilek V Potreningowy Piers z [...]

    Odpowiedzi: 201 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-03-27 20:58:04 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Posilek I Platki owsiane 110g Jajka 2szt Bialko 15gr Kakao do smaku Posilek II Piers z kurczaka 130g Makaron durum 110g Orzechy włoskie 15g Posilek III Przedtreningowy Piers z kurczaka 130g Makaron durum 110g Posilek IV bialko 30g Carbo 50g Posilek V Potreningowy Piers z [...]

    Odpowiedzi: 201 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-04-05 20:50:38 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Posilek I Platki owsiane 110g Jajka 2szt Bialko 15gr Kakao do smaku Posilek II Piers z kurczaka 130g Makaron durum 110g Orzechy włoskie 15g Posilek III Przedtreningowy Piers z kurczaka 130g Makaron durum 110g Posilek IV bialko 30g Carbo 50g Posilek V Potreningowy Piers z [...]

    Odpowiedzi: 201 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-04-05 20:57:17 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Posilek I Platki owsiane 110g Jajka 2szt Bialko 15gr Kakao do smaku Posilek II Piers z kurczaka 130g Makaron durum 110g Orzechy włoskie 15g Posilek III Przedtreningowy Piers z kurczaka 130g Makaron durum 110g Posilek IV bialko 30g Carbo 50g Posilek V Potreningowy Piers z [...]

    Odpowiedzi: 201 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-04-05 21:14:34 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Posilek I Platki owsiane 110g Jajka 2szt Bialko 15gr Kakao do smaku Posilek II Piers z kurczaka 130g Makaron durum 110g Orzechy włoskie 15g Posilek III Przedtreningowy Piers z kurczaka 130g Makaron durum 110g Posilek IV bialko 30g Carbo 50g Posilek V Potreningowy Piers z [...]

    Odpowiedzi: 201 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-04-07 21:19:07 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Posilek I Platki owsiane 110g Jajka 2szt Bialko 15gr Kakao do smaku Posilek II Piers z kurczaka 130g Makaron durum 110g Orzechy włoskie 15g Posilek III Przedtreningowy Piers z kurczaka 130g Makaron durum 110g Posilek IV bialko 30g Carbo 50g Posilek V Potreningowy Piers z [...]

    Odpowiedzi: 201 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-04-10 19:35:00 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Posilek I Platki owsiane 110g Jajka 2szt Bialko 15gr Kakao do smaku Posilek II Schab 130g Makaron durum 110g Orzechy włoskie 15g Posilek III Przedtreningowy Schab 130g Makaron durum 110g Orzechy włoskie 15g Posilek IV bialko 30g Carbo 50g Posilek V Potreningowy [...]

    Odpowiedzi: 201 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-04-10 19:42:41 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Posilek I Platki owsiane 80g Jajka 2szt Bialko 15gr Kakao do smaku Posilek II Przedtreningowy Piers z kurczaka 130g Makaron durum 100g Orzechy włoskie 15g Posilek III bialko 30g Carbo 50g Posilek IV Potreningowy Piers z kurczaka 130g Makaron durum 100g Posilek V Piers z [...]

    Odpowiedzi: 201 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-03-13 12:47:23 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)