Cytuję wypowiedz organizatora,napisaną na innym forum: Poczyniłem kroki i zgłoszenia są utrzymane w mocy do odprawy w piątek tj. 20.05.2011r. godz. 20. W związku z powyższym jeżeli teraz zgłosi się zawodnik po terminie to jako organizator daruje 50% kary na poczet startowego czyli koszt jednej klasyfikacji wyniesie 110zł. Serdecznie zapraszam [...]
[...] i basen. Zostalo 7 tygodni konkursu... Wczoraj zastanawiałam się czego mi najbardziej brakuje, czy mogłabym tak jeść do końca świata... I wiecie nie ciągnie mnie zupełnie mąka, z pieczywa mogę zrezygnować na zawsze, nawet bym mogła z makaronów i sera... Najtrudniej byloby mi na zawsze zrezygnować z lodów. Zmieniony przez - Fela_72 w dniu [...]
I wiecie nie ciągnie mnie zupełnie mąka, z pieczywa mogę zrezygnować na zawsze, nawet bym mogła z makaronów i sera... Wiesz, że mam takie same przemyślenia. Może czasami ser pleśniowy i własny chleb, ale też parcia nie mam już
jaka jest roznica miedzy otrebami owsiannymi a przennymi?Czy maka kukurydzianna a kasza kukurydzianna to to samo?Co to jest owsianka?Czy mozna nia zastapic otreby?Czy dieta dukana to dieta sprawdzona.
[...] 2 caps Hyperdrine OD Refleksje: Ledwo po schodach wchodziłem, gorąco w uj, a do tego nogi, 7 seria masakra chciałem odpuścić, ale od 8 już lajtownie. Piątek więc trzeba się napić P.S Econo waniliowe, ja *******e smak jak mąka, ostatni raz kupiłem, wolę trochę grosza dorzucić i kupić Vitafita Zmieniony przez - Ludi_ w dniu 2011-05-20 18:56:58
Jałowa dieta jednym słowem Ann, nie kupuj wanilii, dla mnie porażka, mączny smak i zalatuje ogólnie mąką Już lepiej mi wchodziła ostrowia. Za to vitafit waniliowy <zakochany> smak i rozpuszczalność na 5+.
Wanilia niestety, ale w porównaniu do vitafitu, niebo a ziemia. Można byłoby pomyśleć nad dodaniem jakiegoś słodziku(?), bo zalatuje mąką i tak samo smakuje.
Pewnie to ta mąka, kiedyś miałam jakąś lipną i piekłam 4 razy karpatkę bo urosnąć nie chciała, a musiałam upiec w końcu zmieniłam mąkę i wyszła mega Gruszeczko, w sumie chyba ten mój bieg można tak nazwać przez mego lubego który mi ucieka ciągle, dając tyklo chwileczkę na wytchnienie, na koneic jak wracamy mam ochotę go obłożyć pięściami za to [...]
Maka nikt nie mowi ze to nie jest ciezka harowa itp bardzo go lubie i zawsze za nim strong meni i teraz w KSW ale po co mowic : tanio skory nie sprzedam, biegam 15 km dziennie super kondycje mam i jescze to przedstawienie z jego bratem ... RESPEKT TWARDY JAK GRANIT ooooooooooooo
[...] wymiotnych weekend w rodzinnym domku za każdym raem gdy tu przyjeżdzam, stwierdzam, że tu nie ma nic dla mnie do zjedzenia-spiżarnia, lodówka-same niefajne tłuszcze, biała mąka i słodycze, ale oni są i tak za chudzi mam 2 dni trochę spokojniejsze-ostatnio chyba mnie jakiś kryzys dopadł, i skoro org. coś mi mówi, to nie będę na siłe robiła [...]
dzisiejsza micha (poprawiona bo zapomniałam o groszku zielonym). (plus tran, enzymy i siemię) chleb mam własny (mąka żytnia razowa drożdże i słonecznik), zakwas mi spleśnial oraz wczoraj znów walczyłam z nauka przysiadów z kijem i pracowałam nad skłonami (walczę z plecami bo mam zwinięte w literkę C zamiast ładnie proste trzymać) plus [...]
Lista zgłoszeń na VI Pucha Mazowsza w Wyciskaniu Sztangi Leżąc 1. Michał Rudziński kat. 120+ kg 2.Mariusz Łukasiak kat. weterani 3. Piotr Dankowski kat. 93 kg 4.Mateusz Sieczka18,06,11 Kat. do 93 kg 5. Wdowiński Dariusz 120+ sen/wet 6.Waleśkiewicz Marcin 93kg sen 7.Kosowski Marcin 66 kg jun/sen 8.Witkowski Hubert 120 kg sen 9.Mąka Bolesław 73 kg [...]
[...] sok co wolisz i jest dobre. 3. Wersja dla tych co nie mają czasu lub jedzenie z rana sprawa im kłopot (czyli dla mnie) - Zmiel płatki młynkiem do kawy, zrobi się z tego mąka, zalej wodą lub mlekiem :) i szybko wypij ;). Zajmuje 3 minuty razem z jedzeniem :). Co do węgli to opisz swoją sylwetkę z wymiarami... Jeżeli jesteś chudzizna to bym na [...]
A kto tak powiedział? Dlaczego jest zła? Ja jem często. - Mąka pełnoziarnista - Pierś z kurczaka - Przecier pomidorowy - Chudy ser - Oliwa Czego chcieć więcej? Każdy składnik jak najbardziej nadający się do redukcji. Wszystko zależy od proporcji i dobrego przygotowania.
Własną pizzę za ok. 10zł można zrobić i będzie robiła za ponad połowę zapotrzebowania :) 7zł - 500g piersi 2zł - 100g sera 5zł - mąka (na 8 placków, więc nie cała złotówka) Warzyw, przypraw i innych drobnostek nie liczę bo to się przeważnie ma w lodówce ;)
Lista zgłoszeń na VI Pucha Mazowsza w Wyciskaniu Sztangi Leżąc 1. Michał Rudziński kat. 120+ kg 2.Mariusz Łukasiak kat. weterani 3. Piotr Dankowski kat. 93 kg 4. Mateusz Sieczka18,06,11 Kat. do 93 kg Mława 5. Wdowiński Dariusz 120+ sen/wet 6. Waleśkiewicz Marcin 93kg sen 7. Kosowski Marcin 66 kg jun/sen 8. Witkowski Hubert 120 kg sen 9. Mąka [...]