[...] bean staples. One of the groups received two spoonfuls of meat per day in addition to the children’s normal diet. The second group consumed an additional cup of milk and the third group received an oil supplement. Both the milk and oil supplement contained the same amount of energy (calories) as the meat. The fourth group, the [...]
Ok :-) Czyli rozumiem, że zasady max 150 g nabiału i max 25 g fruktozy, a w ostatnim posiłku brak węgli zostają na zawsze :-) Tak tylko chciałam się upewnić. Intuicyjnie nie jadłam więcej niż 1 pomarańczy, ale jej nie ważyłam i mam nadzieję, że nie przekroczyłam nic. Od jutra ważę owoce. Miski będę wrzucać kontrolnie :-) Nie mam pojęcia, czy [...]
[...] Also Known as: Greek hay. What is fenugreek? - Fenugreek is one of the world’s oldest medicinal herbs. It has a variety of uses, including increasing breastmilk production. Where does it grow? - Fenugreek is indigenous to the eastern shores of the Mediterranean Sea, but it is grown in India, Morocco, Egypt and England. The herb [...]
[...] in males who consumed a carbohydrate or a multi-macronutrient beverage following each training session. METHODS: Nineteen, untrained men (18-25 years) consumed either a milk (MILK) or a carbohydrate-electrolyte (CHO) drink immediately following each workout during a 10 week resistance training program. Muscle strength (1RM for seven [...]
tak Casein is the predominant protein found in milk. While whey makes up about 20% of the protein content in cow milk, casein makes up the other 80% . Casein protein has been used by athletes for decades for its anticatabolic (muscle sparing) properties. Casein is usually found in three forms, calcium caseinate, micellar casein, and milk protein [...]
Dzięki dziewczyny za wszystkie wpisy :-) Super, że widzicie różnicę:-) Ślę dla was wszystkich świąteczne pozdrowienia i życzę jeszcze większych spadków niż moje :-) FAŁDY NA UDACH Właśnie mieliśmy trochę śmiechu z mężem przy próbach mierzenia moich fałd na udach }:-( Nie bardzo wiedziałam jak się do tego zabrać i czy mierzyć grubość, czy [...]
Wczoraj w koncu przeinstalowalam windowsa tak na szybko, bo przez te third party cookies nie moglam sie wogole zalogowac na potreningu i sfd. Kolega informatyk nie ma zielonego pojecia, co sie stalo, ale podejrzewa, ze to przez to, ze loguje sie na potreningu i sfd przez facebook'a. Miski przygotowywalam na kompie u siostry, ale byl jej potrzebny, [...]
Ze strony którą podałeś: New - now available from Meggle: lactose-free milk. It is milk, where the lactose has been turned off in a gentle way: the lactose contained in milk (= milk sugar), is splitted into two sugars (glucose + galactose). This creates a slightly sweet taste, but has no influence on the energy value of milk. It tastes not just [...]
Zamówiłem sobie 2 smaki, nr 5 Chocolate oraz nr 11 Milk Carmel, nie wiem jak pozostałe, ale Milk Carmel u mnie zdecydowanie wygrywa z Chocolate, jest delikatny i pyszny. Smak nr 5 - Chocolate - jedna miarka - ok. 30 g - szejk, rozpuszczane z wodą 200 ml - smak – 8/10 - rozpuszczalność - 9/10 (drobne grudki) - piana - 8/10 (pojawia się, ale [...]
[...] ACE (zahamowanie syntezy angiotensyny II -> obnizenie cis. krwi) *Oddzialuje na m. gladkie -> ulatwia przeplyw krwi u osob z SHR Alergie. CMPA (cow’s milk protein alergy) do lat 50-tych byly zjawiskem rzadkim, czestotliwosc wystepowania wzrosla gwaltownie w zwiazku z ”moda” na niekarmienie piersia. U [...]
[...] jeszcze prawdziwe. Schab to ma aż 6g tłuszczu i 19 g B 1:0,3 idealny na dicie weglowodanowej (tzw Japońskiej) :P METHOD: Three groups of volunteers ingested one of three milk drinks each: 237 g of fat-free milk (FM), 237 g of whole milk (WM), and 393 g of fat-free milk isocaloric with the WM (IM) Czy dobrze zrozumiałem 1 grupa mleko bez [...]
Protein in cow's milk is of a different composition than that of human milk and is poorly assimilated in the human body. The primary type of protein in cow's milk is casein. According to Dr. John R. Christopher, N.D., M.H., there is up to 20 times more casein in cow's milk than human milk which makes the nutrients in cow's milk difficult (if not [...]
[...] at Proteinfactory.com are always looking to supplier our customers with the best highest quality proteins on the planet. Calcium caseinate is the lowest quality version of milk proteins. During manufacturing it is washed and dried twice. Making it destroy all the protein subfractions. The aussie caseinate is only washed and dried ONCE. Thus [...]
Opiszę moje odczucia odnośnie białka: Optimum 100% Whey Gold Standard Extreme Milk Chocolate Smakuje jak taki shake z McDonald's, z zimnym mlekiem smakuje znakomicie. Rozpuszczalność idealna, żadnych grudek. Pianka minimalna na początku, schodzi po minucie. Smak: 10/10 Rozpuszczalność: 10/10 Double Rich Chocolate Jest takim troche słabszym [...]
SOG. to tez jest dobre: High intakes of skimmed milk, but not meat, increase serum IGF-I and IGFBP-3 in eight-year-old boys. Hoppe C, Molgaard C, Juul A, Michaelsen KF. 1Department of Human Nutrition and Centre for Advanced Food Studies, The Royal Veterinary and Agricultural University, Frederiksberg, Denmark. OBJECTIVE:: To examine whether a [...]
doradzi mi ktoś czego użyć do sernika zamiast budyniu ? jedyny gotowy odpowiednik budyniu jaki znalazłam to tzw. custard ale skład mnie trochę przeraża : Sugar, Modified Starch, Whey Powder from Milk, Vegetable Oil, Cream Powder, Milk Proteins, Thickeners: Carboxymethyl Cellulose, Carrageenan, Flavourings, Colours: Beta-Carotene, Annatto
TEST HI TEC- barteklip9- 10.03.2014 DZIEN TRENINGOWY Dieta 1. 3 całe jaja i 3 białka 80 gram owsianki ze słodzikiem i cynamonem+pomarańcza 2. 50 gr ryzu 200 g podudzi z kuraka pieczonych w rękawie 3. 75gr ryżu 200g podudzi Big Milk %-) 4. 50 gram ryzu 30 gram masla orzechowego i 180 gram twarogu 5. 200 gram twarogu chudego, jogurt naturany 100g [...]
doradzi mi ktoś czego użyć do sernika zamiast budyniu ? jedyny gotowy odpowiednik budyniu jaki znalazłam to tzw. custard ale skład mnie trochę przeraża : Sugar, Modified Starch, Whey Powder from Milk, Vegetable Oil, Cream Powder, Milk Proteins, Thickeners: Carboxymethyl Cellulose, Carrageenan, Flavourings, Colours: Beta-Carotene, Annatto mąka [...]
Moje uwagi i opinie odnośnie smaków białka Optimum 100% Whey Gold Standard. Optimum 100% Whey Gold Standard Extreme Milk Chocolate Smakuje jak taki shake z McDonald's. Z zimnym mlekiem smakuje znakomicie. Rozpuszczalność idealna, żadnych grudek. Pianka minimalna na początku, schodzi po minucie. Dla mnie idealne białko. Smak: 10/10 [...]
[...] impact on plasma insulin concentrations when entering the body via the GI tract. Except for cheese with an insulin score of 45 (Holt et al. 1997) all dairy products (whole milk, skimmed milk, yoghurt, ice cream, cottage cheese and fermented milk pro-ducts) have been shown to have potent insulinotropic prop-erties that may have far-reaching [...]