SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

mieso

  • panowie macie jakis fajny przepis na gulasz wolowy? Cala sztuka to zrobic wolowine odpowiednio... To najtrudniejsze w obrobce mieso a zrobione poprawnie dopiero da nam zrozumiec czemu tak duzo kosztuje... To nie jest mieso ktore sie wrzuca na patelnie i smazy i gotowe... Bedzie fatalne.jak.ktos nie ma wiedzy i wprawy w regulowaniu z conajmniej [...]

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-03-24 23:58:48 Szacuny postu: 4 (cały temat: 7250)
  • panowie macie jakis fajny przepis na gulasz wolowy? Cala sztuka to zrobic wolowine odpowiednio... To najtrudniejsze w obrobce mieso a zrobione poprawnie dopiero da nam zrozumiec czemu tak duzo kosztuje... To nie jest mieso ktore sie wrzuca na patelnie i smazy i gotowe... Bedzie fatalne.jak.ktos nie ma wiedzy i wprawy w regulowaniu z conajmniej [...]

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-03-25 09:30:27 Szacuny postu: 0 (cały temat: 7250)
  • panowie macie jakis fajny przepis na gulasz wolowy? Cala sztuka to zrobic wolowine odpowiednio... To najtrudniejsze w obrobce mieso a zrobione poprawnie dopiero da nam zrozumiec czemu tak duzo kosztuje... To nie jest mieso ktore sie wrzuca na patelnie i smazy i gotowe... Bedzie fatalne.jak.ktos nie ma wiedzy i wprawy w regulowaniu z conajmniej [...]

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-03-25 14:26:01 Szacuny postu: 0 (cały temat: 7250)
  • panowie macie jakis fajny przepis na gulasz wolowy? Cala sztuka to zrobic wolowine odpowiednio... To najtrudniejsze w obrobce mieso a zrobione poprawnie dopiero da nam zrozumiec czemu tak duzo kosztuje... To nie jest mieso ktore sie wrzuca na patelnie i smazy i gotowe... Bedzie fatalne.jak.ktos nie ma wiedzy i wprawy w regulowaniu z conajmniej [...]

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-03-25 16:48:53 Szacuny postu: 0 (cały temat: 7250)
  • Jak podajecie bpc w przypadku bolu barku ? W bark pod skore czy wbic w mieso najblizej bolacego miejsca ? Najbliżej stanu zapalnego. Ja polecam pod skórę, ale w mięso w przypadku barku też Będziesz miał blisko :-)

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-09-01 14:00:41 Szacuny postu: 0 (cały temat: 7250)
  • Kura jak kura....i mięso jak mięso... Wygląda tak samo jak z Tesco, od chińczyka, turasa czy zrobione samemu w domu;-)

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-10-21 17:15:10 Szacuny postu: 0 (cały temat: 7250)
  • Moim zdaniem jest wiele innych rzeczy na których można zaoszczędzić niż jedzeniu. Wolę kupić mięso w małym mięsnym sklepie firmowym od miejscowej rzezni gdzie znam sprzedawcę od lat i w kazdej chwili może mi powiedzieć jak karmią zwierzęta niż jeść mięso z marketu które jest nie wiele tańsze a jakością odbiega i w smaku i w późniejszym trawieniu. [...]

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-02-13 22:28:41 Szacuny postu: 0 (cały temat: 7250)
  • [...] jedzeniem od baby z targu czy z warzywniaka to%-) albo od kury chodzonej jaja.poczytajcie wiecej bo zalatuje ciemnogrodem. warzywniaki jw kupuje w marketach ew na gieldzie.mieso z malej ubojni od mietka co nie wiadomo czym karmil krowe albo gdzie sie pasla%-) czesto w marketach mieso z niemiec czy danii holandii gdzie normy jakosci sa bardzo [...]

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-02-14 08:50:10 Szacuny postu: 0 (cały temat: 7250)
  • Najłatwiej maksymalnie wypłukać glikogen treningiem całego ciała - powyżej 20powtórzeń, serie łączone i superserie, po 30sekund przerwy pomiędzy ćwiczeniami. Po każdym ładowaniu gdzie nabijesz mięso( i wątrobę) glikogenem na maksa szybkość wejścia w ketozę będzie taka sama, a czy zrobisz to ładowanie na 3000kcal, czy 10.000kcal to już jeden pies.

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-03-06 13:51:27 Szacuny postu: 0 (cały temat: 7250)
  • Zrób tak, to wbijesz sobie gwóźdź do trumny i zaraz będzie po redukcji :-D Z tym głodem wcale nie powinno być źle, o ile właśnie nie zaczniesz takich kombinacji. Wolałbym już dodać garść orzechów, niż worek ryżu. Moim zdaniem liczy się deficyt, a wszystko co jesz to tylko po to, by zatrzymać mięso na ile się da.

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-03-16 20:32:59 Szacuny postu: 0 (cały temat: 7250)
  • No tak i to zapewne dotyczy też wątróbki. Na swoim przykładzie mogę powiedzieć, że podczas mojej pierwszej redukcji miałem okres (nie pamiętam już dokładnie jak długi ale przypuszczam, że z 8-10 tygodni, że leciałem sporo wątróbki. Ze 4 dni tygodniowo to było po ok 600g a pozostałe to ok 300 + inne mięso. Do tego oczywiście inne źródła białka jak [...]

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-04-28 21:40:33 Szacuny postu: 0 (cały temat: 7250)
  • Ja tam po twarogu mam zgage i generalnie wystrzegam się przed spaniem... I w ogóle w zasadzie. Główne źródła białka mięso i jajka za twarog juz dziękuję!

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-06-21 18:47:05 Szacuny postu: 0 (cały temat: 7250)
  • [...] ujemny bilans i redukcja zajdzie szybciej niz na scietych ww. Trzeba tylko pamietac o blonnika(bo bez niego moze byc trudno sie wysrac),dodatkowe witaminy i zeby nie mieszac tluszczow roslinnych z zwierzecymi. Najlepiej robic zestawienia: chude mieso+smalec/oleje(zamiennie)+warzywa. Zmieniony przez - PakerZbreslau w dniu 2014-08-10 22:24:11

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-08-10 22:10:39 Szacuny postu: 0 (cały temat: 7250)
  • odwrotnie do bicia w mieso... wbijasz w udo albo poslad i odciagasz tloczek jak nic sie nie pojawia to zmieniasz miejsce iniekcji jak pojawia sie krew to wbijasz8-) szczescia zycze w celowaniu%-) Zmieniony przez - Mumin222 w dniu 2014-11-27 10:36:23

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-11-27 10:34:50 Szacuny postu: 0 (cały temat: 7250)
  • siemka wszystkim :-) mam pytanie, bardziej dietetyczne bo kumpel mnie na cos naprowadzil. dwie opcje diety. testowane przeze mnie vlcd.. 2 razy na nim bylem, efekty fajne chociaz nie mam pewnosci czy mięso nie lecialo, jednakze samopoczucie... wiadomo jakie, ciut do niczego i troche męczarnia (wyczuwanie zapachu swiezego chleba ze 100 metro %-) ) [...]

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-08-19 00:16:12 Szacuny postu: 0 (cały temat: 7250)
  • [...] dla ukl krwionosnego, ale na redukcje kulturystyczna sie nie nadaje, na bardzo niskim bf'e takie treningi sa prawie niemozliwe fo wykonania i impuls majacy trzymac mieso jest za slaby, tam chodzi o zajechanie organizmu calosciowo a w krytycznym momecie redu o przestymulowanie konkretnego miesnia duzym (mozliwe duzym) ciezarem Na [...]

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-12-05 22:06:16 Szacuny postu: 0 (cały temat: 7250)
  • W sumie ja jem od pół roku indyka a nie kurę. Podobno indyki mniej faszerują chemią bo kiepsko to znoszą i zdychają, a poza tym po kolorze mięsa widać czy wodę w pierś pakowali. Sam próbowałem się przerzucić na inne mięsa, ryby itd. ale mimo tego, że z kasą u mnie w miarę dobrze to jednak wydawanie kilkuset złotych miesięcznie na samo mięso [...]

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-12-09 11:50:56 Szacuny postu: 0 (cały temat: 7250)
  • Bo mrożone mięso jest już mniej smaczne niż świeże, dlatego.

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-12-09 19:24:44 Szacuny postu: 0 (cały temat: 7250)
  • Gdyby wiedziała jakie cykle na kilku środkach ludzie robią to by nie bała się przepisać T3 :) Zmieniając temat, dzięki panowie za polecenie indyka z Lidla. W sumie to oni mięso też biorą od sieci Rzeźnik, ale w Lidlu mam 800 g czystego, ładnie obrobionego mięsa, a kupując w placówce Rzeźnika dostałbym w tym 150 g odpadów. Zauważyliście, że w [...]

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-01-12 13:18:06 Szacuny postu: 0 (cały temat: 7250)
  • Z gwooke piszemy o zrzuceniu tłuszczu z "trudnych" miejsc.... Powied zmi KruQ tak szczerze, zrobiłes kiedys jakas zaj**istą forme ze tak sie upierwsz przy swoim? mam na mysli pociete i wyżyłowane nogi? bo to ze zrzuciłem 20kg fatu o niczym nie swiadczy, bez urazy ale zrobic redukcje to moze każdy glupi, sztuka to zachować mieso i dociąć wszystko

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-02-17 15:24:29 Szacuny postu: 0 (cały temat: 7250)