SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

mieso

  • trening redukcyjny do oceny

    Post
    Ladies SFD

    Wiek : 27 Waga : 59 Wzrost : 155 Obwód w biuście(1) : 92 Obwód pod biustem : 76 Obwód talii w najwęższym miejscu (2): 65 Obwód na wysokości pępka : 72 Obwód bioder (3): 89 Obwód uda w najszerszym miejscu: 53 Obwód łydki : 33 W którym miejscu najszybciej tyjesz : ramiona, uda W którym miejscu najszybciej chudniesz : brzuch Uprawiany sport lub [...]

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 659 Data: 2014-10-20 13:40:55 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Wiktor to jest zwykły przecier pomidorowy z kartonika (same pomidory) , dodaję do tego bazylię, sól, pieprz, trochę wody i zalewam mięso :-) bardzo proste, ale smaczne :-) Michał przygotowania się tak bardzo nie różnią, z tym, że nie kładziemy w męskiej jakiegoś nacisku na jak największą masę, bo waga nie jest ważna na scenie.. staramy się [...]

    Odpowiedzi: 1324 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-10-20 14:17:05 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Robiłem takie kotleciki z mięsa mielonego z dodatkiem czosnku, cebuli i przypraw całe przygotowania do debiutów, tylko nie dodawałem sosu żadnego i ryż gotowany jadłem oddzielnie. Do dzisiaj pamiętam miny ludzi i pracownika sklepu, jak kupowałem większą ilość w promocji. Zapytałem czy mogę kupić pierś i prosić o zmielenie, dostałem odpowiedz [...]

    Odpowiedzi: 1324 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-10-20 14:55:48 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Takie tłumaczenie słyszałem odnośnie wołowiny. Napis jak wół "Mielimy mięso na życzenie klienta", przychodzisz, a tu się okazuje że tylko wieprzowe, inne nie bo się pomiesza albo tępi noże.

    Odpowiedzi: 1324 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-10-20 15:09:40 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Takie tłumaczenie słyszałem odnośnie wołowiny. Napis jak wół "Mielimy mięso na życzenie klienta", przychodzisz, a tu się okazuje że tylko wieprzowe, inne nie bo się pomiesza albo tępi noże. Miesza to się co niektórych w zadkach ;) Na szczęście są takie miejsca gdzie mielą bez problemu i jeszcze 'w rączkę całują ' jak do nich wrócisz następnym [...]

    Odpowiedzi: 1324 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-10-20 15:13:31 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • POJEDYNCZE PYTANIA VOL. 17

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    kazde chude mieso jest dobre.i nie wazne czy ekto czy endo.tutaj role rozgrywac ma tylko nadwyżka caloryczna i makro

    Odpowiedzi: 2968 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-10-20 18:43:03 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • bardzo prosze

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    zeby mi ktos zrobil diete chcialem sam ale mnie tylko glowa rozbolala i sie zdenerwowalem... ja napisze jakie produkty jem i moge przeznaczyc na diete a ktos mi napisze ile mam tego jesc w ciagu dnia moze byc co dzien to samo tylko zebym mial na jeden dzien a ja sobie bede robil co dzien to samo wiec tak produkty jakie mam to : 1.platki owsiane [...]

    Odpowiedzi: 12 Ilość wyświetleń: 1741 Data: 2014-10-20 20:34:23 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Po co tren.owac? W sumie nie wiem skoro mięso samo rośnie ;-d Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-10-21 10:37:49

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-10-21 10:36:10 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Kiedyś w pracy tak miałem, ze ńic nie mogłem jeść wiec postanowiłem zrobić na kolacje w robocie to co luilem najbardziej jeść w domu czyli wiejski, sól Pieprz rzodkiewka pomidor ogórek mięso i zjadłem widelec i do kosza, a godzinę pózniej wróciłem do domu i zjadłem cała miskę teg Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-10-21 12:06:36

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-10-21 12:06:07 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • PRODŻEKT DZIKA MASA - UNS Dzika Masa by adkens

    Post
    PRODŻEKT DZIKA MASA / PRODŻEKT DZIKA PLAŻA

    DT :21.10.2014 : wtorek Trening: Pull: 1)Klatka: - wyciskanie sztangi na smithie 5x5 - wyciskanie hantli skoks 3x10 -brama 3x12 2) barki - wyciskanie sztangi siedząc na smithie 5x5 - wznosy na boki stojąc 3x12 - wznosy w opadzie 3x10 3) tric - francuskie sztangą 5x5 - francuskie hantlem 3x8 - warkocz 3x10 cardio: spacer 1;30h i wf Dieta: 1) płatki [...]

    Odpowiedzi: 159 Ilość wyświetleń: 12337 Data: 2014-10-21 19:44:08 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • SPAM POST

    Post
    Trening dla początkujących

    Opis wieprzowiny, czyli jak z czegoś prostego, zrobić cudownie skomplikowany wywód: "Mięso wieprzowe- te bardziej tłuste zawiera mniej białka, bo ma więcej ścięgien(w tym kolagenu) więcej też wody i ogólnej tkanki łącznej, która wpływa na jego objętość i tylko na objętość bez istotnych korzyści w pułapie samego białka, ale za to jest smaczniejsze" [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-10-21 20:09:20 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Nowy, lepszy SPAM! :-D

    Post
    Ladies SFD

    Jakbym sie uparla to nawet może bym upchnela taka lodówe u siebie, chociaz chyba by nam na okno troche weszla :D Mi się marzy żeby móc eko mięso od gospodarza kupować no ale to wtedy trzeba np ćwierć krowy w całości zamówić i nie ma gdzie tego trzymać :/

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-10-22 09:23:24 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Idę po mięso i bułki

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-10-22 10:18:05 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • oj tam oj tam dla mnie low fat%-) zalezy jakie mieso dam bo tlusczzu typowego nie daje wcale. jak jest kurczak to i 30 gr wyjdzie ale jak mielone to moze i pod 70 skoczyc.zazwyczaj jednak leci kurczak.

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-10-22 11:32:11 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • http://files.tinypic.pl/i/00576/h4p1id6vtshl.png ŚRODA 22-10-2014 - DT /SFD/Images/2015/12/31/97353271e30c4c1ebc1a645795d7bbf5.png 1. Whey czeko Orzechy włoskie /SFD/Images/2015/12/31/5a476cc8b3814fbe850e8468c985df8d.jpg 2. Pierś z kurczaka Warzywa /SFD/Images/2015/12/31/2abdac79ad9549cdbe5da0228f71055c.jpg 3. Pierś z kurczaka Oliwa Warzywa [...]

    Odpowiedzi: 832 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-10-23 16:32:46 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • PRODŻEKT DZIKA MASA - krzy92

    Post
    PRODŻEKT DZIKA MASA / PRODŻEKT DZIKA PLAŻA

    [...] po 3 cwiczenia glowne na 1 jeden odcinek miesniowy . Dieta : staram sie trzymac zeby duzo zjesc ale tez zeby to bylo zdrowo czyli duze porcje ziemniakow , kaszy gryczanej , ryzu do tego warzywa i mieso :) Suple : Skonczyla sie wlasnie glutamina i jablczan kreatyny , zostalo mono , akkg i 2 rodzaje bialek i jakies witaminy w talbetkach .

    Odpowiedzi: 75 Ilość wyświetleń: 9574 Data: 2014-10-23 17:09:04 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • PRODŻEKT DZIKA MASA - UNS Dzika Masa by adkens

    Post
    PRODŻEKT DZIKA MASA / PRODŻEKT DZIKA PLAŻA

    DT: 23.10.2014 : czwartek Trening: 1) nogi całość - przysiady 5x5 - suwnica 3x12 - wyprosty 2x10 , 1x10x10 - grzybki 3x10 - uginania na maszynie 3x10 - łydy na łydkownicy z obciążeniem 2) brzuch - allahy x3 - spięcia na maszynie x1 Dieta: 1) płatki owsiane 100g+kakao, chleb 60g+jajka 170g 2) ryż biały 100g+WPC 15g 3) gainer *jabłko , mandarynka [...]

    Odpowiedzi: 159 Ilość wyświetleń: 12337 Data: 2014-10-23 20:58:46 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Z jedzeniem ciągle coś kombinuję i wymieniam kurczaka na inne mięso, bo mam go dość :-PP dzisiaj w menu karkówka duszona :-PP a chuda wieprzowina?

    Odpowiedzi: 1324 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-10-23 23:19:59 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Redukcja Kluski

    Post
    Ladies SFD

    [...] pije tez miete swieza i czasem skrzyp, do tego woda okolo 1-1.5l dziennie. W trakcie samego treningu potrafie ponad 1.5litra wody wypic. A co do soli to przyprawiam troszke mieso czy rybe przed gotowaniem. Kaszy nie sole podczas gotowania tylko poznije przed jedzeniem doprawiam razem z warzywami. Kiedys jak za pierwszym razem dowiedzialam sie ze [...]

    Odpowiedzi: 477 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-10-24 17:23:35 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • To ja propoonuję zawijaski. Kroisz kotlety, rozbijasz. Robisz sobie farsz, ja lubię wymieszać ser feta, posiekany czosnek, skrojone drobno kiszone, szczypiorek i duzo pieprzu. Na każdego kotleta wrzucasz farsz i zwijają jak naleśnika. Podsmażasz delikatnie i po chwili zalewam wodą i dusisz z 15 min. Wyciągasz mieso

    Odpowiedzi: 3002 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-10-24 22:13:07 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)