jeszcze kilka od R.Piana %-) tytul : STEROIDS AND GH WILL MAKE YOUR DICK BIGGER - JUST TELLIN IT HOW IT IS - Rich Piana Rich opowiada, jak saa w zwiazku ze zwiekszona iloscia krwi powieksza sie pisior oraz ze od gh pisior rosnie , wszakze jest to wzrost ktorego nie widac ale jest %-) tytul: THE WORLDS BEST WEIGHT GAIN SHAKE - PUT ON MOST MUSCLE - [...]
Ocenisz takie jedzenie? Dostalem od znajomej dwa przepisy, ktory brzmia dosyc fajnie (ale posiadaja np tego tunczyka) "• Ryż parboiled - 200 g • Groszek konserwowy - puszka • Tuńczyk w sosie własnym - puszka (130 g ryby bez zalewy) • Masło - łyżka • Przyprawy do smaku: sól, pieprz Energia: 355 kcal Białko: 17,4 g Tłuszcz: 5,2 g Węglowodany: 64,7 g [...]
[...] jest obecnie w tylu smakach, że nie sposób nie znaleźć czegoś dla siebie – od czekolady, wanilii, truskawki, poprzez karmel, orzech, banan aż po wymyślne smaki takie jak masło orzechowe, ciasteczka, kawa latte i wiele innych. Wybór jest przeogromny. Dodać je można do porannej owsianki, jako polewę (rozrabiamy z małą ilością wody, żeby uzyskać [...]
Powiem tak, od października dostałem "wytyczne" śniadanie - omlet, w ciągu dnia 4 posiłki 80-100węgli + 130-150g mięsa, kolacja - odżywka białkowa + masło orzechowe. i się tego stosowałem.. nie miałem żadnych wyliczonych makro, ani kcal.. po prostu - "tak jedz" i już... 3 miesiące się tego stosowałem, aż gdy wszystko stanęło że tak powiem "w [...]
Witaj :). Fajnie, że redukcja się udała - na masie w zasadzie potrzeba jedynie więcej kalorii, mniej białka, a zasady diety są te same. Wywaliłabym masło orzechowe na rzecz surowych, niesolonych orzechów, a poza tym nie układaj diety korzystając z gotowców typu Naleśnik, filet bez panierki - chyba że sam te gotowce stworzysz i wiesz dokładnie, co [...]
Jeśli masa stoi to wina diety a nie treningu. Ja bym białko zmniejszył do 150g, liczone tylko z produktów mięsnych i nabiału, ewentualnie orzechów. Wyrzuć wpc, mutanta zamień na zwykłe carbo, możesz też serek wiejski zastąpić zwykłym jogurtem nawet owocowym. Tylko czytaj etykiety, żeby nie miał cukru napchanego. Panga jeśli mrożona 30% glazury też [...]
[...] bo jest parę śmieci do wymiany i dziwne rzeczy jak w tym drugim wklejonym dzienniku - wpc z mlekiem i kurczak - gdzie masz łącznie ponad 80g białka w posiłku a w pozostałych posiłkach jego ilość leży, a dlaczego trzeba to poprawić?: http://potreningu.pl/articles/4403/prog-leucynowy-i-optymalna-dawka-bialka-w-posilku/page/1 masło zmiana na 82%+
"Masło roślinne" wyrzuć niezwłoczne do kosza, bo to jest najgorszy syf jaki można sobie zafundować w diecie. Utwardzone tłuszcze dobijające organizm. Unikniesz wielu problemów zdrowotnych w przyszłości.
[...] patrz na skład. Dobrze brać i samemu komponować np. tymianek, oregano, sól, pieprz do mięsa itd. Co do diety...nie wygląda źle. Warto na pewno dorzucić olej kokosowy, masło klarowane, awokado, tłustsze ryby, nie tylko śledzie marnowane oraz tłustsze kawałki mięs. Tutaj ściąga z czego korzystać: [...]
Wyżej wymienione produkty przez Age są stabilne termicznie, także możesz śmiało je wprowadzić do codziennego menu. Masło klarowane do smażenia jak najbardziej się nada bowiem jest zasobne w cholesterol, który łatwo się utlenia i zamienia w szkodliwe związki, innymi słowy nie jest tłuszczem niezniszczalnym termiczne. Niemniej jednak nie ograniczaj [...]
[...] smakowe jogurty, jajeczne makarony (w nazwie jajeczne,a w składzie jakiś proszek jajeczny), miód od czasu do czasu, ale bananów nie trzeba dosładzać ;-) Słonecznik i masło orzechowe - też do eliminacji. Zrób normalne zbilansowane poisłki, bez unikania tłuszcy uzupełniania glikogenu, ochrony przed katabolizmem - czyli w każdym poisłku [...]
Zamiast słodkich jogurtów zblenduj twaróg z jogurtem naturalnym i mrożonymi malinami czy co tam lubisz i będzie smacznie. Ogranicza Cię tylko wyobraźnia a zdrowa miska może smakować tylko musisz kombinować i poświęcic trochę czasu. I na początku trzeba po prostu jeść na sile. Masło orzechowe tylko raz na jakiś czas.
Orzechy ziemne to źródło prozapalnych omega 6. Masło może być, ale z migdałów, nerkowców, laskowych. To samo dotyczy oleju z pestek winogron. http://potreningu.pl/articles/1506/smieciowy-produkt-ktorym-zajadaja-sie-sportowcy-wierzac-ze-jest-zdrowy Zmieniony przez - domer w dniu 2017-05-16 19:38:51
Mi jakoś nałóg na masło się nie udziela, ale też mam takie produkty które trzeba chować, bo znikają nadzwyczajnie szybko. Może lepiej każ schować komu innemu =- bo jak się to robi samemu to zazwyczaj "przypadkowo" się na niego trafia dość często ;-).
Na pieerwszy rzut oka nie za dużo tego smażenia na tym oleju kokosowym (smażenie jest m.in. ciężkostrawne czy drażniące przewód pokarmowy)? Kupne sosy też bym sobie darował bo to produkt wysokoprzetworzony i naszpikowany syfem. Podobnie jak mające niezbyt dobrą opinię masło orzechowe... Zmieniony przez - SzeA w dniu 2017-05-19 06:36:45
[...] łyżeczka miodu z raz w miesiącu…), nie kuszą mnie desery ani ich żadne "fit wersje" i potrafię się zasłodzić samymi owocami, więc tym bardziej sama się zdziwiłam. ale to masło jest niesamowite i chyba popróbuję też tych innych, dzięki za sugestie ^^ DZIEŃ 47 miska /SFD/2017/5/21/170d0b4e107944219ae9d1fa2c778e2e.jpg + warzywa: papryka [...]