Jestem od 2 miesięcy na redukcji. Liczę makro ćwiczę siłowo, aero tez wpada. Jestem na ujemnym bilansie i nie schudłam nawet 0.5 kg co może być nie tak?
czesc, czy slodzik ze skladem - maltodekstryny, 3% glikozydy stewiolowe - bedzie podnosil stezenie glukozy/insuliny w organizmie? makro na 100g to 98g wegli w tym 0g cukru.
Czy stosując spalacze powodują one szybszą utratę wagi czy PoProstu dostarczają jakichś makro składników, które można w inny sposób dostarczyć a powodują utratę wagi ;p
1 co by bylo gdybym liczyl tylko kal b3z makro? 2 czy moglibyscie polecic jakies zarcie wysokie bialko niski tluscz bo twarog mi sie nudzi a musze 155 b i 45 t thx z gory
Czy mogę zostać przy rozkładzie makro 14% tłuszcz 31% proteinki 55% węgle Dodam iż jak zwiększyłem tłuszcze na zamiast białka to jakoś tak gorzej się czułem niż jak zjechałem tak nisko z tłuszczami
witam, jeden posiłek mam w pracy - mam sporo rzeczy do wyboru więc jest to zdrowy posiłek, ale kcal i makro muszę liczyć na oko - czy możliwym jest robić sylwetke na jednym posiłku na oko?
siema, makroskładniki i kalorie z kurczaka liczymy przed czy po obróbce cieplnej? przed mam jakieś 250 g a po tylko ~180 np to licze makro z którego? pozdro
Cześć czy najlepiej będzie zbilansowany rozkład makro składników czy mogę poleciec białko węgle a ograniczyć na maxa tłuszcze? Sam owca wk z tego co opowiadał warto dbać o wegle i białko a tłuszcze to tam je*** XD
jw. czy składniki wymienione obok makro są podane chronologicznie od tego czego w danym produkcie jest najwięcej. Tj. np. mąka pszenna, mleko itd. i kolejnych składników jest coraz mniej? Czy jest taka zasada?
Witam od dzisiaj jest na diecie masy mięśniowe, natomiast mam pytnie czy oddając kał nie tracę makro i mikro składników oraz kcal :) . wiem, że pytanie troszkę śmieszne, ale wole sie upewnic
Czy jest sens iść do dietetyka, raz, zeby ulozyl rozpiske z posilkami i policzyl wszystkie makro i miro elementy,a poznie sammemu obcinac KLC? Bo nie mam tyle kasy zeby chodzic do niego co dwa tyg czy cos. (Redukcja)
Witam Mam pytanie odnosnie makro . Ile najlepiej trzymac tluszczu w diecie przegladalem fora i jedni mowia ze 30 % drudzy 25 % nie mniej niz 1 g czy jezeli bedzie tego wiecej to nie bede sie bardziej zalewal tluszczem?