Mam sklep, wiec napelniam mąką i sprzedaje A tak naprawde to zabieram puste opakowania do sklepu i jak ktos potrzebuje to mu je daje,aby sobie np. przesypal z worka do pudelka...
w sklepei znalazlem taki chlebek sklad: maka pszenna razowa, woda, platki owsiane, maka zytnia razowa, zakwas naturalny, tluszcz roslinny, drozdze, sol wartosc odzywcza w 100g wartosc energetyczna 233 kcal bialko 8,1 g ww 44,4g tluszcze 2,5 g wierzycie ze to jest prawda? bo za pieknie to wyglada (tak mi sie wydaje:))
Zapomniałem jeszcze o składzie... W opakowaniu jest 90 kapsułek zawierających 250mg mikronizowanego ipriflawonu. Inne składniki: Mąka jęczmienna,żelatyna (składnik kapsułki), dwutlenek tytanu E-171, barwniki: E-133, E-102, E-129. Napisz jakie wyniki po tym jeśli sie zdecydujesz bo jak pisałem mam opakowanie i pewnie zjem wiosną. Pozdrawiam! [...]
Witam! Cwicze od 3 lat z przerwami, postanowilem teraz ostro zabrac sie do pracy. Waze 80kg 184cm. Cel - masa i sila ;)! 1) omlet: B-43g T-24g W-133g Kcal.-921 mleko 2% maka jajka 2) b-13g t-7,5 w-86,5 k-470 mleko 2% platki kukurydziano-ryzowe 3) (przedtreningowy) b-35 t-10,5 w-133,5 k-764 makaron twarog jogurt przed [...]
najlepsza jest mąka żytnia razowa lub z pelnego przemialu jak dla mnie ten drugi wyglada lepiej (z opisu) Zmieniony przez - Sachem w dniu 2005-02-07 23:34:15
[...] mniej ale jesli dochodzi do takich rzeczy tu na forum to ja dziekuje,Apokalpisa daj sobie w avantarze olimp znaczek bedzie jasniej bo i tak widaomo o co chodzi .Oczernainie firm podchodzi pod punkt 5 regulaminu i powinienes dostac bana,ktos moze powiedziec ze 3d to maka ale mowienie tego o magnm czy xxl to juz wprowadzanie swiadome w blad.
Lubie omleta z maka ;p moze zmniejszyc ilosc maki i dodac otreby albo czym jeszcze to zastpiac? Mam juz oliwe z oliwek... ogranicze tluszcze z pozywienia i dodam 3 lyzki oliwy dziennie...
1.Warto wiedzieć, że organizm zwierzęcy potrafi sam wytworzyć większość spośród 20 aminokwasów, ale w przypadku 8 z nich okazuje się bezradny i musi je otrzymać z zewnątrz, w pożywieniu. Nazwa pochodzenia greckiego: aminokwasy egzogenne oznacza właśnie pochodzące z zewnątrz. Badania naukowe prowadzone przez cały XX wiek pozwoliły ustalić skład [...]
Ja mam pewne pytanie , otóz mój organizm słabo trawi pare białek a najgorzej jest z glutenem . Przez to prawie wszystko musze jeść zmodyfikowane z kukurydzą . Kasza kukurydziana , mąka kukurydziana , sałatki kukurydziane itp.. Otóz moje pytanie jak to sie ma spożywanie przetworów kukurydzy do Diet redukcyjnej i diety na masę ? czy można ją tam [...]
"nie kazdego stac na profesjonalna diete z wyliczniem wszystkiego" masz racje, dlatego ja proponuje tanie rozwiazanie, bez zbednych wyliczen - porcja kaszy gryczanej z twarogiem gryka ma prawie 2x tyle bialka co maka pszenna, do tego bialko duzo lepszej jakosci, duzo mineralow, witaminy, blonnik oraz nizszy indeks glikemiczny
****a z tym piekarnikiem i bialkami to ostrozne bo tam jest ponad 200 stopni a to juz moze byc toxic very natomiast zmixuj orzechy, migdaly, rodzynki plus maka i jaja w odpowiednich proporcjach to taki standart w robieniu domowych wynalazkow kiedys ten opas Szymiec zapodal fajny przepis na batony w k&f na domowe potrzeby ok choc bardziej [...]
Istnieje ścisły związek między spożyciem węglowodanów a poziomem serotoniny w mózgu. Węglowodany występują w dwóch postaciach: jako cukry - węglowodany proste oraz jako skrobie, czyli złożone. Wszystkie węglowodany proste, z wyjątkiem glukozy, są słodkie i wykorzystuje się je do nadawania smaku wielu potrawom. Cząsteczki glukozy, połączone w [...]
[...] białka • mleko— 1-3% białka • warzywa, ziemniaki i owoce — 1-3% białka Białka niepełnowartościowe: • groch, fasola, soja, bób, soczewica — 20% białka • pieczywo, mąka, makarony, kasze — 8-13% białka Dla kulturysty ważącego np. 80 kg i trenującego 5-6 razy w tygodniu potrzeba około 140g proteiny dziennie. Nie zawsze taka ilość znajduje się [...]