Ok dzięki, a jaki smak z mąk które mogę wybrać jest najbardziej podobny do pszennej? Pytam, bo te gofry zwykłe bardzo mi smakują i chciałbym zrobić coś bardzo podobnego i dietetycznego:]
Mam te zatyczki przypominające plastelinę. Świetnie dopasowują się do ucha i woda na pewno nie dostanie się do środka. Ja kupiłam w aptece, firma chyba amerykańska -mak, makon nie wiem ,jakoś tak.
niewme co wy macie za problemy !!! ja pilem extensora nei raz ! on jest bezsmakowy pilem zarozno z woda jak i mlekie idiz sie przwyczajic do smaku jak nie to zawsze mzoesz dodac kakao is mak lepszy 1! lub wymieszac w kubusiu :D
[...] wąski wiszący worek- czyli worek thaibokserski. Wypełnij go czymś ciężkim i dość twardzym (oczywiście z umiarem). U nas w klubie są worki wypełnione pociętymi na drobny mak odpadami gumowymi. I takie wypełnienie polecasm najbardziej. Górną część worka możesz wypełnić czymś trochę bardziej miękkim, bo na ręce takie wypełnienie jest trochę za [...]
Niech zacznie się masować.Jak mu klate wypchnie i ogólnie się upasie to nawet nie zauwazy tego dawnego brzucha.Wystarczy jak po każdym treningu bedzie robił brzuszki 3x mak.co by mu zabardzo bebzon nie sflaczał .Jeśli chodzi o miejscowe spalacze tłuszczu to jeszcze czegoś takiego nie wymyślili oczywiscie "skutecznego" Zmieniony przez - [...]
[...] tj. żelazo, cynk i wapń. Błonnik w jelicie grubym wchłania wodę. Jeżeli nie ma wystarczającej ilości wody, stolec będzie twardy i gęsty, może też powodować zaparcia. Aby maksymalizować efekty błonnika i optymalizować eliminacją produktów ubocznych przemiany materii, powinno dostarczać się przynajmniej 2 litry wody dziennie. Nagłe [...]
No ale jak moza dostac bana za cos co myslal ze jest swiezie? Samemu mi sie raz czy dwa zdarzylo odsiezyc stary temat. Widze ze problem taki sam ale w pogodni i pisaniu o swojej sprawie nie zwracam na to uwagi. Mak a co jest tu bez sensu? Czy jest sens aby aktywne byly tematy z 2002?
Rzeczywiście wałowania nie brałem pod uwagę w przedtreningówkach bo tutaj składniki są tanie a zyski wysokie. Poza tym jak nie działa to kosz. Wałowanie to się w białkach i aminokwasach uprawia jak mak w Kolumbii Bo tutaj jak smakuje to dobre jest-takie d****ne podejście
Jeden produkt w skali całej diety, który będzie trochę bardziej przetworzony nie zrobi różnicy. Jednak większość lub nawet wszystkie źródła węglowodanów mocno przetworzone już będą miały wpływ np. gospodarkę hormonalną i wrażliwość insulinową. Warto więc zwracać na to uwagę w ogólnym pojęciu diety, a niekoniecznie jednego okazyjnie zjedzonego [...]