Nogi 1.Przysiad tylny 3x10 30,35,40kg 2. Wykroki 20mx3 cc,cc,2kg 3.Przysiad klasyczny z Kettlem 3x12kg 4.Uginanie nóg na maszynie w leczeniu 3x12p 16kg 5. Podnoszenie bioder ze stopami na pilce 3x10p potem odżywka z malinami A potem lunch biznesowy polecam ARARAT w Zielonce ul. Wolnosci2 przy głównej ulicy. Gruzińska prawdziwa kuchnia, chachapuri [...]
Redukcja dzień 47 A więc wpiska z wczoraj. Treningu nie było, bo obudziłem się o 12, zjadłem śniadanie i leciałem do pracy %-) Dieta była tylko trzymana do śniadania, później jadłem to co mi kucharz/kucharka w restauracji przygotowała i pomiędzy posiłkami wpadły jeszcze 3 lody %-) Myślę, że w 2000 kcal się zmieściłem ;-)
[...] pike na trx 4x10 pike na trx # treningowo - w porządku. progres był, zapas jest tu praktycznie wszędzie, więc tak to lubię i tak to mogłoby być zawsze. paszowo - niestety kucharz ze mnie marny. nie wyszedł mi dziś omletowy eksperyment kulinarny. mianowicie testowałam dziś po raz pierwszy mąkę kokosową, którą dodałam do jaj przeznaczonych na [...]
Wietnamczyka z pierwsze reki przygarnąłem i kreci wzorki nie świruje sam ,nie wiesz ze w wakacje pracowałem jako kucharz haha a tak jakos lepij /latwiej wchodzi szamka Pewnie nakręcimy jakis film dramatyczno -komediowy (jak jest cos takiego) tylko koluj jakeis koleżanki do podawania cieżaków zeby jakos wyglądało akcja wtedy bd ciekawsza moze [...]
piekarnik kaput%-) ( PrzeGibon aka Kucharz-Destruktor go ponoc załatwił odmownie %-) tak twierdzą domownicy %-) ja to widze inaczej %-)) proteiny tez brak(ni ma kasy%-) ) Zmieniony przez - PrzeGibon w dniu 2012-02-21 22:35:23
Amido jesteś kucharzem? Też zawsze mnie ciągnęła kuchnia i napiszę, ze Ci zazdroszczę tego zawodu. Fajna sprawa ale wiadomo czasochłonna. Kucharz ma tak samo fajnie jak muzyk! Gdy inni się bawią to oni muszą pracować!
[...] co na zimno moge zjesc w ciagu dnia w pracy, bo nie ma za bardzo mozliwosci podgrzac zarcia a teraz przy obecnych temp. to prawie jak z lodowki bym wyciagnał i jadl %-) ciezko juz teraz mi wchodzi mieso na zimno... musze jeszcze przejzec i cos poszukac z bloga K_PS bo to kucharz magik ;-) patrzac na jego temat i te pysznosci wszystkie :-))
[...] proces, a nie cel sam w sobie,statyczny stan.Większość tzw.mistrzów z klatek za 20 lat będzie schorowanymi połamańcami którzy będą zapamiętani tylko w archiwalnych filmikach na youtubie.To tak jak w kuchni- mistrzem jest kucharz,reszta kuchcików to często b.utalentowani,ale tylko rzemieślnicy. B.L.był mistrzem,proste jak obręcz