Jutro od rana startuję z produkcją konfitur: http://kucharz.wieszjak.pl/konserwowanie/319129,Konfitury-slodzone-stewia-przepisy.html - taki przepis wynalazłam i on do mnie przemawia, krótko i na temat :-P
[...] robiony na poczekaniu. dziś wolę iść chyba na steka sirloin. na co jeszcze mam ochotę to tepanyaki (dla piki to wytłumaczę tak: to tak jak byś poszedł do swojej mordowni i kucharz by Ci Twojego mielonego przy stole smażył), jakiś konkret sushi bar z tym że sushi jest drogie (nawet w asdzie), kiedyś było dużo tańsze, a tego żeby się najeść [...]
Master Chef emitowany jest z opóźnieniem. Może usłyszał od Francuza "Z Ciebie jest dupa a nie kucharz, oddawaj fartucha!" i mu się odechciało robić fotek? Dowiemy się w niedzielę czy tam sobotę \-)
Testy będą wszystkie działamy z każdej firmy. Proch kosztuje grosze. To fakt, tylko zeby kucharz jeszcze sypal tyle ile wypada. To ze cos tanie, nie oznacza, ze ktos jeszcze nie przytnie bardziej. Zmieniony przez - mm1986 w dniu 2014-08-02 16:26:28
Ja dziś w mieszkaniu mam wigilie z lokatorami. Muszę coś ugotować jako nadworny kucharz. Najlepiej ryby co by białko weszło i omega. :D Moze bigos z mięsem bo to roboty przy tym nie ma.
[...] 29 stycznia 2010 Dzisiaj zamieszczę tylko ocenę, bo i z dietą i z treningiem jest cieniutko. Mianowicie dopiero wróciłem z pracy,. był taki zapieprz, że nawet pracując jako kucharz nie miałem czasu nic zjeść, tylko podjadać, żeby nie czuć głodu. Zjadłem rano owsiankę, w pracy koło 14:00 ryż z kurczakiem i teraz następnego cyca z ryżem wtryniam. [...]