czytasz to co pisze? Ne ważne czy masa czy rzeźba/redukcja - ćwiczysz w taki sam sposób. A zaczynać na masę możesz np i od 6 i na 6 kończyć Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2008-01-22 18:36:53
no chyba tak, bierzesz się za koks bez pojęcia i tak to jest, 8 miesięcy a Ty dalej zalany jak świnia,w takim czasie super forma tu powinna być nie 20%+ bf, staniesz prosto nie pod skosem i nie od lustra i niewiele lepiej niż na 1 str będzie to wyglądać. Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2014-06-14 20:42:21
patrz w skład, jeżeli widzisz, że jest tam dodatek oleju czy innych substancji, które nie koniecznie do sera pasują, to takiego produktu nie kupuj. ;-) Z tego co pamiętam szczególnie uważać trzeba na "sery" z Carrefoura, kiedyś jak chciałem tam kupić ser w kostce to nie mogłem znaleźć żadnego, który. byłby prawdziwy. %-) Zmieniony przez - Koniu151 [...]
Oliwa z oliwek otwarta stała pół roku w szafie, czy nadaje się do spożycia? jak otwarta to raczej już jest do dupy, ale sprawdź czy nie zmieniła smaku. Da się wypić a czy wartości pozostaną takie same? Nikt Ci raczej na to nie odpowie. Oliwa akurat nie należy to tłuszczów ulegających łatwo utlenieniu. Jednak pół roku to sporo. Jak chcesz to pij. [...]
jedzenie białego wielkim grzechem nie będzie, jednak są ryże wartościowsze od niego, jak choćby wspomniany basamti czy jaśminowy, nie mówiąc już o hipsterskich wynalazkach jak dziki czy czerwony. ;-) Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2015-01-23 13:35:37
wszystko zależy od tego co to dla Ciebie dobra sylwetka i co na tym sw będziesz robił. ;-) jednak w dzisiejszych czasach trening siłowy jest niezbędnym dodatkiem w zasadzie do każdego sportu. Ogólnie chodzi mi o zdrową, wysportowaną sylwetkę, nie taką typową masę. Przy wzroście 186 waże 70 kg więc coś by mięcha się przydało. Bo różnica jest [...]
Co sądzicie o mięsie mielonym z indyka z firmy INDYKPOL? Ma chyba 17g białka i 8g tłuszczu, można 1-2x w tygodniu wrzucić do diety? raczej nie ma paczkowanego, dobrego mięsa mielonego, zawsze jest jakieś ale...sprawdź skład ile tam jest faktycznie mięsa, a ile dodatków. Mięso nie jest tanie, 11zł za 500 gram a w składzie jest jedynie napisane [...]
Moim zdaniem, po tym co ostatnio czytałem, najważniejsze, aby taki olej był nierafinowany, bo rafinowanym to bliżej do diesla, aniżeli do czegoś spożywczego, to ile chemii jest w tym wszystkim co w sklepach dostępne to jakaś tragedia. Z kolei oleje rzepakowe tłoczone na zimno to praktycznie najzdrowsze tłuszcze dla osób w Polsce. Co do samego [...]
przeczytaj jeszcze raz założenia CKD, masz tam hiit? nie jesteś gotowy od teoretycznej strony, a co dopiero mówić o praktycznej. Przytnij trochę węgli z obecnej diety, lub zrezygnuj z nich w dni nietreningowe, do ckd wróć za parę lat, teraz na 99% spieprzysz i trening i ładowania, a co za tym idzie cały system. pzdr/ Zmieniony przez - Koniu151 w [...]
zestaw konkretny(w końcu sam montowałem ) więc radzę się postarać, za byle co nie oddamy najwyższej nagrody jaka była do tej pory w konkursach na sfd. pzdr/ Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2011-10-05 21:42:21
Witam. Mam pytanie dotyczące mojego śniadania. Zupa mleczna: Kasza jaglana 100g Jeden banan Kilka rodzynek i żurawiny Szklanka mleka Moje pytanie jest następujące, czy takie śniadanie jest zdrowe dla mojego organizmu, mój kolega mówi, że to jest bomba węglowodanowa i do tego koniecznie musi być jakieś białko i tłuszcze, żeby to zbilansować, bo [...]
po tygodniu to można sobie spadek wody oceniać. ;-) No chyba że ktoś dobrze liczy to i utrate tkanki tłuszczowej obliczy :) obcięcie 3500 kcal = 0,5kg spalonego tłuszczu Ale samo spojrzenie na wagę, że coś idzie w dół, motywuje ludzi mimo wszystko do działania
NUTRIFARM dobrze by było jak by hasło było generowane na stronie z pytaniem po udzieleniu odpowiedzi. btw rzuć okiem na to co napisałem w usuniętym poście w pyt do testu. pzdr/ Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2011-02-01 20:34:51
w laptopie zupełnie inaczej pisze się niż na zwykłej, zwykla jakas taka toporna i "rozjechana". to co strzelałeś? pzdr/ Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2011-03-03 19:55:39