[...] przetworów, gdzie cukier służy jako środek konserwujący, dlatego należy wystrzegać się produktów zawierających cukier ukryty pod różnymi nazwami: syrop glukozowy, sacharoza, karmel. Jeśli czujesz, że musisz zjeść coś słodkiego, spróbuj zastąpić słodycze surową marchewką, która wyrównuje poziom glukozy we krwi szybciej niż oczyszczone [...]
[...] żółcień chinolinowa, dla smaku kiwi winogrono – zieleń pistacjowa, dla smaku blue sky – błękit brylantynowy, dla smaku czarna porzeczka lemon – wyciąg z czarnej marchwi, karmel w proszku), ekstrakt z żeń-szenia Panax ginseng DER 4:1, ekstrakt z cytryńca chińskiego Schisandra chinensis standaryzowany na 2% schizandryn, ekstrakt z czarnego [...]
Tutaj podaje kilka ciekawostek dla stołujących się w Mcdonald'sie i KFC może to komu się przyda Kcal Białko (g) Węglowodany (g) Tłuszcz(g) BIG MACTM 486 25,2 42,8 23,8 McCHICKENTM 395 16,7 42,3 17,7 McROYALTM 512 29,9 36,7 27,3 FISH [...]
[...] soku czerwonego buraka w proszku, barwniki Dotyczy tylko smaku: 1-waniliowego, 2-biała czekolada, wanilia, 3-czekoladowego, 4-kremowe ciasteczko, 5-sernik z truskawkami, 6-karmel, 7-mango gruszka, 8-malina, 9-biała czekolada kokos, 10-kokos, 11-guma balonowa. *W zależności od smaku. Szczegóły w tabeli z Wartościami odżywczymi ** E104 może mieć [...]
[...] kwas cytrynowy o smaku truskawkowym, karboksymetyloceluloza (substancja zagęszczająca), sukraloza (substancja słodząca), barwniki: koncentrat soku buraczanego, beta karoten, karmel E150c, ryboflawina E101 – użyte w zależności od smaku. Zawiera substancje słodzące. ZALECANE PORCJOWANIE 1 porcję produktu wymieszać z 200-300 ml wody lub [...]
[...] buraka, dla smaku waniliowego, bananowego - beta karoten, dla smaku czekoladowego - kakao, dla smaku jagodowego - ekstrakt z czarnej marchwi, indygotyna, dla smaku karmelowego - karmel w proszku. ZALECANE PORCJOWANIE Spożyć 1 porcję produktu (30 g) wymieszaną z 250 ml wody lub mleka. Nie przekraczać maksymalnej ilości 3 porcji produktu [...]
[...] (w smaku czekoladowym), aromat, karboksymetyloceluloza (substancja zagęszczająca), sukraloza (substancja słodząca), barwniki: koncentrat soku buraczanego, beta karoten, karmel E150c, ryboflawina E101 – użyte w zależności od smaku. Zawiera substancje słodzące. ZALECANE PORCJOWANIE 1 porcję produktu (30 g) wymieszać z 200-300 ml wody lub [...]
[...] kwas cytrynowy o smaku truskawkowym, karboksymetyloceluloza (substancja zagęszczająca), sukraloza (substancja słodząca), barwniki: koncentrat soku buraczanego, beta karoten, karmel E150c, ryboflawina E101 – użyte w zależności od smaku. Zawiera substancje słodzące. Sposób użycia: 1 porcję produktu wymieszać z 200ml – 300ml wody lub odtłuszczonego [...]
[...] kwasowosci (kwas cytrynowy2,3,7,16), sól5, substancja przeciwzbrylajaca (dwutlenek krzemu), substancja słodząca (sukraloza), barwniki (karoteny1,4,7,13,15,16,18,19,20, karmel amoniakalny4,8,9,10,11,19). Wartości odżywcze mogą się nieznacznie od siebie różnić ze względu na smaki. ZALECANE PORCJOWANIE Zmieszać 1 miarkę proszku (30 g) z 200 ml [...]
[...] stacków etc...) Inne uwagi To lecimy Baton Booster truskawka Smak - 6 Konsystencja - stała dzialanie - ---------- inne uwagi - smaki bardzo dobre najlepsze to truskawka i karmel , przydaje sie jesli najdzie raz na jakis czas chęc na cos dobrego i przy okazji pozytecznego Red Faster ananas Smak - 6 Konsystencja - 6 Dzialanie - 5 Inne uwagi - [...]
[...] (substancja zagęszczająca), barwniki: b-karoten (w smaku waniliowym, bananowym), wyciąg z buraka (w smaku truskawkowym), czerwień koszenilowa (w smaku czekoladowym), karmel w proszku (w smaku karmelowym). ZALECANE PORCJOWANIE 1 porcję produktu (30 g) wymieszać z 200-300 ml wody lub odtłuszczonego mleka. Spożywać do 3 razy dziennie. Nie [...]
[...] smakach Vanilla-Carmel oraz Strawberry-Crisp. Idealny jako posiłek po treningu, w szkole, pracy czy w podróży, a także jako przekąska pomiędzy posiłkami. Smaki: wanilia-karmel, truskawka Wszystkie produkty Mr. Big wytwarzane są w Niemczech zgodnie z najbardziej rygorystycznymi wymogami jakościowymi obowiązującymi w tym kraju. Ich jakość, [...]