1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów [...]
1. Izolat serwatki wykorzystywany do produkcji odżywek Olimp'a to najwyższej jakości opatentowany ISO.Chill(tm). Pozyskiwany jest metodą podwójnej filtracji w niskich temperaturach co sprawia, że jest bardzo wysoko biodostępny. 2. Gainer MCT 21% białka Kreanabol 25% białka Super Whey Gainer 4000 30% białka Top Mass 43% białka Profi Whey Mass [...]
odp 1). Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
1. Izolat serwatki wykorzystywany do produkcji odżywek Olimp'a to najwyższej jakości opatentowany ISO.Chill(tm). Pozyskiwany jest metodą podwójnej filtracji w niskich temperaturach co sprawia, że jest bardzo wysoko biodostępny. 2. Gainer MCT 21% białka Kreanabol 25% białka Super Whey Gainer 4000 30% białka Top Mass 43% białka Profi Whey Mass [...]
1.) Izolat serwatki wykozystywany do produkcji odzywek OLIMP to ISO.Chill(tm) jest to symbpl najwyższej jakości, jest on oczywiście opatentowany, pozyskiwany w niskich metotą tak zwanej podwojnej filtracji co daje i sprawia go biodostępnym. 2.) Gainer MCT 21% białka Kreanabol 25% białka Super Whey Gainer 4000 30% białka Top Mass 43% białka [...]
1. Izolat serwatki wykorzystywany do produkcji odżywek Olimp'a to najwyższej jakości opatentowany ISO.Chill(tm). Pozyskiwany jest metodą podwójnej filtracji w niskich temperaturach co sprawia, że jest bardzo wysoko biodostępny. 2. Gainer MCT 21% białka Kreanabol 25% białka Super Whey Gainer 4000 30% białka Top Mass 43% białka Profi Whey Mass [...]
1. Izolat serwatki wykozystywany do produkcji odzywek OLIMP to ISO.Chill(tm) jest to symbpl najwyższej jakości, jest on oczywiście opatentowany, pozyskiwany w niskich metotą tak zwanej podwojnej filtracji co daje i sprawia go biodostępnym. 2. Gainer MCT 21% białka Kreanabol 25% białka Super Whey Gainer 4000 30% białka Top Mass 43% białka [...]
1. Izolat serwatki wykozystywany do produkcji odzywek OLIMP to ISO.Chill(tm) jest to symbpl najwyższej jakości, jest on oczywiście opatentowany, pozyskiwany w niskich metotą tak zwanej podwojnej filtracji co daje i sprawia go biodostępnym. 2. Gainer MCT 21% białka Kreanabol 25% białka Super Whey Gainer 4000 30% białka Top Mass 43% białka [...]
1.CITRULLINE MALATE- jabłczan cytruliny Większość energii niezbędnej do zabezpieczenia energetyki wysiłku i anabolizmu białek mięśniowych dostarcza metabolizm tlenowy. Dlatego też składniki pokarmowe, usprawniające metabolizm tlenowy ułatwiają rozwój zdolności wysiłkowych i masy mięśniowej. Niedawno zaobserwowano, że szczególnym tego typu [...]
1) Jest to ISO.Chill(tm). Pozyskuje się go metodą podwójnej filtracji. w niskich temperaturach co czyni go wysoce biodostępnym, zawiera wyjątkowo niską ilość tłuszczy i węglowodanów oraz wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz laktoferynę. 2) Gainer MCT 21% [...]
1. Izolat serwatki wykozystywany do produkcji odzywek OLIMP to ISO.Chill(tm) jest to symbpl najwyższej jakości, jest on oczywiście opatentowany, pozyskiwany w niskich metotą tak zwanej podwojnej filtracji co daje i sprawia go biodostępnym. 2. Gainer MCT 21% białka Kreanabol 25% białka Super Whey Gainer 4000 30% białka Top Mass 43% białka [...]
1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów [...]
]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z [...]
1. Izolat białek serwatkowych "ISO.Chill(tm)"(nazwa patentowa) jest uzyskiwany w procesie wymiany jonowej,w wyniku czego otrzymany WPI to produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających beta laktoglobuliny, alfa laktoalbuminy, [...]
1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów [...]