SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

helios opinie

  • DB Pharma HELIOS (opinie)

    Temat
    Doping

    Witam. Na rynku podobno pojawił juz sie nowy spalacz tłuszczu helios. Jest to mieszanina clenu z johimbiną wstrzykiwana podskórnie domiejscowo. 100ml kosztuje ok 220zł. Ponoć rewelacja... Czy ktos z Was to testował? Jakie rezultaty, jaka skutecznośc w proównaniu z efką i innymi clenami, jakie korzyści płyną z akurat takiego sposobu administracji, j

    Odpowiedzi: 51 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2008-02-03 17:17:41 Liczba szacunów: 11
  • Helios 100ml & 10ml - opinie (temat zbiorczy)

    Temat
    Doping - zdjęcia

    1ml = 40mcg clenu + 5,4mg yohimbiny

    Odpowiedzi: 47 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-04-29 08:59:35 Liczba szacunów: 2
  • Helios zdrowy czy nie? prosze o opinie ,fakty.

    Temat
    Doping

    Witam czy Helios po iniekci podskórnej ,działa lub ingeruje w ludzki układ hormonalny,genetyczny,krew?itd. Dzięki i pozdrawiam .

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 695 Data: 2017-11-23 10:43:44 Liczba szacunów: 0
  • Helios Db Pharma

    Post
    Doping
    PRO

    Powinno dać jakiś efekt, a jaki to przywal i skrobnij opinię będzie dla innych ;-) Sporo zalega fatu, Helios solo będzie szedł..? Pytam bo sporo osób przy "dramatycznych" przypadkach dorzuca T3 i kosi niemiłosiernie wszystko co żółte pod skórą %-)

    Odpowiedzi: 159 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-09-16 15:00:29 Liczba szacunów: 1
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    ) wśród znajomych też nie słyszałem o tej oxie złych opinii.. a forum to forum.. osobiscie nie jadlem, ale z tych orali z nexiuma co szły to zlego slowa nie powiem ;-) meta wino clen sprawdzone, tak samo clen DB tez bardzo oki, ale to juz opinie wyzej jak widac potwierdzaja, helios jedynie nie dla mnie.. po joszce mam dziwne takie.. takie tam %-)

    Odpowiedzi: 58349 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-12-03 01:20:50 Liczba szacunów: 2
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    Testy genamed kozak Genamed deka - w środku deka Master e nexium kozak Master p Genesis kozak Helios DB kozak Tren a andro zero działania Tren e Genesis dobry Wino Genesis dobre Meta genamed chłopaki puchna więc działa Tyle z ostatniego czasu Pozdro panowie Zmieniony przez - dmq92 w dniu 2016-10-15 12:17:47 Zmieniony przez - dmq92 w dniu 2

    Odpowiedzi: 58349 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-10-15 16:29:19 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    helios db pharma i fragment hgh peptyd - opinie panowie?

    Odpowiedzi: 58349 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-09-02 00:26:44 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    Jest jeszcze dostępny clen z DB czy tylko Royal? I jeśli Royal to jakie opinie? Z tych DB. DB ma spory arsenał jeśli chodzi o redukcję - clen tabs, helios inj, yoha tabs, meridia tabs, deoxy inj, phospha inj. Wszystko dostępne.

    Odpowiedzi: 58349 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-08-14 09:08:02 Liczba szacunów: 2
  • Dyskusje o żarciu, treningu i innych czynnikach przełamujących stagnację

    Post
    Doping

    z prawie zerowy a tam ciagle siedzi. A jesli tak czy dalo by rade jak bym sam joszke z sola fizjologiczną wymieszal i sobie w brzuch wstrzykiwal? Mam sprawdzona w prochu, ale zawsze mieszam z wodą i do pyska a naszlo by mnie zeby ala helios z tego zrobic. Dalo bu rade tak? to chyba obstukane opinie bo sa inne srodki co dzialaja miejscowo napewno

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-12-21 19:00:14 Liczba szacunów: 1
  • Dyskusje o żarciu, treningu i innych czynnikach przełamujących stagnację

    Post
    Doping

    Jak łykacie clena? Na czczo czy po posiłku? łykam go zwykle 2x40mcg po posiłku godzinkę, a 1-2h potem kolejne 2x40mcg, ale mam czasami wrażenie że 1h po posiłku jakoś po gorzej się wkręca. być może jest to związane z jedzeniem i że wolniej się rozkręca, ale poznałbym też wasze opinie. Telepać telepie, czuć go dobrze, ale zastanawia mnie ten posiłek

    Odpowiedzi: 28992 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2018-12-11 10:18:24 Liczba szacunów: 1
  • Polskie Realia, Co warto brac a czego nie!!!

    Post
    Doping

    ori to nie jest przynajmniej w tym przedziale cenowym ,działa ciśnienie wymknęło mu sie spod kontroli. tren acetat alchemia vast pharma działa, geneza słyszałem że ktoś miał fejka ze znajomych fox labs działał. clen chińczyk, helios db pharmy z yohą działają. Opinie środków są oparte w duśej częsci na wywiadzie środowiskowymś masteron razak oki

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-02-19 10:43:21 Liczba szacunów: 0
  • CHCE SPAMOWAĆ PRZEZ LAT WIELE, RAZEM Z WAMI PRZYJACIELE !

    Post
    Inne dyscypliny

    http://www.helios.pl/21,Rzeszow/BazaFilmow/Szczegoly/film/2570/Jack-Strong był ktoś? wybiera się może? jakieś opinie?

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-02-10 23:52:29 Liczba szacunów: 0
  • [SPAM] Moc, masa i kiełbasa, w damskich ciuszkach Dream se hasa

    Post
    Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

    ającej lipolizę właśnie z tych newralgicznych miejsc? Z tego co czytałem dla zwiększonej skuteczności w izolowaniu obszarów można jeszcze mieszać ją z jakimś specyficznym kremem i wcierać w skórę, a tak jeszcze mi się przewinęło kiedyś w dzienniku pitbulla na body-factory że helios działa najsilniej w miejscach w które się go aplikuje. Co sądzisz?

    Odpowiedzi: 3001 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-11-28 18:38:28 Liczba szacunów: 0
  • VLCD-Grupa wsparcia vol.2

    Post
    Doping

    Nie spotkałem się nigdy z tym żeby ktoś brał Clen na VLCD. Widziałem za to opinie gdzie ktoś pisał w tym temacie, iż po zazyciu Clenu niemal się przekręcił :P Rozumiem zatem że helios także odpada? Eltoro-a może wizyta u lekarza po receptę na coś nasennego, np NASEN? Zmieniony przez - Książę-Jaśniepan w dniu 2016-04-08 13:28:01

    Odpowiedzi: 3371 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-04-08 13:26:50 Liczba szacunów: 0
  • VLCD-Grupa wsparcia vol.2

    Post
    Doping

    e spotkałem się nigdy z tym żeby ktoś brał Clen na VLCD. Widziałem za to opinie gdzie ktoś pisał w tym temacie, iż po zazyciu Clenu niemal się przekręcił :P Rozumiem zatem że helios także odpada? Eltoro-a może wizyta u lekarza po receptę na coś nasennego, np NASEN? Zmieniony przez - Książę-Jaśniepan w dniu 2016-04-08 13:28:01 dlaczego?? ja za półt

    Odpowiedzi: 3371 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-04-08 21:44:50 Liczba szacunów: 0
  • POLSKIE REALIA-czyli co warto brać vol 6

    Post
    Doping

    Witam jadę teraz trene E 200mg w2d propa 100mg e2d i ture 45mg ed z Bioniche cykl kosa naprawdę dobre środki ale zastanawiam się czy warto by było dodać do tego jeszcze clena i zastanawiam się nad środkiem o nazwie Helios firmy DB Pharma. Nie miałem nigdy styczności z clenem ini ani z yochambine jakie wasze opinie brał ktoś?

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-10-12 13:23:18 Liczba szacunów: 0
  • POLSKIE REALIA-czyli co warto brać,vol 4

    Post
    Doping

    Tka nisko DB Pharme nowa ustawiasz? Nie tak nisko bo wiem, iż clen, viagra 100mg, cialis 25mg, dnp 100mg, helios, prop i tren działają bdb, jednak przy podanych labach do wyboru takim schematem bym się kierował osobiście. Gdybym któryś lab miał pominąć napisałbym to, a nie pominąłem żadnego. panowie tura balkana jedzona u kogoś na siłowni? jakieś

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-03-03 13:26:32 Liczba szacunów: 0
  • PL Realia - czyli co warto brać

    Post
    Doping

    W jakie orale na moment obecny celować (rozchodzi mi się głównie o turke). Nexium potwierdzene badaniami, trzyma stezenie. Z innych tur na pewno smialo celowac mozna w Genameda, Vertexa, Ions, Vermodje,... Witam Panowie ktos wbijal ostatnio lub aktualnie leci One-rip Nexium ? Trena ace Nexium ? Master Vertex ? Helios db pharma ? jak obecnie te

    Odpowiedzi: 2075 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2019-03-04 23:47:48 Liczba szacunów: 0