SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

guma arabska

  • [...] kruche 65% (mąka kukurydziana, tłuszcz roślinny palmowy nieuwodorniony, skrobia kukurydziana, substancja słodząca: maltitol, koncentrat białek serwatkowych , stabilizator: guma arabska, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, substancja słodząca: sukraloza, skrobia ziemniaczana), nadzienie o smaku waniliowym [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 2082 Data: 2017-11-14 13:18:49 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Muscletech - Cell-Tech

    Temat
    Muscletech

    [...] kwas alfaliponowy, kwas cytrynowy - regulator kwasowości, krzemian wapnia - substancja przeciwzbrylajaca, mieszanka żywic naturalnych (modyfikowana skrobia spożywcza, guma akacjowa, dwutlenek tytanu, fosforan triwapniowy, guma ksantanowa, kwas cytrynowy) dla smaków: wieloowocowego i pomarańczowego, aromaty guma arabska, barwniki: E102 dla [...]

    Odpowiedzi: 18 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2006-12-08 13:22:43 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] sodu, mono- i diglicerydy, fosforan dipotasowy, lecytyna sojowa, tokoferole), lecytyna, cynamon, białko z siemienia lnianego, sól, zmielone nasiona chia, mieszanka gum (guma celulozowa, guma ksantanowa, karagen), guma arabska, sukraloza. Zalecane porcjowanie Między posiłkami: rozpuść maksymalnie 1 miarkę Gold Standard Gainer między posiłkami [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 4598 Data: 2016-10-27 10:58:27 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] sodu, mono- i diglicerydy, fosforan dipotasowy, lecytyna sojowa, tokoferole), lecytyna, cynamon, białko z siemienia lnianego, sól, zmielone nasiona chia, mieszanka gum (guma celulozowa, guma ksantanowa, karagen), guma arabska, sukraloza. http://www.sfd.pl/sklep/images/g/636147127699563794.jpg ZALECANE PORCJOWANIE Między posiłkami: rozpuść [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 1977 Data: 2016-12-07 11:15:19 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] Amino Shake Xplode Powder®. Składniki: 80% hydrolizat białek serwatkowych (z mleka), aromaty; olej ze średniołańcuchowymi kwasami tłuszczowymi, substancje zagęszczające - guma arabska, guma ksantanowa, sól sodowa karboksymetylocelulozy; emulgator – lecytyna sojowa; substancja przeciwzbrylająca – fosforan wapnia; regulator kwasowości – kwas [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 3439 Data: 2015-03-09 21:39:31 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] mieszanka aminokwasów w wolnej formie AMINOFIT (kwas β-metyloguanidynooctowy, l-lizyny, l-leucyna), mieszanka stabilizująco-dyspersyjna AXT-Stabil2 (olej palmowy trans-free, guma arabska, guma celulozowa, estry i poliglicerole kwasów tłuszczowych), LIPID Complex LIPOMAX, (średniołańcuchowe kwasy tłuszczowe z kokosa, lecytyna), nasiona maku, [...]

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 9133 Data: 2012-06-14 14:37:00 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Białko z Decathlona i Ostrovit

    Temat
    Odżywianie i Odchudzanie

    Co lepsze? i jak z wchłanianiem ale białko z decathlona ma lepszy skład niż taki z Ostrovitu Skład tego Ostrovita Koncentrat białek serwatkowych z mleka Kakao , dekstroza, guma ksantanowa naturalny aromat czekoladowy , kwas jabłkowy kwas cytrynowy sól subtancja zagęszczająca guma arabska barwnik karoteny karmel amoniakalny kompleksy miedziowe [...]

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 738 Data: 2019-05-24 17:30:28 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] ENERGY PUMP MATRIX 2 , aromaty, kwas jabłkowy, kwas cytrynowy - regulatory kwasowości (dla smaków: pomarańczowy, cytrynowy), dwutlenek krzemu - substancja przeciwzbrylająca, guma arabska - zagęstnik, aspartam, acesulfam K, sukraloza, cyklaminian sodu - substancje słodzące, barwniki: E 142 (dla smaku jabłkowego), E 110 (dla smaku pomarańczowego), [...]

    Odpowiedzi: 37 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-06-26 01:08:59 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Bolero - Isotonic

    Temat
    BOLERO

    [...] trisodowy; środek wypełniający: maltodekstryna; sole mineralne: chlorek sodu, siarczan magnezu, chlorek potasu; monoazotan tiaminy (witamina B1); substancja zagęszczająca: guma guar, guma arabska; substancje słodzące: acesulfam K, sukraloza, glikozydy stewiolowe (ekstrakty stewii), aromaty: aromaty naturalne; substancja przeciwzbrylająca: [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 2589 Data: 2016-09-01 21:41:19 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] regenerację tkanek i włókien mięśniowych. Składniki: hydrolizowana skrobia kukurydziana, dekstroza, monohydrat kreatyny, L-leucyna, L-walina, L-izoleucyna, stabilizator: guma arabska, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, aromat, substancja słodząca: sukraloza. Zalecane porcjowanie Wymieszaj 40 g (5 miarek) z 300 – 500 ml wody. Stosuj 1 porcję [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 1020 Data: 2019-09-05 13:03:18 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] białek serwatkowych (zawiera lecytynę sojową), kakao,mieszanka oleju palmowego, syropu glukozowego i białek mlecznych, błonnik pszenny (nie zawiera glutenu), stabilizatory: guma arabska i guma ksantanowa, aromat, kolostrum (40 % imunoglobulin), substancja przeciwzbrylająca dwutlenek krzemu, chlorek sodu, substancja słodząca sukraloza, glikozydy [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 2291 Data: 2016-11-09 16:23:23 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Bolero - Bolero

    Temat
    BOLERO

    [...] sukraloza, glikozydy stewiolowe (ekstrakty stewii), regulator kwasowości: cytrynian trisodowy; substancja przeciwzbrylająca: fosforan trójwapniowy; substancja zagęszczająca: guma guar, guma arabska; kwas L-askorbinowy (witamina C); barwnik: koncentrat barwiący z marchwi. Sposób użycia Rozpuść saszetkę w 1,5L wody, wstrząsnąć. Dla uzyskania [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 2404 Data: 2016-09-01 21:45:38 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Bolero - Ice Tea

    Temat
    BOLERO

    [...] sukraloza, glikozydy stewiolowe (ekstrakty stewii), regulator kwasowości: cytrynian trisodowy; substancja przeciwzbrylająca: fosforan trójwapniowy; substancja zagęszczająca: guma guar, guma arabska; kwas L-askorbinowy (witamina C). Produkt nie zawiera glutenu. Sposób użycia Rozpuść saszetkę w 1,5L wody, wstrząsnąć. Dla uzyskania delikatniejszego [...]

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 2380 Data: 2016-09-01 21:37:14 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] (maltitol), hydrolizowane białko pszeniczne (gluten), mąka owsiana (gluten), białko sojowe, posypka bez cukru (6%) , oliwa z oliwek, olej kokosowy, substancja zagęszczająca (guma arabska), substancje spulchniające (kwaśny winian potasu, wodorowęglan sodu), aromat. Zalecane porcjowanie Pyszna przekąska o każdej porze dnia. [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 311 Data: 2019-10-25 08:36:43 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • bialko -ocena

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    [...] mieszanka aminokwasów w wolnej formie AMINOFIT (kwas β-metyloguanidynooctowy, l-lizyny, l-leucyna), mieszanka stabilizująco-dyspersyjna AXT-Stabil2 (olej palmowy trans-free, guma arabska, guma celulozowa, estry i poliglicerole kwasów tłuszczowych), LIPID Complex LIPOMAX, (średniołańcuchowe kwasy tłuszczowe z kokosa, lecytyna), nasiona maku, [...]

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 1328 Data: 2012-12-26 22:48:48 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Olimp - Intra Xplode

    Temat
    Olimp

    [...] jabłkowy; diwęglan sodu, 6,4% acetylo-L-karnityna HCl, 6,4% sole wapniowe kwasu ortofosforowego, 5,6% L-tyrozyna, 5,6% L-asparaginian L-ornityny, substancja zagęszczająca – guma arabska; 3,3% ekstrakt z korzenia buraka (Beta vulgaris L.), aromaty, emulgator – lecytyny (z soi); substancje słodzące – acesulfam K, sukraloza; barwniki – karoteny [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 2261 Data: 2017-02-23 11:08:45 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Ile gram Bolero będzie obojętne dla zdrowia

    Temat
    Szybkie pytania bez logowania

    Witam. Zakupiłem Bolero Sticks, które w jednej saszetce zawierają 3 gramy proszku. Wiem, że są też użytkownicy 9 gramowych pojedynczych Bolero. Oto skład Bolero: KWASY: KWASEK CYTRYNOWY, KWAS JABŁKOWY; WŁÓKNO INULINOWE; AROMATY; SUBSTANCJE SŁODZĄCE: ACESULFAM K, SUKRALOZA, GLIKOZYDY STEWIOLOWE; REGULATOR KWASOWOŚCI: CYTRYNIAN SODU, KWAS [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1052 Data: 2021-10-26 12:41:09 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] cytrusowe, nikotynamid - niacyna, selenin sodu, cyjanokobalamina - wit. B12, chlorowodorek pirydoksyny - wit. B6, kwas pteroilomonoglutaminowy - folian), aromaty, guma arabska: substancja zagęszczjaca, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, cytrynian sodu, substancje słodzące: acesulfam K, sukraloza, barwniki: ryboflawina (dla smaku [...]

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 15056 Data: 2010-09-28 00:26:56 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] kwasowości: cytryniany sodu, kwas jabłkowy, kwas cytrynowy; 11% DL-jabłczan-L-cytruliny, 10% L-glutamina, aromaty, substancje słodzące: acesulfam K, sukraloza; stabilizator: guma arabska; Witamina C (kwas askorbinowy). Zalecane porcjowanie 1-2 porcje dziennie. Przed posiłkiem lub treningiem oraz po treningu. 1 porcja = 10 g proszku (1 miarka). [...]

    Odpowiedzi: 0 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2019-10-02 08:09:06 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • /SFD/Images/2016/6/7/6d33c450f9754758b9f6daa94b7b341e.jpg Opis z 1000 mg L-KARNITYNY 22 Składniki aktywne Kompleks przeciwutleniaczy RAGING BLOOD STRONG to mocno uderzający, starannie zaprojektowany produkt przedtreningowy, formuła „pre-cardio” z 22 sprawdzonymi i popularnymi składnikami aktywnymi. Składniki zostały tak dobrane, aby [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 2346 Data: 2016-06-07 20:07:44 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)