[...] wnioski, a czasem po czasie wraca i zadaje coraz trudniejsze pytania, a te - zmuszają do myślenia i szukania po źródłach nawet doświadczonych moderatorów. Gdyby nie ten fakt, nie chciałoby mi się tutaj siedzieć, a tak korzyść jest dwustronna i mam wrażenie że i sam się przy okazji rozwijam Zmieniony przez - faftaq w dniu 2011-08-27 22:54:35
faftaq mi głównie o białeczka chodzi bo tez mam zamiar zamawiac coś, potreningówke myśle ze też by sie sprzydała, a najbardziej to ceny mnie intreresują
PK_Kaczor - skład wpc protein plus raczej się nie zmienił, inny jest dostawca surowca no i inne są trochę dodatki smakowe. Jeśli chodzi o nowe białko to są to trzy komponenty: WPC 36% składu, kazeinian wapnia 15%, białka mleka 20% i albumina jajeczna15%. 70% białka, 14,5% węgli i 2,5% tłuszczu Zmieniony przez - faftaq w dniu 2011-08-28 21:49:38
dzięki faftaq , bo mój organizm nie toleruje jakiegos składnika białek z trec, wiec super ze zmienił sie producent i dodatki mam nadzieje ze to białko zagości na stałe w mojej suplementacji, czekam na premiere i zamawiam.
[...] opartych o proteinę serwatkową. Zerknij na skład i wartość odżywczą: http://www.sfd.pl/sklep/Fitness_Authority_Whey_Protein-opis25709.html W składzie surowcowym niby nie ma węgli, a faktycznie jest ich niemal 20%. Mało realne by była to laktoza, pewnie są dodane cukry dla poprawy smaku. Zmieniony przez - faftaq w dniu 2011-08-28 22:16:28
nie są imo za słodkie, a jestem wyczulony. Choć nie wiem czy próbowałem wersję ostateczną. Smakowo najmniej ciekawy jest kazeinian wapnia. Zmieniony przez - faftaq w dniu 2011-08-28 23:27:51
[...] będzie IMO hitem. Bo relacja cena - skład jest wyjątkowo korzystna. Smak to w wypadku tej kategorii produktów sprawa drugorzędna, ale z pewnością fakt że do wypicia nie będzie trzeba się zmuszać jak to ma miejsce przy innych preparatach potreningowych - stanowi istotny walor produktu Zmieniony przez - faftaq w dniu 2011-08-30 21:21:49
[...] bomba. białko, wegle, bcaa, beta-alanina, arginina, elektrolity, witaminy. Jak ktoś ekto skrajny - to jedyne co to sobie wegli dorzuci. Jesli chodzi o smaki białek - to nie mam wiedzy co z ciastko-karmel. ja testowałem wiśnię - więc nowy smak. dla mnie OK. Zamówię niebawem po sztuce ze smaku. Zmieniony przez - faftaq w dniu 2011-09-02 19:41:28
hehe .. no inna miarka smakowa.. to dla mnie jasne..a co do smakow.. z kazdego bedzie puszka... ale kwestia dodatkowego"zapasu" .. faftaq a jak wisnia i pomarancz oceniasz - o ile probowales.. zblizone do "oryginalu "" ??
[...] przeprowadzanych na ludziach, piszą o tym między innymi panowie Rowland i Tai z Uniwersytetu Valparais w przeglądzie wyników dostępnych badań. Mamy więc źródła w postaci badań na szczurach, które wskazują, na anaboliczny potencjał ekstraktów roślinnych i badania na ludziach które go podważają. Zmieniony przez - faftaq w dniu 2011-09-05 09:34:39
jest to izolat białek mleka - a nie serwatki, wyraźnie jest to napisane na etykiecie zawartość białka wynosi 85% w suchej masie, czyli pewnie ok 75 - 80% w masie całkowitej. chcesz - bierz gwarancji że nikt tam niczego nie odsypał / nie dosypał - oczywiście nie ma. Zmieniony przez - faftaq w dniu 2011-09-05 19:12:22
[...] na dzień dzisiejszy trudno jest wyrokować, że WPH są generalnie lepszym rozwiązaniem po treningu niż WPI czy nawet WPC. Trudno też upierać się, że na pewno nie są. Brakuje nie tylko wystarczającej ilości badań i publikacji, ale też w ramach tych już dostepnych istnieje wiele znaków zapytania. Zmieniony przez - faftaq w dniu 2011-09-06 01:08:17