Tak. W okresie po treningu weglowodany sa istotnym elementem posilku. Bez roznicy czy jest on ostatnim czy nie. Mozesz tez tak zrobic, ze dasz te welogowodany wczesniej z wpc, to dosc istotne. Zmieniony przez - domer w dniu 2010-04-17 18:46:54
Mogles edytowac zanim napisales nastepnego. Ser bialy daj poltlusty bo za malo nasyconych. Dodaj tez suplemacje n-3 i warzywa do 3 posilku. Zmieniony przez - domer w dniu 2010-04-20 16:06:40
Wrzuc cennik, zdjecia. Czy wlascicielem obiektu jest Tomasz Dembowski, ktorego nazwisko i adres widnieje na Waszej stronie w zakladce kontakt? Zmieniony przez - domer w dniu 2010-04-23 16:33:07
Jak to mozliwe, ze brakuje Ci 20% tluszczy a masz w ogolnym bilansie o 100kcal za duzo? Warzywa wszedzie gdzie mozesz. Zmieniony przez - domer w dniu 2010-04-26 19:31:01
domer: tez sie nad tym zastanawiam hehe moje "zewnetrzne" tluszcze to tylko maslo 10g i oliwa z oliwek 10g reszta z produktow, myslisz zeby dodac wiecej oleju?
domer: orzechy mam w 4 posilku, jajka na sniadanie, a ryby chce dodac w innych dniach, moze do posilku 4 dodam gotowane warzywa kalafior 100g, brokule 100g i skropie to moze olejem lnianym?
Z diety, ktora wkleiles nie wynika zebys mial takie ilosci weglowodanow w posilku. 50g pieczywa w dwoch posilkach to prawie nic. Zmieniony przez - domer w dniu 2010-04-30 10:04:02
Jak domer. Widziałem już kilka diet z tej strony i nie ma to nic wspólnego z dietą na masę/redukcją. Wiedza niektórych dietetyków pozostawia wiele do życzenia. Jak ogarniesz trochę temat, będziesz miał wiedzę większą niż Ci pseudo dietetycy. /pzdr.
nie nie , wiem ze to lipa szynki wszystkie, przewaznie jakis filet z ryby czy cos znajde, ale tak jak pisał DOmer od biedy dodam, bo nie zawsze pamiętam aby tyle tego było w domu właśnie ewentualnie ser biały i dżem dla smaku
my fault racja Domer można spróbować zmniejszyć ilośc białka do 2g i wtedy podbić ww i tłuszcze, ale gwarancji iż nie podleje nie ma żadnej Zmieniony przez - s.m.p.a. w dniu 2010-05-02 11:33:21
hmm wiec domer tlusta ryba i mieso z kurczaka przygotowane bez użycia dużych ilości tłuszczy dodatkowych, beda miały taki sam czas wchłaniania białka? pytam już z ciekawośći tylko.