SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

dlaczego

  • Kevin Levrone, transformacje i powroty

    Post
    Aktualności - Kulturystyka i Fitness
    PRO

    To jest heart rate - czyli jak napisal tetno trzyma 125-130 a nie TRT %-) ma 5 z przodu to dlaczego niby jest glupi zeby zaczac bic? Skoro i tak bil latami, wiek nie ma nic do tego, a chce robic kase i reklamowac swoja linie supli, to dlaczego nie? To jest dalekie od glupoty... Zmieniony przez - lordknaga w dniu 2016-02-23 14:29:35

    Odpowiedzi: 2546 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-02-23 14:27:37 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Kevin Levrone, transformacje i powroty

    Post
    Aktualności - Kulturystyka i Fitness
    PRO

    Swoją drogą zaskakująca sytuacja-jak dla mnie. Najpierw kilkanaście lat dyskusji,dlaczego do nas nie przyjeżdżają kulturyści pro,dlaczego w Polsce nie ma zawodów pro. A jak te marzenia się spełniają-ludzie żałują parę złotych na bilety(równocześnie są oburzeni,że stawki nagród w pro są takie niskie :) ) i jeszcze teraz to pytanie-po co Levrone [...]

    Odpowiedzi: 2546 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2016-05-18 11:30:44 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • PODSTAWY UKŁADANIA DIETY.

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    a co jeśli trenuję bardzo późno? czy jeden posiłek po treningu wystarczy? bo jesli muszą byc te dwa to musiałabym wstawać o 2 w nocy by zjeść :) czy moge dodawac do posiłów więcej warzyw i dlaczego posiłki okołotreningowe nie posiadają warzyw?

    Odpowiedzi: 614 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-09-09 11:45:29 Szacuny postu: 1 (cały temat: 0)
  • PODSTAWY UKŁADANIA DIETY.

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    Sam mieszkam na stancji. Zastanawia mnie dlaczego nie masz dostępu do piekarnika? Gotowanie na parze to piękna sprawa. Rybkę spokojnie tak się zrobi dość szybko, podobnie kuraka. Udko z kuraka spokojnie możesz gotować, pierś natomiast za sucha wychodzi. Ciężej będzie z mięsem wieprzowym i wołowym. Da się to zrobić na parze, ale sporo dłużej [...]

    Odpowiedzi: 614 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-09-24 20:34:15 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • PODSTAWY UKŁADANIA DIETY.

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    Dlaczego zakaz oleju lnianego? Jakiej firmy polecasz oliwe z oliwek?

    Odpowiedzi: 614 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-09-24 21:12:58 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • PODSTAWY UKŁADANIA DIETY.

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    Dlaczego miód czy banan odpada? Wszystko zależy od konfiguracji całości. Ja po treningu piję stak wpc+carbo+kreatyna i to dla mnie optymalny zestaw. Dwie godziny później jadam normalny posiłek. Możesz też zjeść ryż/ziemniaki z kurakiem/wołowiną/rybą. I w potreningowym posiłku chodzi o to, by jak najszybciej dostarczyć składników które pozwolą na [...]

    Odpowiedzi: 614 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-10-29 19:37:45 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • PODSTAWY UKŁADANIA DIETY.

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    Wszedłem z ciekawości, a tu proooosze... mało, konkretnie i na temat!! W dobie powszechnego analfabetyzmu na pewno się przyda Gotowy jadłospis, wyjasnienie co, gdzie, kiedy i dlaczego...BARDZO DOBRZE!! Ten posiłek na zdjęciu to co to jest? Brokuła z czym? I jak ją zrobiłaś?

    Odpowiedzi: 614 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-12-16 20:23:56 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • PODSTAWY UKŁADANIA DIETY.

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    [...] więc można mniej-więcej policzyć. Orzechy też masz paczkowane. Oliwy mierzy się na łyżki, jajka na sztuki, twaróg w kostce warzy 250-280g, na opakowaniu masz napisane. Chleb jeśli uważasz, że to razowy jest OK. Ale 99% z tego co sprzedają to biały chleb barwiony karmelami. I dlaczego nie mam jadać samego twarogu z oliwą? Jem taką kolację.

    Odpowiedzi: 614 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-12-23 19:31:55 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • PODSTAWY UKŁADANIA DIETY.

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    P-men, dlaczego możesz tylko 4 posiłki jeść? Do szkoły możesz zawsze zabrać kanapkę z pieczywa razowego, kawałka kurczaka i warzyw, do tego zjadasz kilka orzechów i masz pełnowartościowy posiłek. Na śniadanie jajka z owsianką i warzywami, do tego dodajesz tran i jest ładnie śniadanie. Obiad to powinna być kasza lub brązowy ryż i chude mięso, [...]

    Odpowiedzi: 614 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-01-23 22:57:20 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • PODSTAWY UKŁADANIA DIETY.

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    Dlaczego chcesz kupić? Masz tu masę informacji dzięki którym wiesz jak się odżywiać. TO nie takie trudne, nie trzeba dużo liczyć, wystarczy znać parę podstawowych zasad, na początku sama zmiana produktów na zdrowsze daje magiczne rezultaty. Jedz zgodnie z tym co napisałem na pierwszej stronie a efekty przyjdą na pewno.

    Odpowiedzi: 614 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-01-28 21:07:34 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • PODSTAWY UKŁADANIA DIETY.

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    A dlaczego uważasz, że redukcja? To zależy od tego ile będziesz jadł.

    Odpowiedzi: 614 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-02-01 21:50:54 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • PODSTAWY UKŁADANIA DIETY.

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    J_D, dlaczego tak wcześnie kończysz jeść? To ogromny błąd. 2 godziny przed treningiem musisz zjeść, jeśli nie możesz mięs czy jajek i kaszy/brązowego ryżu to wypij choć wheya i carbo, będziesz miał na czym trening zrobić. A ostatni posiłek jada się godzinę przed snem, białko z tłuszczami. Poza tym całość wygląda bardzo słabo. Np.: Banan Jabłko [...]

    Odpowiedzi: 614 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-02-03 12:08:02 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • PODSTAWY UKŁADANIA DIETY.

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    Morales dlaczego już nie prowadzisz swojego bloga. Jeśli zmieniłeś adres to czy mógłbyś zamieści link do nowego bloga? Robię ten sam trening co ty i zawsze mogłem na Twój wzór wprowadzić jakieś zmiany.

    Odpowiedzi: 614 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-02-04 23:50:03 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • PODSTAWY UKŁADANIA DIETY.

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    widzisz sklerotyk ze mnie... Miałem się pytać o te jajka..powiedz mi czy żółtka też mam jeść?? bo dużo osób pisze żeby jeść same białka... ale dlaczego?? co jest nie tak z żółtkiem??

    Odpowiedzi: 614 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-02-05 20:00:23 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • PODSTAWY UKŁADANIA DIETY.

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    A dlaczego nie możesz zjeść w szkole kuraka? Ja w pracy mogę, inni też mogą w szkole/pracy. To nie problem, są pojemniki na żywność

    Odpowiedzi: 614 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-02-15 22:19:33 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • PODSTAWY UKŁADANIA DIETY.

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    dlaczego warzywa przed i po treningu nei?kurde ja zawsze jem;-/

    Odpowiedzi: 614 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-02-25 15:43:42 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • PODSTAWY UKŁADANIA DIETY.

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    Witam. Mam pytanie jak się ma sprawa z różnymi przyprawami np. do kurczaka, czy jakieś "degusty" i "kucharki"? Można je dodawać czy nie? I dlaczego w dzienniku posiłków VITALMIX pokauzje mi zaptrzebowanie na białko tylko 1,9g/kg masy ciała? A wszędzie tutaj podajecie 2g do 2.5? Dzięki.

    Odpowiedzi: 614 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-02-26 20:21:30 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • PODSTAWY UKŁADANIA DIETY.

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    I jeszcze jedno. Dlaczego niby tuńczyk z puszki jest zły? Przecież jest tam masa białka i prawie zero tłuszczy i węglowodanów.

    Odpowiedzi: 614 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-02-26 22:32:48 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • PODSTAWY UKŁADANIA DIETY.

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    RafalGt, kalorie są palone przez mięśnie, ale prawdą też jest, że człowiek z nadwagą pali więcej ze względu na obciążenie. Szybciej się męczysz, szybciej skacze puls. Więc bierz oba czynniki pod uwagę. Przy 140kg to ja bym policzył jakieś 3500kcal i obserwował reakcję organizmu. Przy zdrowym, nieprzetworzonym jedzeniu będziesz miał prawidłowy [...]

    Odpowiedzi: 614 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-04-24 07:38:51 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • PODSTAWY UKŁADANIA DIETY.

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie
    PRO

    Napisałem dlaczego: 1. Wzrost prolaktyny 2. Zbyt duże spożycie twarogu może powodować problemy z wapniem. 3. Bardzo długi czas wchłaniania kazeiny.

    Odpowiedzi: 614 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-05-10 16:51:43 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)