[...] posiłek bezpośrednio po treningu. Nie wymagają obróbki termicznej i można je wziąć ze sobą praktycznie wszędzie. Dodatkowo są ogólnodostępne w sklepach spożywczych, dzięki czemu idealnie się sprawdzą w sytuacjach awaryjnych. Nie powinny jednak stanowić podstawowego źródła węglowodanów, a być produktem urozmaicającym dietę. Należy zachować umiar [...]
[...] organizmy chcą się przystosować do naszej diety ale że to wciąż za mało. A co do tej pracy trzustki to był u mnie kiedyś jakiś niby profesor z norwegi i się go spytałem czemu mam taki trądzik a on wtedy mi powiedział że mam przeciążoną trzustkę (zrobił tam jakieś badanie ) no ale wtedy to mu nie wierzyłem [...]
[...] to jest dowód na to, że nie działa niż to że innym działa :) jak z buta dowaliłes 1000kcal to zalando już puka do drzwi Wątpię bo wszystko spalam. Bardziej chodzi mi czemu tak na słodkie złapałem ochoty. Bo nie lubiłem słodyczy. Nie jest tak łatwo w ogóle przeplić 1000kcal, nie mówiąc o tym że to ma być dodatkowa ilość do pewnie już [...]
I nie wiem czy zauwazyliście - to bardzo popularne wśród Pań z bikini. Te które zaliczył 1-2 starty wiosną i kończyły sezon, po niedługim czasie sa spasione. Tzn widać że coś tam ćwiczą ale wyglądają jak troche mięsni, masa wody i smalcu. Z tego rocznych debiutantek z 3-4 z nazwiska mógłbym wymienić. Wszystkie kończyły wycinkę na małych ilościach [...]
[...] W surowym jajku znajduje się awidyna, która wiąże trwale biotynę i uniemożliwia jej wykorzystanie, jednak podczas gotowania jaja następuje denaturacja awidyny dzięki czemu biotyna staje się w pełni przyswajalna przez nasz organizm. Dzienne zapotrzebowanie Witamina H (Biotyna) należy do witamin, które podobnie jak kwas pantotenowy nie są [...]
[...] pomiędzy cholesterolem a ilością nasyconych i nienasyconych kwasów tłuszczowych. W przypadku jaj stos. kw. nienasyconych do cholesterolu jest bardzo korzystny, dzięki czemu nawet spożycie 2-3 jaj dziennie nie powoduje wzrostu stężenia cholesterolu we krwi. To była jedna kwestia. Druga sprawa: cholesterol sam w sobie nie jest zły, ważne [...]
[...] komórki organizmu (stanowiąc m.in. o jakości błony komórkowej, co ma ogromne znaczenie w przypadku chorób nowotworowych). Kwasy Omega-3 sa bardzo aktywne chemicznie, dzięki czemu okazują się tak skuteczne w mogą np. odbudować szkody powstałe w wyniku procesów utleniania zachodzących w komórkach mięśnia sercowego! Pionierką badań nad kwasami [...]
[...] jutro już poniedziałek i trzeba znów wstać rano i zapierniczać do pracy. Powiem Wam, że zaczynam się powoli załamywać, ponieważ właśnie usłyszałam, że ja przytyłam i czemu jeszcze z nóg tłuszcz nie schodzi. Straszna awantura wynikła z tego wszystkiego, bo pewne osoby nie chcą zrozumieć czemu ja jem tak, a nie inaczej i ćwiczę. nie [...]
[...] i regulatorów poziomu hormonów anabolicznych, silnych roślinnych adaptogenów i antykatabolików. A.M.G. zawiera także pełen kompleks boosterów tlenku azotu, dzięki czemu znacząco nasila efekt pompy mięśniowej w trakcie treningu. A.M.G pozwoli zwiększyć intensywność i wydajność treningu co może spowodować szybszy wzrost siły i masy [...]
[...] nie ma wpływu leczniczego. Kiedy jesteś chory, akceptacja choroby jako części ciebie w danej chwili pozwoli ci stworzyć w sobie atmosferę troski, czułości i miłości, dzięki czemu łatwiej będzie o uzdrowienie. Pozwoli również na uwolnienie energii na inne czynności, zainteresowania, myśli, które staną się częścią twojego życia, pomimo tego że [...]
[...] i regulatorów poziomu hormonów anabolicznych, silnych roślinnych adaptogenów i antykatabolików. A.M.G. zawiera także pełen kompleks boosterów tlenku azotu, dzięki czemu znacząco nasila efekt pompy mięśniowej w trakcie treningu. A.M.G pozwoli zwiększyć intensywność i wydajność treningu co może spowodować szybszy wzrost siły i masy [...]
[...] pamiętaj że nasze ciało adaptuje się do bodźca jeżeli nie jest on zmieniany.Tak więc radził bym manipulować czasem lub/i oporem. Powodzenia i gratulacje z okazji ślubu (a czemu masz mieć lepiej :-)) nihawk319- co do napadów głodu po posiłku czystko białkowym - nie ty jedyny. Ja osobiście (nie wiem czy to zdrowe czy nie) ratowałem się wodą lub [...]
[...] ratować. Ale kolega ma miejscówkę na mieście, gdzie można dorwać orzechy, więc na pewno niedługo nie będę zdany tylko na łaskę supermarketów. Aż dziw mnie czasem bierze, czemu słodyczy i chipsów są całe pułki, a zdrowej żywności - jeden mały koszyczek. Podsumowując, jestem zadowolony z dzisiejszego dnia. Mam problemy z brzuchem od niedzieli, [...]
[...] ,pokaze wam jedna diete przykladowa aby zobrazowac wszystko,przekonacie sie ze ulozenie diety nie jest ciezkie ,wiec bez zbednego gadania ,luzujemy posladki(wytumacze czemu to takie wazne w walce o masae) i z shekiem bialkowym z oliwa w reku (rowniez wyjasnie dlaczego) przechodzimy do konkretow(zapnijcie pasy bedzie jazda bez trzymanki i [...]
[...] poczatek choroby wystepuje przewaznie u starszych nastolatek i kobiet w wieku dwudziestu kilku lat, ale NIE tlumacza , dlaczego u niektorych dochodzi do rozwoju choroby lub czemu zaburzenia te utrzymuja sie przez wiele lat tylko u niewielu pacjentek. BYc moze teroia psychologiczna lub fizjologiczna moga to wyjasnic Jak widac jest to kwestia w [...]
[...] czy to od autosugestii się bardzo wyprostowałam po paru latach regularnego pływania :) A te ćwiczenia ogarnę, dziękuję za radę. Irkowa, dziękuję! :) Ja jestem przyzwyczajona, ale brokuły od pewnego czasu przeuwielbiam (nie wiem czemu, jak byłam mała, raczej byłam do nich wrogo nastawiona). Zmieniony przez - Hmurka w dniu 2013-02-04 21:13:21
[...] pomiędzy cholesterolem a ilością nasyconych i nienasyconych kwasów tłuszczowych. W przypadku jaj stos. kw. nienasyconych do cholesterolu jest bardzo korzystny, dzięki czemu nawet spożycie 2-3 jaj dziennie nie powoduje wzrostu stężenia cholesterolu we krwi. To była jedna kwestia. Druga sprawa: cholesterol sam w sobie nie jest zły, ważne [...]
[...] nie mam nadwyżki kalorycznej i jem i piję ogólnie mniej to rzadko występuje ten stan. Ma ktoś z Was tak? Za dużo ryżu białego czy wody? Sam już nie wiem, ciężko mi wychwycić czemu tak jest. Ale wydaje mi się że ryż robi troszkę robotę (ograniczam do 1 saszetki dziennie, zmieniam na gryczankę) ale co jeszcze? Jeżeli ten stan gorzkiego smaku w [...]
[...] o właściwościach antyoksydacyjnych i przeciwzapalnych które mogą pozytywnie wpływać na wrażliwość insulinową. Również zawierają alkalizujące składniki odżywcze dzięki czemu można zachować równowage kwasowo-zasadową w organizmie ( homeostaza-ustrojowa). Fruktoza zawarta w owocach preferencyjnie uzupełnia glikogen wątrobowy, wobec tego można [...]
[...] takze jest wg mnie dobrze ale dzieki diecie i odpowiedniejszym cwiczeniom powinno byc jeszcze lepiej Nie "demobilizuje" sie tak latwo :) wiem ze wszystko przychodzi z czasem i ciezka praca :) samym bieganiem mozna wiele zdzialac ale przeciez mozna sobie pomoc w innych formach wiec czemu mialbym nie ? Dlatego was prosze o pomoc :)