To i ja coś wrzuce skromnie.. Jeszcze będzie X-pand i jakieś BCAA /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/abe451256ef84c778c6f599d3d910fe7.jpg Zmieniony przez - Kurioza w dniu 2014-01-23 19:19:04 Zmieniony przez - Kurioza w dniu 2014-01-23 19:29:34 sog za cukier;)
C4 końcówka, mono połowa, jak skończę to nowy cykl na Green Magnitude. Białko Scitec smak Chocolate Penaut Butter nie polecam :P, Peak smak kokos super. Cukier smak pomarańcz i truskawka spoko. http://i.imgur.com/TWXrhhB.jpg Zmieniony przez - bartzmc w dniu 2014-02-22 15:39:18
[...] lepszy, lepsze "pocięcie", choć z drugiej strony mniejsza pompa... @rutkow: zaszalałem - 1000g @Amentoris: glicerol to cukrol, słodzić można śmiało, na pewno jest lepszy niż cukier stołowy albo hamerykański syrop glukozowo-fruktozowy, ma trochę inny smak niż sacharoza, ale można się przyzwyczaić @Piter_1988: kupowałem u cyberpedała, w tej chwili [...]
Nie czaje większości osób wrzucających tutaj foty, na kij Wam tyle tego gównianego carbo? No tak, uzupełniacie glikogen w mięśniach po treningu siłowym.%-):-) Bo przecież to modne płacić za cukier 10x więcej }:-(
Spoko, każdy ma swoja opinie. Dla mnie i dla wielu carbo to cukier w ładnym opakowaniu, nie przydatny przy typowych treningach na siłowni. Troche inaczej sprawa może wyglądać przy treningach sztuk walk itd
[...] trening, przez naprawdę czołowego polskiego kulturyste oraz godzinny wykład od innego kulturysty na temat samego carbo ;D Obydwaj mnie przekonali i nawet po wypiciu carbo w domu od razu podnosi mi się cukier i czuję się "lepiej", a po 30 min łatwiej zjeść mi posiłek. Sam kłócić się nie będe i robić spamu, ale saa tu nie ma nic do rzeczy prawie ;)
gienus12 wiem, że gainery są na masę itd ale gainery Universala czy FA mają w granicach 10/100 cukru, a nie 25 :)) Jeszcze powiedz, że gain fast ma tyle cukru to Cię zaskoczę, bo 77g/229g to cukier, czyli ~33% };-)
ogolnie patrzac na sklad tego snickersa (cukier, tluszcz palmowy itd), to wyjdzie nam na jedno, jakbysmy kupili zwyklego i popili odzywka bialkowa, jezlei mowa o znaczeniu sportowym, fit wersji batonika:-) niczym szczegolnym sie on nie rozni od batona sklepowego, praktycznie tylko tym, ze dodane jest nieco bialka, dlatego smakuje podobnie jak [...]
ogolnie patrzac na sklad tego snickersa (cukier, tluszcz palmowy itd), to wyjdzie nam na jedno, jakbysmy kupili zwyklego i popili odzywka bialkowa, jezlei mowa o znaczeniu sportowym, fit wersji batonika:-) niczym szczegolnym sie on nie rozni od batona sklepowego, praktycznie tylko tym, ze dodane jest nieco bialka, dlatego smakuje podobnie jak [...]
[...] nie mówie, że ja tak robie czy kogoś namawiam do tego ale czytałem różne opinie na ten temat i sam nie widze nic złego w carbo. chcecie to piszcie że cukier itd ale po co komentować bez sensu każde zdjęcie "wszystko ok tylko to carbo". nie wpierajcie każdemu swoich mądrości. tak samo temat tyczy sie l-karnityny, cla, [...]
[...] kobietom? Ja uwierzyłem mojej :-) Zaskoczyłem się przed chwilą! Nie chciało mi się trenować więc wypiłem białko C-6 i przejechałem na rowerze 25km. Po powrocie zmierzyłem cukier - 91, wypiłem ok. 60g białka C-6 i po 30 minutach cukier mi spadł do 86 (a kilka dni temu po wypiciu innego białka cukier mi się podniósł z 80 na 110). Ciekaw jestem [...]
[...] Truskawki są jeszcze zielone, czereśnie na drzewie są już zjadliwe ale najlepsze będą z 2-3 tygodnie. Jabłonie mają może za miesiąc będą nadawać się do spożycia? jsdolan5 - cukier to glukoza i fruktoza! Cukier krzepi czyli daje siłę. rozruch barków wyciskanie w siadzie 20kg/4x5p wyciskanie stojąc 48kg/4x5p biceps/triceps 5 serii [...]
Ojan@ Cukier krzepi czyli daje siłę. Cukier krzepi ale wino lepiej ;-DPodobno Melchior Wańkowicz powiedział, że lepij robi to wódka :-) Preferuję jednak wino - można wypić go więcej :-) Idę w końcu na ten spacer :-)
[...] że w tym celu niektórzy kulturyści wstrzykują ją sobie dodatkowo. Cukier ma prawie taki sam indeks glikemiczny jak ryż biały (zdaje się, że 68 a ryż chyba nawet większy). "cukier to węgle, ale powodują duże wahania a wręcz skoki insuliny oraz glukozy we krwi więc wg mnie nie jest to korzystne, najlepiej utrzymywać jak najdłużej podniesiony [...]
węglowodany złożone łagodniej podnoszą poziom glukozy i on łagodniej spada, co za tym idzie jego podwyższony poziom utrzymuje się dłużej niż w przypadku cukrów prostych po których gwałtownie podnosi się poziom glukozy i gwałtownie spada, tak samo z odpowiedzią insuliny to w takim razie teraz pytanie, zagadka do przemyślenia, na którą nie oczekuję [...]
Tort to ładowanie węgli :-), oby jutro cukier nie wyskoczył w wynikach.Tort to raczej więcej tłuszczu. Gdy wyskakuje cukier w wyniku to są problemy z cukrzycą a ja mam problem z tarczycą. Po Pudzianowym treningu brzucha i plankach czuję brzuch. Dodatkowy dzień wolny (wczorajszy) dzisiaj od rana nastraja mnie optymistycznie. Ciekawy czy tak będzie [...]