Nic prostszego chyba nie ma. To przecież samo mieso mielone plus przyprawy. Mieszasz mieso z przyprawami dzielisz na porcje, robisz kulki i formujesz burgery.
Rękawiczki jak najbardziej powinny być wskazane, jak i ich regularna zmiana. Czytałem kiedyś opinię o popularnej Trójmiejskiej burgerowni, rękawiczki mieli co z tego, jak Pan w tych rękawiczkach wyszedł sobie na papierosa, wrócił i w tych samych nadal klepał burgery.
[...] sklepowe, poprzez dodatki moze tam siedzieć sporo cukru. MOżna smażyć i redukować masę wagi parowar wcale nie zagwarantuje nam redukcji a się trzeba męczyc smakiem. Można domowej roboty burgery wcinać, tortille różne. Co do odzywiania zerknij do działu odżywianie i tam diete wrzuć a tu wypełnij ankiete działu z regulaminu i bedziemy myśleć.
[...] lepiej już wypada razowiec, ale musi być prawdziwy a nie jak w marketach zwykły pszenny zabarwiony karmelem w sporu przypadkach. Dobry razowiec do jajecznicy czy do szkoły pracy sobie kanapkęzrobić czemu nie, ja np dziś usmarzyłem burgery z udźca wołowego jutro wsadzę w razowiec, dodam jakieś warzywo plaster sera i jedzonko do pracy gotowe.
[...] i składników odżywczych nie będzie miała żadnego znaczenia. Bez względu na to jaka ona będzie. Jeżeli chcesz więc trochę gorszej jakości pieczywo, to kup bułkę typowo pod burgery, która jest miękka jak w sugerowanym przez Ciebie barze. Jeżeli chcesz postawić na lepszą jakość to możesz się kierować artykułem przedstawionym poniżej: [...]
[...] ugotować na twardo, piweczywko do tego, jakieś awokado, pasta z makreli, makrele oddzierasz od osci i skóry, mieszasz z twarogiem, i smarujesz pieczywko jakieś tym. Kupujesz burgery w lidlu są pakowane kotlety po 2 sztuki tylko te pakowane po 2 a nie po 5 i wiecej, kupujesz bułki, kotleta robisz z 2 min z każdej strony wrzucasz w bułę jakis [...]
burgery...ok to jest mieso wolowe tak jak napisalem w 98% jesli chodzi o skladniki to w 100g po przyrzadzeniu (ugrilowaniu) jest B-26 ww-3 t-18 Dalem je dlatego zeby dostarczyc tluszczy nasyconych i nie spozywac za kazdym razem w posilku 3 lyzek oliwy plus chude mieso... Ale jesli ten rodzaj miesa nie pasuje jesli chodzi o sklad i proporcje moge [...]
Najprostsze to burgery, gulasz, steki, bitki wołowe najprostsze rozwiązania są najlepsze w przypadku wołowiny, bo to tak dobre mięsko, że szkoda z nim kombinować na tyle, żeby zgubić jego smak :-)
Jak prowadzisz czystą dietę, dobrze zbilansowaną to nie widzę sensu jedzenia cheata, chyba że gdzieś idziesz na miasto, masz ochotę na kebaba co za problem w domu zrobić, czy burgery, myślę że raz na tydzień Ci starczy i wlicz to w bilans.
Mzoesz na osttanie testy zerknać, etstowane były fruzeliny, kremy, czekolady, batony, galaretki, budynie, pizza proteinowa. burgery vege. Możesz podać ten test. Nie mogę go znaleźć na sfd.
Nie da się powiedzieć, jeden zje łyżkę na noc, inny omleta rana sobie posmaruje. Co do wołowiny zależy jaka część, rostbef, polędwica, antrykot idealnie się nadają na stek udziec już będzie twardszy i można go zmielić na burgery czy jakiś gulasz zrobić.
[...] wyschnie, do tego im dłużej takie jedzenie dochodzi tym jest (według mnie) lepsze. Do tego jak wyżej wspomniano szarpany kurczak jest świetny, ja z niego robię najczęściej burgery lub wrzucam w tortille z warzywami, świetnie też się nadaje do quesadilli. Wiem, że nie wszystkie te dania będą dla wszystkich dobre, ale według mnie bycie "na [...]
Niedawno w radiu slyszalem iz wiekszosc ludzi stara sie jesc dietetycznie/zdrowo w ciagu tygodnia a w weekendy pizza,frytki,burgery,kebaby itd...itp.. Ponoc taki sposob odzywiania ogromnie przeciaza serce i prowadzi do zawalow.