[...] ze robi kase na idiotach, do tego magiczne suple, nie ma lipy, stejk bicki i marketing jest, dobrze robi, bydlo trzeba urabiac. Przedsiębiorca: reklamuje suple, wołowinę (beef master) i vectrę, w której można zobaczyć te reklamy. Teraz powinien zacząć reklamować talerze i noże do stejków, a potem płyn do naczyń, żeby to posprzątać. Hasło [...]
[...] 26zł/kg w lokalnym sklepie mięsnym, jutro wrzuce focio, na prawdę jest chudziutka zaj**ista cena ale ten rodzaj nie nadaje się chyba na grilla ?? ciekawe jakie ceny ma beef master ale wydaje mi sie że pewnie to co w tesco, stek ok 40zł, udziec 35zł ;/ akurat delikatesy Alma są w moim mieście ale tego mięsa tam nie ma ;/ wiesz może karpiu, [...]
Też dzisiaj jadłem. Lepsze niż beef master - cena trochę boli ale można się szarpnąć raz na jakiś czasJutro i w niedzielę powtórka. W poniedziałek pierś.
Tatar, mięso z lidla, teraz w lidlu i innych sklepach mozna firmę beef master spotkać. mają rostbefy, poledwice, udźce, tatary. /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/75dbbc6d97114472b03b6a26fd6ab5be.jpg
złodziejstwo jest wszędzie. Wracając do produktów beef master w Lidlu - tatarek pierwsza klasa, już testowałem. Zakupiłem tez rostbef, ale jeszcze nie jadłem, bo mam jeszcze dwa steki z rynkowego mięska.
MENTALNOŚC POLAKÓW :DD mają steki za 18zł/500g to piszą,że (ZA TANIE I NIE KUPIE BO TAKIE I OWAKIE) Beef master kosztowałby 45zł/500g napisaliby (NIE KUPIE BO ZA DROGO!! NIE STAĆ MNIE) No cóż tu jest Polska tu nigdy nic wiecznie nikomu nie pasuje %-)%-)%-)
zmienie troche temat ... w lidlu jest dostepny tatar beef master 200g za 6zl, fajnie zmielone mieso po przysmazeniu wychodzi swietny burger/ kotlet. co o tym myslicie? nadaje sie to mieso? 89 % miesa niby zawiera
kwestia tego z czego uklepany jest ten hamburger.. bo moze sie okazac ze niby mięso wołowe a tak naprawde resztki i jakies skrawki które pozostały z wycinania różnych części woła.. beef master raczej się ceni jesli chodzi o mięso wołowe, więc kwestia tego z jakiej częsci woła są te burgery ;-)
Ja mam pytanko nietypowe, czy ktoś smażył/piekł/grilował itp tatar z firmy "beef master", bo akurat mam w domu, a wszamałbym jakiegoś burgera czy coś w tym stylu, jednak oglądałem ostatnio co się dzieje po usmażeniu tataru firmy sokołów, i boję się, że wyjdzie z tego syf.
beef master? bo jesli tak to lipa na maxa tłuste i smakują jakby trociny były w środku. Robiłem na grilu upiekanym to z 2 burherów pół szklanki tłusczu