W zależności jak ugotujesz to IG moze być nawet i wyższe niż mówią tabele, poczytaj jeszcze o ładunku glikemicznym Proponuje się z regulaminem działu zaprzyjaźnić Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2015-02-04 22:15:36
[...] małpi chwyt, drążek okrągły czy można zwisać na profilu kwadratowym na bramie Jak puszcza chwyt i wisi się na palcach resztkami sił to jest zaliczane czy już koniec Drążek ma być na takiej wysokości by sylwetka była wyprostowana, czy można nogi do tyłu podkulić jak drążek jest za nisko. Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2015-02-04 21:12:18
dieta się nazywa jedz więcej i odpowiednio, same przytycie nic nie da, po co komu sam tłuszcz hehe znałem kiedyś gościa, tutaj cytuję "do*eb*ię do 100 i się zapisuję na siłkę " niektórym się wydaje, że masa jest ważna po prostu, takteż jest chyba w przypadku autora, po co mieć np 85 wyrzeźbionego mięsa, skoro można ważyć 100 :-? (sytuacja dzieje [...]
http://www.getbodysmart.com/ sie podszkolisz w łacienie/angielskim, dobra opcja bo mozesz jedne mięsnie wyłączać i patzreć jak się jedne na drugie nakładaja, albo chociaż sobie pooglądasz Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2015-02-02 21:28:05
Asult taki se nie odczulem jakos mocy mimo bogactwa skladnikow i rozmiaru porcji . Zato gluta z aminami wypas swietna regeneeacja a smak ogien /ObrazkiSFD/ZdjeciaSFD3_large/121118b6b6cb41a59d2a3edff44b2eb9.jpg Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2015-02-02 14:07:34
anubis84, wyzej napisalem, a wczesniejszy post prosiłbym o skasowanie gdyz za szybko zenterowalem a pozniej nie moglem zedytować ;/ popatrz post nad Tobą. Zmieniony przez - Mburn4 w dniu 2015-02-01 21:18:22
fighter7 ja bym go usmażył na masełku klarowanym, w folii się może rozgotować, rozumiem że masz całego a nie filet, jak tak to natrzyj w środku masełkiem, czosnkiem, pietruszki możesz dać zielonej natki, czy koperku i skropić cytrynką. Z 6 min na jedną stronę mu starczy. Niestety, nie mam klarowanego, mam do wyboru zwykle maslo extra, olej [...]
jak będziesz miał w kale resztki pożywienia to znaczy ze nie trawisz wszystkiego, ale to raczej zdolności układu pokarmowego do trawienia a nie stwierdzenie nadwyżki. Nadmiar raczej poznasz po sylwetce. Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2015-01-28 09:03:07
http://pl.wikipedia.org/wiki/Anisakioza Wędzenie się odbywa w temp wyższej niż 80 st C więc powinny zginąć. Wędzenie na gorąco tak. Wędzenie na zimno lub ciepło nie. Osobiście wszystko wędzę w temp około 40 stopni :D wędzenie zimne: 16–22 °C wędzenie ciepłe: 22–40 °C wędzenie na gorąco: 40–90 °C
Co to za spodnie dresowe? Albo chociaż jaki to materiał? Pierwszy raz takie widzę. (zdjęcie takie wycięte bo chciałem żeby ten mezczyzna pozostal anonimowy) Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2015-01-26 12:09:35
[...] szatnie, natryski, przygotowanie sali, np lustra, przeczytaj http://praca.gazetaprawna.pl/artykuly/95461,ten_kto_chce_zarabiac_na_klubie_fitness_musi_zapewnic_profesjonalna_obsluge.html http://biznesomania.pl/zalozenie-osiedlowej-silowni/ Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2015-01-25 19:04:37 Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2015-01-25 19:04:58
slepyszifo zależy stary czy nowy tak na Ciebie wpływał nowy, tak mi się wydaje, w każdym bądź razie ten ze sklepu SFD, 300g. Pamiętam, że podobnie się czułem po próbce DY - Ultimate NOX PUMP, więc może zwyczajnie nie "trawię" Doriana...