[...] sie na prawie kazda pore dnia wpc-izolat bialek serwatkowych,stosunkowo drogi,ma obnizona zawartosc tluszczy i weglowodanow,dobry na redukcji,na masie rowniez ale zwykly czlowiek nie odczuje roznicy miedzy wpi a wpc albumina-bialko jaj,stosunkowo tanie,ale gazy po tym jak.. kazeina-stosunkowo drogie bialko o przedluzonym wchlanianiu,dobre na noc
[...] szybciej nabierał ew. tkankę tłuszczową :) Swoja droga jak masz mega apetyt to nie wiem w czym problem i chyba lepiej go zaspokoi "prawdziwa szama" jak twaróg, czy jajka (albumina też się długo wchłania, dodatkowo zdrowe tłuszcze z żółta jeszcze spowalniaja to wchłanianie) albo nawet chude mięso + oliwa/olej rzepakowy/orzechy czy po prostu [...]
[...] na trzy zasadnicze grupy: białka roślinne (sojowe, pszeniczne, ryżowe, kukurydziane, owsiane), serwatkowe (koncentraty, izolaty i hydrolizaty) oraz na zwierzęce niemleczne (albumina jaja, koncentraty, hydrolizaty i izolaty drobiowe, hydrolizaty i izolaty pochodzenia wołowego). Osobiście poleciłbym Ci białka serwatkowe . [...]